Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(vikcius @ 2006 10 06, 13:38)
Nu as tai visai nenoreciau,kad mane palaikytu ne zmona,o dukra doh.gif

Nu aš irgi nenoriu, bet negi "į snukį duosi" blink.gif Kad jau taip yra tai belieka tik pasilinksmint doh.gif tuo labiau kad mano atveju ir tas amžiaus skirtumas ne toks jau milžiniškas (man 35, vyrui 45) g.gif
Atsakyti
Tokios patirties neturiu. Esame beveik vienmeciai.
Bet turiu vaikystes drauge, su kuria esam labai artimos, taigi, jos vyras uz ja vyresnis 15 metu. Myli jis ja , rupinasi, jie pasikalba apie viska, visom temom, be jokiu tabu. Pastovus demesys, dovaneles , geles su proga ir be jos. Puikus sutuoktinis!
Taciau.... kuo toliau tuo labiau jaucia amziaus skirtuma. Jis jai kaip tevas savo rupesciu, savo pamokymais, tegu ir svelniais, neikyriais. Ji gyvena aktyvu gyvenima, daug dirba, sportuoja, dalyvauja varzybose, vakareliuose. Jis pora metu jau nebevaziuoja su ja i triuksmingus ir toliau nuo namu vykstancius renginius. Laukia jos namuose paruoses vakariene, issiilges. Bet vis dazniau su nemazais priekaistais, kad gal jau gana...? Ir ligos jam prasidejo, ir sirdele slubuoja. Kartais drauge pasisaipo pati is saves, kad jauna kumelaite nuvare sena erzila...
Labai noretu, kad vyras butu gerokai jaunesnis, kad jie eitu kartu, o ne jis namie liktu.
Viso sito nenumate , kai tekejo. Kad pasens jis greiciau paskui jaunyste bebegdamas, pavargs, taps pavydus, irzlus, namiseda.

Atsakyti
QUOTE(svajukas @ 2005 08 21, 09:40)
Seip va tarkim galim imti iki kokiu 30m skirtuma. Tad kaip jum tai atrodo?

Man baisu. Tas isimylejimas mergiotei gal truks metus kitus, ir tai bus ne meile, o kazkokios tustumos uzpildymas. Gal tevo trukumas?
Isivaizduok, kai jai bus 30, o vyriskiui 60. Merginai dar tik gera pradzia, vyriskiui - pensija.
Atsakyti
As tai kazkada galvojau, kad man visiskai vienodai ar vaikinas butu uz mane vyresnis, ar jaunesnis... svarbiausia jausmai ir taip toliau ir panasiai... Taciau mano nuomone pasikeite, kai teko draugauti su 1.5 metu uz mane jaunesniu. Kaip draugas, jis buvo tikrai puikus, bet kad butu kazkas daugiau tai niekaip negalejau prisiversti... Po to ir kalbetis jau nebebuvo apie ka. Jam buvo skaudu, kai nutraukiau santykius, bet niekaip negalejau saves perzengti. Dabar esu istekejusi uz 1 metais vyresnio ir musu santykiai tiesiog puikus. Puikiai vienas kita suprantame thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(CherryLips @ 2006 10 07, 09:37)
As tai kazkada galvojau, kad man visiskai vienodai ar vaikinas butu uz mane vyresnis, ar jaunesnis... svarbiausia jausmai ir taip toliau ir panasiai... Taciau mano nuomone pasikeite, kai teko draugauti su 1.5 metu uz mane jaunesniu. Kaip draugas, jis buvo tikrai puikus, bet kad butu kazkas daugiau tai niekaip negalejau prisiversti... Po to ir kalbetis jau nebebuvo apie ka. Jam buvo skaudu, kai nutraukiau santykius, bet niekaip negalejau saves perzengti. Dabar esu istekejusi uz 1 metais vyresnio ir musu santykiai tiesiog puikus. Puikiai vienas kita suprantame  thumbup.gif

1 metai sen ar ten -- tu tai laikai amziaus skirtumu? blink.gif

Seip va tarkim galim imti iki kokiu 30m skirtuma. Tad kaip jum tai atrodo?

Man baisu. Tas isimylejimas mergiotei gal truks metus kitus, ir tai bus ne meile, o kazkokios tustumos uzpildymas. Gal tevo trukumas?
Isivaizduok, kai jai bus 30, o vyriskiui 60. Merginai dar tik gera pradzia, vyriskiui - pensija.

baisu-nebaisu. o koks kieno reikalas? sutinku, tokia laime gal ir nesites VISA gyvenima, bet tai nereiskia, kad zmones negali dziaugtis tol, kol ja turi. Gal tokia meile ir aistra, kokia buvo su tuo 30 metu vyresniu, jau gyvenime nebepasikartos?? wub.gif be to, paziurekit i holivudo zvaigzdes. pvz. kiek zinau, Clinto Eastwoodo zmona pagal amziu galetu buti jo anuke. ir dar daugybe kitu panasiu.
nesakau, kad taip turi buti, bet jei yra, nemanau kad blogai.
Atsakyti
Aisku, kad cia kiekvieno ar kiekvienos reikalas. Kaip kam iseina.
Cia autorius klause nuomones, tai ir pasakiau . Visai nepersu kitiems.
Bet laikausi savo , kad kartu skirtumai visada buvo ir bus. Moraliniai, fiziniai, mastymo, patirties. Ka as noreciau pamatyti ir suzinoti, gal jau visai neaktualu ir neidomu vyresniam zmogui.
Na, ir reikalai su "tevu" lovoj manes kazkaip nezavi.
Man normalus skirtumas 7-8 metai.
Lietuva ne Holivudas ir nematau tame pavyzdzio....

Nepykit, kas mastot kitaip, Jusu teise. Kaip ir mano tureti savo nuomone
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Beigbeder: 07 spalio 2006 - 11:51
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 07, 11:30)
Bet laikausi savo , kad  kartu skirtumai visada buvo ir bus. Moraliniai, fiziniai, mastymo, patirties. Ka as noreciau pamatyti ir suzinoti, gal jau visai neaktualu ir neidomu vyresniam zmogui.

zmones skirtingi. o kas kam idomu, tikrai nepriklauso nuo amziaus. teko sutikt ir "susenusiu" bendraamziu, kuriems be laikrascio ir tv jau niekas nebeidomu, ir taip pat teko labai prikolnu pensininku, kurie laksto lenktyniniais automobiliais ir nepavargsta tusintis ligi paryciu. Kuo toliau, tuo labiau gyvenime isitikinu, kad amzius -- ne rodiklis. zmogus bus tokio amziaus, kokio jis nores buti.
gal del to, kad pati turiu nedideli "priciuda" -- su bendraamziais man mirtinai neidomu, nors pasiusk. (man 22)
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 07, 13:16)
Kuo toliau, tuo labiau gyvenime isitikinu, kad amzius -- ne rodiklis. zmogus bus tokio amziaus, kokio jis nores buti.
gal del to, kad pati turiu nedideli "priciuda" -- su bendraamziais man mirtinai neidomu, nors pasiusk. (man 22)

Noreti - viena, galeti - visai kita. Metai savo daro ir nieko cia nepadarysi. Amzinai jaunu nebuna.
Tau 22, tai kaip isisvaizduoji gyvenima su kokiu 52 ? Bus ne vien dovanos ir pamokymai.Bus ir lova.
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 08:29)
Noreti - viena, galeti - visai kita. Metai savo daro ir nieko cia nepadarysi. Amzinai jaunu nebuna.
Tau 22, tai kaip isisvaizduoji gyvenima su kokiu 52 ? Bus ne vien dovanos ir pamokymai.Bus ir lova.

na gal dabar jai ir normaliai tas amzius atrodys, bet praejus dar 10-2iai metu, tai skirtumas bus akivaizdus vat idomu kaip tada jai bus idomu ir smagu su tokiu vyru iseit i gatve, tau 32, o jam 62 blink.gif , mano akim vaizdeis tai ne koks, o kaip dar myletis su tokiu seniu reiketu tai net neisivaizduoju blush2.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 08:29)

isivaizduoju, ir labai realiai. susitikineju su tokiu. taip, is salies ziurint galima peciais traukyt. nesileisiu cia i asmeniskas detales, bet mums gerai kaip yra dabar. sutinku, tolimos ateities gal ir neturim. bet tai jau tikrai zinau, kad sio gyvenimo tarpo nesigailesiu.

tau 32, o jam 62  , mano akim vaizdeis tai ne koks, o kaip dar myletis su tokiu seniu reiketu tai net neisivaizduoju

o myletis, tarkim, su Harrisonu Fordu ar Bruce Willisu irgi vaizdelis nekoks? zinok, patrauklus pagyvene vyrai buna ne tik filmuose.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dios: 08 spalio 2006 - 12:42
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 13:37)
isivaizduoju, ir labai realiai. susitikineju su tokiu. taip, is salies ziurint galima peciais traukyt.  nesileisiu cia i asmeniskas detales, bet mums gerai kaip yra dabar. sutinku, tolimos ateities gal ir neturim. bet tai jau tikrai zinau, kad sio gyvenimo tarpo nesigailesiu.
o myletis, tarkim, su Harrisonu Fordu ar Bruce Willisu irgi vaizdelis nekoks? zinok, patrauklus pagyvene vyrai buna ne tik filmuose.

Nu nu... H.Fordas...
As jau isaugau is tokio amziaus, kad mane kazkokios kino zvaigzdes intriguotu.
Senas diedas ir yra senas. Ar jis Fordas ar Petraitis
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 08, 11:37)
isivaizduoju, ir labai realiai. susitikineju su tokiu. taip, is salies ziurint galima peciais traukyt.  nesileisiu cia i asmeniskas detales, bet mums gerai kaip yra dabar. sutinku, tolimos ateities gal ir neturim. bet tai jau tikrai zinau, kad sio gyvenimo tarpo nesigailesiu. zinok, patrauklus pagyvene vyrai buna ne tik filmuose.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif labai sutinku, reikia dziaugtis dabr ir negalvoti, kas bus po kazkiek metu. Yra gyvenime skaudziau dalyku, zinojau viena moteri, kuri atsisake labai artimo vyro, nes jis buvo uz ja 25 ar 26 metais vyresnis, sutare jie labai graziai ,draugavo ilgai bet vis delse tuoktis, nes ji abejojo ar po to bus jai gerai, kai toks amziaus skirtumas... Vaiku jie neturejo, irgi lauke. Deja, issiskyre, nes ja kamavo klausimai. Istekejo uz savo bendraamazio ar 1 vyresnio. po dvieju metu vedybinio gyvenimo jis labai apsirgo, nezinau tiksliai kas buvo, bet jaunas vyras, 30 metu ir liga pagulde i lova, ir jam reikejo nuolatines prieziuros, ir ka jus galvojat, ta ir jo atsisake, nes jai buvo per sunku juo rupintis! ir zinoma pavydejo savo ex, nes jis taip pat susirado kita moteri, daug jaunesne ir jam prasidejo antrasis gyvenimas... Bande ji susgrazinti ta vyra, atceit suprato, kokia klaida padare ir t./t. bet jis pasake, kad traukinys jau isvaziavo, ir ji, deja,i ji nespejo, nes vertina gyvenima per daug savanaudiskai.
Nezianu kuom toliau viskas baiges, bet tas vyras dar ir dabar laimingai gyvena su jaunesne kita moterim, gal mazesniu skirtumu nei kad buvusioji. nebuvo jie skriti vienas kitam, bet atsisakyti gyvenim odzaiugsmo vien del to, schmoll.gif
Jei nenori, neatsakyk, bet koks tarp jusu skirtumas?

QUOTE(Beigbeder @ 2006 10 08, 15:26)
Senas diedas ir yra senas. Ar jis Fordas ar Petraitis

vienai senas, kitai gali atrodyti pats tas. ne viskas,kas yra teorija, buna ir praktika.
vienas 40metis atrodo kaip 60ies kitas kaip 30ies. Kaip ir is visu taisykliu yra isimciu.
Atsakyti