Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(Atogrąža @ 2006 10 09, 02:17)

Bet man labai gaila 26 metų draugės, kuri neteko galvos dėl 50-mečio. Visai mergaitei galvelė apsisuko -  tokios dar visai mergiškos viltys, svajonės rolleyes.gif ... Tiki radusi gyvenimo meilę, (nelabai buvo ir su kuo tos meilės lyginti), sklando jo sukurtoje romantikoje, kaip po rožinius debesis ir tiki, kad toks bus visas gyvenimas...  Duok dieve, kad tas gyvenimas per pakaušį netrinkteltų... Juk ir sakyt nieko gi,  žmogus, negali - vistiek nesiklausys irnesakyk.gif

na ka as zinau
aisku didokas skirtumas, bet 26 ne 18, ir tikrai jau yra kazkiek patirties ir su kuo lygint g.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 11:16)
na ka as zinau
aisku didokas skirtumas, bet 26 ne 18, ir tikrai jau yra kazkiek patirties ir su kuo lygint g.gif

Kaip isivaziduoju, 26-mete ne vakar pradejo santykius su 50-meciu. O kas jeigu pries kokius 2-3-4 metus? Tai is kur ta patirtis? Man kazkaip atrodo, kad panos, kurios nelabai turi vaikinu, is savo klasioku, grupioku, is savo draugu rato, va toms kazkaip ir "sekasi" susirasti daug vyresni. Kitos lyties atstovu demesio trukumas.... g.gif Jeigu turi vaikina sau lygu, jeigu issiskyrus su juo, vel kazkas atsiranda, tai niekada nesusidesi su vyresniu, tiesiog ziuresi i juos kaip i savo tevus ir tiek.
Va cia visos sako, kad su bendraamziais nerado bendros kalbos?!
Bet kai esi 19+ - metu, tai vaikinas, kuriam 27-28 atrodo pakankamai vyresnis, su pakankama patirtim ir padetim.
Ar ne taip? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 23:50)
heh... atrodo uzkaitinau diskusija. ax.gif  tiesa sakant, kaip tik ir tikejaus tokios reakcijos kaip Beigbeder. Tai dar karta irodo, ka sakiau anksciau -- visokios isimtys is "visuomenei priimtu standartu" labai trikdo aplinkinius.
ka as galiu pasakyt -- buvo klausimas apie isivaizdavima, as ir atsakiau. galeciau dar daugiau pasakyt, tik nesinori asmeninio gyvenimo viesai lukstent. taip, is salies ziurint tegu bus absurdas, bet mums gerai kaip yra dabar. O aplinkiniai, kam taip knieti kazka uzvemt, i musu kaili niekad neisijaus, tad ir isivaizdavimus "kaip turi buti" gali pasilaikyt sau.
o siaip, tegu jis ir taip sakant senas, bet patrauklesnio vyro reiketu labai ilgai ir sunkiai paieskot. nors gal cia tik man.

as tave pilnai suprantu, kaip ir sakiau, mano situacija panasi, man 22 jam 42.
Lietuva dar tokia salis ir tokie zmones, kur nesupras, kad gali buti kazkas kitaip, nei pagal nusistovejusius standartus. tipo kad jau vyresnis tai viskas, meiles negali buti.. nesamone. pati ta patyriau ir zinau kaip gali buti. o tuo labiau jei tas vyras taip nesijaucia ir net neatrodo, tai koks kieno reikalas.
Zinoma, jei imam galvoti apie vaikus ir t.t. tai geriau,kad jie butu kuo anksciau, kai dar nera visiskai gilioj senatvej, nes ir vaikams tas butu siokia tokia kliutis.
Zodziu, ziurekim kas daros savo panosej, gal tos, kurios cia smerkia, juokias ar pan. turinciois bendraamzius vyrus, pamatys, kad ne visada bendraamaziai bus pasonej. gink die niekam nelinkiu blogo, bet kol cia rasot, gal jis kokia jaunesne kadrina. Juk faina tureti jauna zmona ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 10:10)
Tu isitikinus, kad jis issiskyres? Ar cia tik jo zodziai?

isitikinus. netgi zinau, kur emigravus jo buvusi zmona. ir ne is jo zodziu.

Niekada negali spjauti.Niekada. Bet as bevelyciau buti padeties seimininke, o ne pasroviui plaukianti. Uzjauciu tavo drauge. Cia as rimtai.

Ir dar. Man atrodo, kad tokie "teveliai" paprasciausiai naudojasi jaunyste, tuo minta, gerindami savo savijauta ir pasitikejima savo jegomis

gal ir ciniskai nuskambes, bet mes, jaunos, sioj padety irgi galim oi kiek daug kuo naudotis rolleyes.gif (aisku, dviems zmonems mylint vienam kita, ne "naudojimasis" galvoj)
taip, puikiai suprantu, kad ateities vizijos labai miglotos. bet zinau, kad turiu du pasirinkimus. galiu arba depresuot ir laukti kad kazkada kazkas gal pasitaikys, arba dziaugtis tuo, ka man pametejo gyvenimas. vienu ar kitu atveju, niekas nagli pasakyt, kas laukia po 5 ar 10 metu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 09 spalio 2006 - 10:37
QUOTE(Dios @ 2006 10 09, 11:34)
gal ir ciniskai nuskambes, bet mes, jaunos, sioj padety irgi galim oi kiek daug kuo naudotis rolleyes.gif (

O nuo kurio amziaus, na, kiek turi but metu zmogui, merginai-moteriai, kai jau vadiniesi sena?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 09 spalio 2006 - 11:18
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 12:29)
1.Kaip isivaziduoju, 26-mete ne vakar pradejo santykius su 50-meciu. O kas jeigu pries kokius 2-3-4 metus? Tai is kur ta patirtis?
2.Man kazkaip atrodo, kad panos, kurios nelabai turi vaikinu, is savo klasioku, grupioku, is savo draugu rato, va toms kazkaip ir "sekasi" susirasti daug vyresni. Kitos lyties atstovu demesio trukumas....  g.gif  Jeigu turi vaikina sau lygu, jeigu issiskyrus su juo, vel kazkas atsiranda, tai niekada nesusidesi su vyresniu, tiesiog ziuresi i juos kaip i savo tevus ir tiek.
3. cia visos sako, kad su bendraamziais nerado bendros kalbos?!
Bet kai esi 19+ - metu, tai vaikinas, kuriam 27-28 atrodo pakankamai vyresnis, su pakankama patirtim ir padetim.
Ar ne taip? g.gif

1.na as pamete galva kazkaip suprantu kaip nesena dar pazinti, bet tiek to, cia diskutuotinas klausimas smile.gif
2. cia tau taip atrodo, o is tikruju visiskai nebutinai taip ax.gif
man turbut nuo 15 metu nebuvo tokio laikotarpio, kad buciau viena, t.y. netureciau draugo, vaikino:mirksiukas: o vyra issirinkau ~10 m vyresni tongue.gif butent del to, kad turejau su kuo lyginti lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne, siaip aisku del to, kad myliu, bet tenka pripazint, kad palyginimai visad i mano vyro, o ne bendraamziu nauda biggrin.gif
nors velgi man 20 metu skirtumas atropdo per didelis, bet cia zinot, niekad neteisciau, vadovaudamasi posakiu "nespajuk i sulini....."
o dar geriau rusai sako" liubov zla..." lotuliukas.gif lotuliukas.gif
3. cia apie ka argumentas g.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 12:18)
O nuo kurio amziaus, na, kiek turi but metu zmogui, merginai-moteriai, kai jau vadiniesi sena?

zinoma, daug priklauso, nuo to,kaip jauties ir atrodai, bet snekant apie moteri, as pasakyciau sena apie 60 metu. 50 man dar yra pagyvenus.
Vyrui senas sakyciau dar daugiau 65-68 arti 70ies.

QUOTE(Lexy @ 2006 10 09, 12:35)
nors velgi man 20 metu skirtumas atropdo per didelis, bet cia zinot, niekad neteisciau, vadovaudamasi posakiu "nespajuk i sulini....."

jei man kas nors pries metus (jau nebeimu daugiau ) butu pasakes, kad as isimylesiu 20cia metu uz mane vyresni, buciau tik nusijuokus, ir sakius, geriau nebenusisnekek! NIekada! doh.gif o dabar... Net nepagalvoji,kai tai ivyksta, jei su tuo zmogum yra gera..
Be to, as isimylejau ji, nezinodama kiek jam metu. Net nematydama jo, taip kad tai nebuvo meile is paziuros!
Atsakyti
niu, grange, kad atvirkščiai būva - vyrai greičiau už moteris susensta. bent jau Lietuvoje.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 10 09, 13:06)
niu, grange, kad atvirkščiai būva - vyrai greičiau už moteris susensta. bent jau Lietuvoje.

galbut, as sakau, kaip sakyciau teoriskai.
Ir... gerai pastebejai.. As kazkaip apie uzsieni galvojau, nes mano draugas kaip ir ne lietuvis, tai nera ko man lietuviu lyginti.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 10:29)
Man kazkaip atrodo, kad panos, kurios nelabai turi vaikinu, is savo klasioku, grupioku, is savo draugu rato, va toms kazkaip ir "sekasi" susirasti daug vyresni. Kitos lyties atstovu demesio trukumas....  g.gif

gal ir trukumas. to neneigiu. tik ne tiek kad as demesio nesusilaukiu, bet pati jo nerodau. su bendraamziais bendrauju beveik kasdien (moksluose, darbe). to man pakanka, kad zinociau, jog noriu antros puses ne is to rato.

Jeigu turi vaikina sau lygu, jeigu issiskyrus su juo, vel kazkas atsiranda, tai niekada nesusidesi su vyresniu, tiesiog ziuresi i juos kaip i savo tevus ir tiek.

nu ne. schmoll.gif kazkada turejau vaikina "sau lygu". niekas mums neisejo. o draugu (TIK draugu) gerokai vyresniu turejau nuo paauglystes. niekad nejauciau bendravimo barjero del amziaus.

Ar ne taip? g.gif

cia sutinku. man irgi VISADA taip atrode. bet pakliuvau i kiek kitokia situacija. sutikau nuostabu vyra, kuris mane labai traukia tiek dvasiskai, tiek fiziskai, tik jam ne 30, o 50. tai ka dabar -- uzsikast i zeme?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 09 spalio 2006 - 12:42
esu iš tų, kurios gali gyvent tik su už save jaunesniais, bet.. aukščiau aprašytų situacijų dalyvių nei smerkiu, nei bandau įrodyt atvirkštinio amžiaus skirtumo pranašumų. Skirtingi žmonės, skirtingi poreikiai ir skirtingi likimai.
Atsakyti
O man tai nesamonė, kai vyras vyresnis daugiau kaip 10 m., vistiek jau vos ne kita karta, jau apie 20 m. -30 m. skirtumą tai net baisiu ir kalbėti.
Na aš tikrai nemanau, kad su tokiu vyru negulama į lovą, nu atsiprašau jai man 30 m., o vyrui kad ir 50 m., tai niekaip neprisiversčiau su juo miegoti, ir po 10 m. aš dar būčiau jauna, o jis, nupęzęs senis.
Pažiūrėkit į Paulauską, Jolanta graži , jauna moteris, vaikai maži dar, o čia senis prie šono, gal jis ir seimo narys, gal dar neblogai atrodo, bet man jis atrodo tėvas ir viskas.
Aš tai niekaip nesuprantu, kas priverčia moteris įsimylėti daug vyresnį, ar koks kompleksas, ar pinigų ir garbės troškimas (jie dažniausiai būna jau užsidirbę pinigų ir turintys padėtį)ar tiesiog dėmesio nesulaukimas iš bendraamžių.
Atsakyti