[quote=svajukas,2005 08 20, 22:10]
[quote=Dar,2006 10 09, 13:04]
O man tai nesamonė, kai vyras vyresnis daugiau kaip 10 m., vistiek jau vos ne kita karta, jau apie 20 m. -30 m. skirtumą tai net baisiu ir kalbėti.
Na aš tikrai nemanau, kad su tokiu vyru negulama į lovą, nu atsiprašau jai man 30 m., o vyrui kad ir 50 m., tai niekaip neprisiversčiau su juo miegoti, ir po 10 m. aš dar būčiau jauna, o jis, nupęzęs senis.
Pažiūrėkit į Paulauską, Jolanta graži , jauna moteris, vaikai maži dar, o čia senis prie šono, gal jis ir seimo narys, gal dar neblogai atrodo, bet man jis atrodo tėvas ir viskas.
Aš tai niekaip nesuprantu, kas priverčia moteris įsimylėti daug vyresnį, ar koks kompleksas,
ar pinigų ir garbės troškimas (jie dažniausiai būna jau užsidirbę pinigų ir turintys padėtį)ar tiesiog dėmesio nesulaukimas iš bendraamžių.
[/quote]
aš jauna būdama žiūrėjau tik į vyresnius-jauni ir neįdomūs man būdavo, ir reikšmę turėjo būtent tavo paminėtas faktorius
babkės kaip sakant
kol nesutikau dabartinio saviškio
supratau, kad yra tikra meilė, plius dar abipusė
dabartinis 5 metais jaunesnis už mane, tai net pagalvot negalėčiau apie sugulimą su seniu kokiu nors
jaunas gražus stangrus kūnas
deja, tai irgi turi savo minusų, bent jau aš kompleksuoju dėl mūsų amžiaus skirtumo, ir nervinuosi, kad tik jo nepaviliotų kokia jauniklė
juk natūralu, jam ir kaip ir man, kaip ir visiems ko gero, norisi jauno stangraus kūno. maniškis prašė, kai jam ateis 40-metė krizė, padėt nugalėt ją
nu sako , įsivaizduok-kietas stangrus obuolys-kaip nepamesi galvos-ir nesvarbu bus nei kad pasikalbėt nėr apie ką, kad lovoje jauniklės paprastai yra nulio vertos, nei kad vaikai bus palikti, atsitokėsiu po poros metų
. juk vyrai myli akimis....