Va va GRANGE,
vienai senas, kitai gali atrodyti pats tas. ne viskas,kas yra teorija, buna ir praktika.
vienas 40metis atrodo kaip 60ies kitas kaip 30ies. Kaip ir is visu taisykliu yra isimciu.
Labai sutinku. Net pazistu viena 30 kuris kaip pensininkas, o kita 50, kuris oi, visur pritaps, linksmas, energingas ir t.t.t.t..
Maniskis 14 metu viresnis, tai to tikrai nejauciu, o be to jis daug jauniau atrodo, nei jam yra. Vienu zodziu
O vienmeciai niekada nepatiko!!!!!!!!!!!
QUOTE(Rytine kava @ 2006 10 08, 17:18)
Labai sutinku. Net pazistu viena 30 kuris kaip pensininkas, o kita 50, kuris oi, visur pritaps, linksmas, energingas ir t.t.t.t..
Maniskis 14 metu viresnis, tai to tikrai nejauciu, o be to jis daug jauniau atrodo, nei jam yra. Vienu zodziu
man ir niekada vienmeciai ar jaunesni nepatiko, ir neturiu bendros kalbos su jais. o dabar yra aisku, gal po 10 metu ir kitaip snekesiu, bet negi verta mesti toki dziaugsma dabar, galvojant, kas bus po 10 metu! gal as ju nesulauksiu. mano draugas 20 metu uz mane vyresnis. teoriskai, g.b. mano tevas, bet tai tik teoriskai, niekada nesielge kaip 40 metis, ta prasme, kai kurie 40meciai elgiasi. yra energingas, aktyvus, pilnas naujoviu + taip neatrodo. O ka rodo pase gimimo data tai
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 13:37)
isivaizduoju, ir labai realiai. susitikineju su tokiu. taip, sutinku, tolimos ateities gal ir neturim. bet tai jau tikrai zinau, kad sio gyvenimo tarpo nesigailesiu.
Kosmaras !!!
30 skirtumas, tai tu uz jo vaikus jaunesne O tavo tevas uz tavo meiluzi jausnesnis.
Vaikeli, atsipeikek.
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 23:12)
Kosmaras !!!
30 skirtumas, tai tu uz jo vaikus jaunesne O tavo tevas uz tavo meiluzi jausnesnis.
Vaikeli, atsipeikek.
Vaikeli, atsipeikek.
ar ji sake kad 30 metu skirtumas?
Ir nemanai, kad ne tau ja teisti? cia jos pasirinkimas su kuo draugauti su kuo ne.
QUOTE(grange @ 2006 10 08, 23:17)
ar ji sake kad 30 metu skirtumas?
Ir nemanai, kad ne tau ja teisti? cia jos pasirinkimas su kuo draugauti su kuo ne.
Pirma. Neteisiu.
Antra. Kas uzdraus?
Ar cia draugyste?
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 23:24)
1. neteisi, bet is tavo zinutes tai jautesi..
2. niekas, zionoma, neuzdraus, tiesiog manau,akd tai kiekvienos asmeninis pasirinkimas.
3. ne visi susideda is pinigu ar kitu keslu. sunku patiketi, bet yra daug pvz nuosirdzios ir atviros draugystes.
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 22:12)
Kosmaras !!!
Vaikeli, atsipeikek.
Vaikeli, atsipeikek.
Ne tamstos reikalas
heh... atrodo uzkaitinau diskusija. tiesa sakant, kaip tik ir tikejaus tokios reakcijos kaip Beigbeder. Tai dar karta irodo, ka sakiau anksciau -- visokios isimtys is "visuomenei priimtu standartu" labai trikdo aplinkinius.
ka as galiu pasakyt -- buvo klausimas apie isivaizdavima, as ir atsakiau. galeciau dar daugiau pasakyt, tik nesinori asmeninio gyvenimo viesai lukstent. taip, is salies ziurint tegu bus absurdas, bet mums gerai kaip yra dabar. O aplinkiniai, kam taip knieti kazka uzvemt, i musu kaili niekad neisijaus, tad ir isivaizdavimus "kaip turi buti" gali pasilaikyt sau.
o siaip, tegu jis ir taip sakant senas, bet patrauklesnio vyro reiketu labai ilgai ir sunkiai paieskot. nors gal cia tik man.
ka as galiu pasakyt -- buvo klausimas apie isivaizdavima, as ir atsakiau. galeciau dar daugiau pasakyt, tik nesinori asmeninio gyvenimo viesai lukstent. taip, is salies ziurint tegu bus absurdas, bet mums gerai kaip yra dabar. O aplinkiniai, kam taip knieti kazka uzvemt, i musu kaili niekad neisijaus, tad ir isivaizdavimus "kaip turi buti" gali pasilaikyt sau.
o siaip, tegu jis ir taip sakant senas, bet patrauklesnio vyro reiketu labai ilgai ir sunkiai paieskot. nors gal cia tik man.
Aš nebalsavau, nes visokių gi situacijų gali būti. Du suaugę, subrendę, kaip asmenybės žmonės, turintys kažkokią gyvenimišką patirtį - kodėl gi ne, jei jiems gerai...
Bet man labai gaila 26 metų draugės, kuri neteko galvos dėl 50-mečio. Visai mergaitei galvelė apsisuko - tokios dar visai mergiškos viltys, svajonės ... Tiki radusi gyvenimo meilę, (nelabai buvo ir su kuo tos meilės lyginti), sklando jo sukurtoje romantikoje, kaip po rožinius debesis ir tiki, kad toks bus visas gyvenimas... Duok dieve, kad tas gyvenimas per pakaušį netrinkteltų... Juk ir sakyt nieko gi, žmogus, negali - vistiek nesiklausys
Bet man labai gaila 26 metų draugės, kuri neteko galvos dėl 50-mečio. Visai mergaitei galvelė apsisuko - tokios dar visai mergiškos viltys, svajonės ... Tiki radusi gyvenimo meilę, (nelabai buvo ir su kuo tos meilės lyginti), sklando jo sukurtoje romantikoje, kaip po rožinius debesis ir tiki, kad toks bus visas gyvenimas... Duok dieve, kad tas gyvenimas per pakaušį netrinkteltų... Juk ir sakyt nieko gi, žmogus, negali - vistiek nesiklausys
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 23:50)
irodo, ka sakiau anksciau -- visokios isimtys is "visuomenei priimtu standartu" labai trikdo aplinkinius.
is salies ziurint tegu bus absurdas, bet mums gerai kaip yra dabar. O aplinkiniai, kam taip knieti kazka uzvemt, i musu kaili niekad neisijaus, tad ir isivaizdavimus "kaip turi buti" gali pasilaikyt sau.
is salies ziurint tegu bus absurdas, bet mums gerai kaip yra dabar. O aplinkiniai, kam taip knieti kazka uzvemt, i musu kaili niekad neisijaus, tad ir isivaizdavimus "kaip turi buti" gali pasilaikyt sau.
Laikausi isivaizdavimus sau
Gaila, negirdejau paneigimo, del jo vaiku amziaus ir seimyninio statuso.
Gal deretu pereit i tema "Ka jaucia meiluze?"
O izeist tikrai nieko nenoriu, atsiprasau, jei taip kuri pasijutot. Taciau savo nuomones atsisakyti irgi negaliu.
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 09, 09:02)
Gaila, negirdejau paneigimo, del jo vaiku amziaus ir seimyninio statuso.
del vaiku amziaus pataiket -- vyresni. o seimynine padetis -- issiskyres. taip kad i tema "ka jaucia meiluze" man list nera reikalo.
Bet man labai gaila 26 metų draugės, kuri neteko galvos dėl 50-mečio. Visai mergaitei galvelė apsisuko - tokios dar visai mergiškos viltys, svajonės ... Tiki radusi gyvenimo meilę, (nelabai buvo ir su kuo tos meilės lyginti), sklando jo sukurtoje romantikoje, kaip po rožinius debesis ir tiki, kad toks bus visas gyvenimas...
o kas jei rado is tikruju? jei taip ivyko, vadinasi -- reikejo. gal tokios romantikos jinai is nieko kito negalejo sulaukti. pati irgi turiu panasia drauge -- 19 metu istekejo uz 56 metu vyro. as irgi pradzioj peciais traukiau. nu bet o ka jiems gali pasakyt, jeigu jiems gerai? aisku, seima ten ne ideali, bet niekas negali duot garantijos, kad su bendraamziu butu geriau.
dabar, kai atsiduriau panasioj situacijoj, supratau pasakymo "nespjauk i vandeni" reiksme.
QUOTE(Dios @ 2006 10 09, 10:57)
del vaiku amziaus pataiket -- vyresni. o seimynine padetis -- issiskyres. taip kad i tema "ka jaucia meiluze" man list nera reikalo.
Tu isitikinus, kad jis issiskyres? Ar cia tik jo zodziai?
Papildyta:
QUOTE(Dios @ 2006 10 09, 10:57)
turiu panasia drauge -- 19 metu istekejo uz 56 metu vyro. as irgi pradzioj peciais traukiau. nu bet o ka jiems gali pasakyt, jeigu jiems gerai? aisku, seima ten ne ideali, bet niekas negali duot garantijos, kad su bendraamziu butu geriau.
dabar, kai atsiduriau panasioj situacijoj, supratau pasakymo "nespjauk i vandeni" reiksme.
Niekada negali spjauti.Niekada. Bet as bevelyciau buti padeties seimininke, o ne pasroviui plaukianti. Uzjauciu tavo drauge. Cia as rimtai.
Ir dar. Man atrodo, kad tokie "teveliai" paprasciausiai naudojasi jaunyste, tuo minta, gerindami savo savijauta ir pasitikejima savo jegomis