Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Dar @ 2006 10 09, 13:04)
Na aš tikrai nemanau, kad su tokiu vyru negulama į lovą, nu atsiprašau jai man  30 m., o vyrui kad ir 50 m., tai niekaip neprisiversčiau su juo miegoti, ir po 10 m. aš dar būčiau jauna, o jis, nupęzęs senis.

leisk paklaust, ar esi tikra, kad po 10 metu su bendraamžiu praleistų nebūsit vienas kito taip daėdę, kad žiūrėt i vienas kito pusę negalėsit?
Atsakyti
[quote=svajukas,2005 08 20, 22:10]
[quote=Dar,2006 10 09, 13:04]
O man tai nesamonė, kai vyras vyresnis daugiau kaip 10 m., vistiek jau vos ne kita karta, jau apie 20 m. -30 m. skirtumą tai net baisiu ir kalbėti.
Na aš tikrai nemanau, kad su tokiu vyru negulama į lovą, nu atsiprašau jai man 30 m., o vyrui kad ir 50 m., tai niekaip neprisiversčiau su juo miegoti, ir po 10 m. aš dar būčiau jauna, o jis, nupęzęs senis.
Pažiūrėkit į Paulauską, Jolanta graži , jauna moteris, vaikai maži dar, o čia senis prie šono, gal jis ir seimo narys, gal dar neblogai atrodo, bet man jis atrodo tėvas ir viskas.
Aš tai niekaip nesuprantu, kas priverčia moteris įsimylėti daug vyresnį, ar koks kompleksas, ar pinigų ir garbės troškimas (jie dažniausiai būna jau užsidirbę pinigų ir turintys padėtį)ar tiesiog dėmesio nesulaukimas iš bendraamžių.
[/quote]
aš jauna būdama žiūrėjau tik į vyresnius-jauni ir neįdomūs man būdavo, ir reikšmę turėjo būtent tavo paminėtas faktorius blush2.gif babkės kaip sakant blush2.gif kol nesutikau dabartinio saviškio wub.gif supratau, kad yra tikra meilė, plius dar abipusė wub.gif dabartinis 5 metais jaunesnis už mane, tai net pagalvot negalėčiau apie sugulimą su seniu kokiu nors doh.gif jaunas gražus stangrus kūnas wub.gif deja, tai irgi turi savo minusų, bent jau aš kompleksuoju dėl mūsų amžiaus skirtumo, ir nervinuosi, kad tik jo nepaviliotų kokia jauniklė blush2.gif juk natūralu, jam ir kaip ir man, kaip ir visiems ko gero, norisi jauno stangraus kūno. maniškis prašė, kai jam ateis 40-metė krizė, padėt nugalėt ją biggrin.gif nu sako , įsivaizduok-kietas stangrus obuolys-kaip nepamesi galvos-ir nesvarbu bus nei kad pasikalbėt nėr apie ką, kad lovoje jauniklės paprastai yra nulio vertos, nei kad vaikai bus palikti, atsitokėsiu po poros metų biggrin.gif . juk vyrai myli akimis....
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 15:01)
deja, tai irgi turi savo minusų, bent jau aš kompleksuoju dėl mūsų amžiaus skirtumo, ir nervinuosi, kad tik jo nepaviliotų kokia jauniklė blush2.gif

kokios mintys bigsmile.gif toks pats amžiaus skirtumas, bet dar nei karto nekilo tokių minčių. a be to, laikaus tokios nuomonės, kad per prievartą mylimu/-a nebūsi. Net nesiruošiu su jauniklėmis konkuruoti, nelyyyyyygis biggrin.gif
Atsakyti
Dios aš niekuo neesu tikra, bet tiesiog nemyliu senų vyrų kaip moteris ir viskas.

Rūpestėliui, mano mama buvo vyresnė už tėvą 7 m., visada buvo barjeras, visada jausdavausi nepatogiai kai paklausdavo mano tėvų metų, man tai irgi atrodo ne labai priimtina, na bet jai kam gerai tai tegul ir gyvena. Tik tiek kad mano tėvai nebuvo laimingi, ir daugeliu atveju dėl tokio skirtumo, juk sakykim tėvui buvo 33 m., o mamai jau 40 m. tėvui dar kvailioti norisi, o mama jau subrendusi moteris jai tai nerūpi.

Dėl to kad daug vyresnis vyras. Nereikia neigti gamtos, tas pats žmogus vienoks būna 20 m. kitokio proto 30 m. ir dar kitoks 50 m., ir tai susideda ne tik iš žmogaus išvaizdos, linksmumo ar energingumo, tai gamta. Keičiasi ir mąstymas ir kūnas. Vienaip atrodytų vakarėlyje breiką šokantis 30 m. ir kitaip 50 m. Antrasis gal būt šoktų ne ką blogiau nei trisdešimtmetis, bet jis sukeltų tik aplinkinių juokelius.Beje labai abejoju ar atsirastų kas norėtų pašokti su jūsų 50 m. vyru, jei vakarėlio dalyvių amžius būtų apie 30 m. Taip yra ir nereikia to neigti, sakant kad kartais trisdešimtmetis , būna panašus į penkiasdešimtmetį. Niekuo jie nepanašūs.
Atsakyti
QUOTE(Žuvė @ 2006 10 09, 14:11)
kokios mintys  toks pats amžiaus skirtumas, bet dar nei karto nekilo tokių minčių. a be to, laikaus tokios nuomonės, kad per prievartą mylimu/-a nebūsi. Net nesiruošiu su jauniklėmis konkuruoti, nelyyyyyygis

daryk save lyyygiu biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
aš tai irgi žinau, kad masė jauniklių nei mano 1/1000 dalies nevertos mirksiukas.gif lotuliukas.gif dauguma jų dar nespindi asmenybe, ir jaučiuosi kaip karalienė pelenių puotoje lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif ir jauni vyrai seiles varvina-deja, kuriems jau per 30-varvina į jaunikles. nu nežinau, gal man kažkokia paranoja dėl tų labai gražių jauniklių, nes pati kartais negaliu atitraukt akių nuo gražiųjų lietuvaičių, spindinčių ne asmenybe, o jaunyste thumbup.gif wub.gif ech reikės į angliją emigruot lotuliukas.gif lotuliukas.gif į pabaisuoklių ir storulių kraštą, tipo vyrui mažiau pagundų bus lotuliukas.gif lotuliukas.gif

QUOTE(Dar @ 2006 10 09, 14:24)
Dios aš niekuo neesu tikra, bet tiesiog nemyliu senų vyrų kaip moteris ir viskas.

Rūpestėliui, mano mama buvo vyresnė už tėvą 7 m., visada buvo barjeras, visada jausdavausi nepatogiai kai paklausdavo mano tėvų metų, man tai irgi atrodo ne labai priimtina, na bet jai kam gerai tai tegul ir gyvena. Tik tiek kad mano tėvai nebuvo laimingi, ir daugeliu atveju dėl tokio skirtumo, juk sakykim tėvui buvo 33 m., o mamai jau 40 m. tėvui dar kvailioti norisi, o mama jau subrendusi moteris jai tai nerūpi. Dėl to kad daug vyresnis vyras. Nereikia neigti gamtos, tas pats žmogus vienoks  būna 20 m. kitokio proto 30 m. ir dar kitoks 50 m., ir tai  susideda ne tik iš žmogaus išvaizdos, linksmumo ar energingumo, tai gamta. Keičiasi ir mąstymas ir kūnas.  Vienaip atrodytų vakarėlyje breiką šokantis 30 m.  ir kitaip 50 m. Antrasis gal būt šoktų ne ką blogiau  nei trisdešimtmetis, bet jis sukeltų tik aplinkinių juokelius.Beje labai abejoju ar atsirastų kas norėtų pašokti su jūsų 50 m. vyru, jei vakarėlio dalyvių amžius būtų apie 30 m.  Taip yra ir nereikia to neigti, sakant kad kartais trisdešimtmetis , būna panašus į penkiasdešimtmetį. Niekuo jie nepanašūs.

paskaičius atrodo, kad ir tau kaip ir man kažkoks kompleksas dėl amžiaus, o tau jis greičiausiai kažkaip persidavė nuo tėvų...tai ką parašei, nebūtinai atitinka individualius atvejus. mano vyras pvz žinau iki gilios senatvės mėgs vakarėlius, o aš pagal savo prigimtį namų židinio saugotoja-tai nepriklauso nuo amžiaus. bendravimo pradžioje jaučiau saviškio nesubrendimą-bet dabar svarstyklės jau išsilygino... užuojauta tėveliams, nes aš tai su saviškiu laiminga ir neįsivaizduoju nelaimingos šeimos. juk niekas prievarta nelaiko g.gif juk šiai laikais nebėra komitetų g.gif beje, iš kur žinai, kad tavo tėvai buvo nelaimingi? g.gif
o kad iš 50-ečio kažkas juoktųsi-čia nebent lietuviškais standartais matuojant. ką 50-ečiui jau į kapus ruoštis? doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 09 spalio 2006 - 15:06
QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 12:35)
1.na as pamete galva kazkaip suprantu kaip nesena dar pazinti, bet tiek to, cia diskutuotinas klausimas smile.gif
2. cia tau taip atrodo, o is tikruju visiskai nebutinai taip ax.gif
man turbut nuo 15 metu nebuvo tokio laikotarpio, kad buciau viena, t.y. netureciau draugo, vaikino:mirksiukas:  o vyra issirinkau ~10 m vyresni tongue.gif  butent del to, kad turejau su kuo lyginti lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne, siaip aisku del to, kad myliu, bet tenka pripazint, kad palyginimai visad i mano vyro, o ne bendraamziu nauda biggrin.gif
nors velgi man 20 metu skirtumas atropdo per didelis, bet cia zinot, niekad neteisciau, vadovaudamasi posakiu "nespajuk i sulini....."
o dar geriau rusai sako" liubov zla..." lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
3. cia apie ka argumentas g.gif ?

Apie skirtuma 10 metu kalba net neina. Man 7-8 metai visiskai normalu, gal net pageidautina kai kuriais atvejais, as kalbu butent apie tas merginas, kurioms cia 30 metu skirtumas yra beveik nuostabus dalykas .
Man tai cia tas "nuostabumas" is fantastikos srities.
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2006 10 09, 13:06)
niu, grange, kad atvirkščiai būva - vyrai greičiau už moteris susensta. bent jau Lietuvoje.

Ir anksciau numirsta. Statistika.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 15:17)
as kalbu butent apie tas merginas, kurioms cia 30 metu skirtumas yra beveik nuostabus dalykas .
Man tai cia tas "nuostabumas" is fantastikos srities.

man atrodo tai normalu, kai vyresnis vyras/moteris turi padėtį/pinigų. tada mergužėlė/bernužėlis gauna ko nori-pinigų, etc., o vyresnis partneris -jauną kūną lovoje. abu patenkinti thumbup.gif drinks_cheers.gif nu aišku jei ir pinigų nėr, tai tada tikrai tokios sąjungos neįsivaizduoju schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 09, 12:46)
jei man kas nors pries metus (jau nebeimu daugiau ) butu pasakes, kad as isimylesiu 20cia metu uz mane vyresni, buciau tik nusijuokus, ir sakius, geriau nebenusisnekek! NIekada!  doh.gif  o dabar... Net nepagalvoji,kai tai ivyksta, jei su tuo zmogum yra gera..

Na matai, tavo nuomone irgi buvo pries dideli amziaus skirtuma. Tai ko stebiesi kitu pasisakymais?

Be to, as isimylejau ji, nezinodama kiek jam metu. Net nematydama jo, taip kad tai nebuvo meile is paziuros!

Internete?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 16:59)

mano vyras pvz žinau iki gilios senatvės mėgs vakarėlius, o aš pagal savo prigimtį namų židinio saugotoja-tai nepriklauso nuo amžiaus.
o kad iš 50-ečio kažkas juoktųsi-čia nebent lietuviškais standartais matuojant. ką 50-ečiui jau į kapus ruoštis? doh.gif  blink.gif

yra tiesos drinks_cheers.gif maniskis tegu virs desetkos metu vyresnis, bet kai kame zymiai labiau patrakes, cia jau prigimtis ir charakteris.
aisku ne taisykle, bet mirtinai savybiu siet su amzium negalima smile.gif

beje- 50 metis uzsieny normalus jaunas vyriskis, kaip tik pradedantis gera gyvenimeli, vaikus uzaugines ir isleides is namu daznai, pradeda gyvent savo malonumui ir megautis gyvenimu. kaip tik per atostogas matem sauniu 50-60 meciu poreliu, musiskis jaunimas taip laiko leist nemoka, kaip jie.
is tikruju cia mentaliteto problema g.gif

QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 17:25)
Apie skirtuma 10 metu kalba net neina. Man 7-8 metai visiskai normalu, gal net pageidautina kai kuriais atvejais, as kalbu butent apie tas merginas, kurioms cia 30 metu skirtumas yra beveik nuostabus dalykas .
[Ir

o 11? kur ta riba, kuo tu motyvuoji?
man pvz riba yra, kai vienas galetu buti kito tevu , t.y. apie 20, jau man asmeniskai kazkaip sunkiai isivaizduojami tokie santykiai, nors nesakau kategoriskai rolleyes.gif
o kaip tu ta riba nustatai?
Atsakyti
QUOTE(rupestelis @ 2006 10 09, 16:27)
man atrodo tai normalu, kai  vyresnis vyras/moteris turi padėtį/pinigų. tada mergužėlė/bernužėlis gauna ko nori-pinigų, etc., o vyresnis partneris -jauną kūną lovoje. abu patenkinti thumbup.gif  drinks_cheers.gif nu aišku jei ir pinigų nėr, tai tada tikrai tokios sąjungos neįsivaizduoju schmoll.gif

aga, barteriniai mainai drinks_cheers.gif
padetis+pinigai = jaunas kunas
Papildyta:
QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 16:36)
o 11? kur ta riba, kuo tu motyvuoji?
man pvz riba yra, kai vienas galetu buti kito tevu , t.y. apie 20, jau man asmeniskai kazkaip sunkiai isivaizduojami tokie santykiai, nors nesakau kategoriskai rolleyes.gif
o kaip tu ta riba nustatai?

Butent !! Riba kai galetu buti tevu. Kai tik artejama prie tos ribos, man tai butu 16-18 metu, viskas. Ragas.
Kitas argumentas - keli mano pazistami. 15 metu skirtumas, kai jai 35, jam 50 - irgi prasidejo bambejimas, nesvietiskas pavydas, po audringo vakarelio jam atsigauti reik gerokai daugiau laiko, nei anksciau, ir nei jai
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 15:39)
aga, barteriniai mainai   drinks_cheers.gif
padetis+pinigai = jaunas kunas

tai mano vyras ir žvengia, kai aš stebiuosi vyrais, priimančiais tą meilę, sakau negi jie galvoja, kad ne jų pinigai, o jie joms patinka doh.gif -sako-įsivaizduok esi senas milijonierius, viską ką galėjęs pasiekęs gyvenime-tai kam tau lovoje tokią pačią senę graibyt, kai gali jauniklę padulkint-ir ne vieną dar tuo pačiu metu lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif o pakalbėt apie gyvenimą, pabendraut gali ir su savo amžiaus chebryte ...jis sako, kad jie puikiai supranta, ko jos iš jų laukia. nors savo jaunystę prisiminusi, galiu tvirtinti, kad kai kurie tikrai sunkiai "melžiami" buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif va tokie tai nervina iš tiesų ax.gif ką jie sau galvoja, nesuprantu g.gif kad gali būti patrauklūs 20-etei? g.gif doh.gif blink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rupestelis: 09 spalio 2006 - 15:52
nugi yra tokia teorija, kad jauniklėms vyresni patinka, kai augo tik mama+dukra šeimoje. Žinau atvejį, kai jauna moteriškė įsitaisė už biologinį tėvą vyresnį vyrą ( butas šiaip sau toks, turtų nesusikrovęs, o ir padėtis visuomenėj kaip ir daugumos paprastų žmonių), susipyko, įsitaisė meilužį taip pat tėvo metų ale lovoj pajėgesnį ax.gif
Atsakyti