QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 12:29)
1.Kaip isivaziduoju, 26-mete ne vakar pradejo santykius su 50-meciu. O kas jeigu pries kokius 2-3-4 metus? Tai is kur ta patirtis?
2.Man kazkaip atrodo, kad panos, kurios nelabai turi vaikinu, is savo klasioku, grupioku, is savo draugu rato, va toms kazkaip ir "sekasi" susirasti daug vyresni. Kitos lyties atstovu demesio trukumas....
Jeigu turi vaikina sau lygu, jeigu issiskyrus su juo, vel kazkas atsiranda, tai niekada nesusidesi su vyresniu, tiesiog ziuresi i juos kaip i savo tevus ir tiek.
3. cia visos sako, kad su bendraamziais nerado bendros kalbos?!
Bet kai esi 19+ - metu, tai vaikinas, kuriam 27-28 atrodo pakankamai vyresnis, su pakankama patirtim ir padetim.
Ar ne taip?
1.na as pamete galva kazkaip suprantu kaip nesena dar pazinti, bet tiek to, cia diskutuotinas klausimas
2. cia tau taip atrodo, o is tikruju visiskai nebutinai taip
man turbut nuo 15 metu nebuvo tokio laikotarpio, kad buciau viena, t.y. netureciau draugo, vaikino:mirksiukas: o vyra issirinkau ~10 m vyresni
butent del to, kad turejau su kuo lyginti
ne, siaip aisku del to, kad myliu, bet tenka pripazint, kad palyginimai visad i mano vyro, o ne bendraamziu nauda
nors velgi man 20 metu skirtumas atropdo per didelis, bet cia zinot, niekad neteisciau, vadovaudamasi posakiu "nespajuk i sulini....."
o dar geriau rusai sako" liubov zla..."
3. cia apie ka argumentas
?