Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
pats didžiausias sunkumas KĄ ŽMONĖS PASAKYS.... blink.gif pakankamai gajus mūsuose..... bash.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 04 spalio 2006 - 09:42
QUOTE(etaruj @ 2006 10 04, 09:42)
pats didžiausias sunkumas KĄ ŽMONĖS PASAKYS.... blink.gif pakankamai gajus mūsuose..... bash.gif

va butent. kas blogiausia -- tarp tu zmoniu tenka gyvent, su jais reikalu turet kasdien. juk niekam nera malonu, kai bado pirstais, nuolat apkalba, komentuoja ir peciais trauko. tai tikrai apkartina gyvenima verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 10 04, 10:00)
va butent. kas blogiausia -- tarp tu zmoniu tenka gyvent, su jais reikalu turet kasdien. juk niekam nera malonu, kai bado pirstais, nuolat apkalba, komentuoja ir peciais trauko. tai tikrai apkartina gyvenima  verysad.gif

deja deja tie =mon4s ne visur suporatingi, tod4l =inoma, kad yra sunku, kai jauti pastoviai =vilgsnius ir apkalbas. tai viena is priezasciu, del ko lietuvoje nenoriu gyventi sad.gif
Atsakyti
Kazkajp del zmoniu perdaugiausiai nesijaudiname,nes esame pakankamai panasus,tai dazna karta isgirstame klausima ar mes ne brolis su seserim doh.gif lotuliukas.gif
Niekas dar neklause ar jis ne mano tevas blink.gif
Buvo net juokingas nutikimas sia vasara,buvom Palangoje,zaidem krepsini ,priejo seimynele ir paklause: Ar galim jus sutrugdyti? Mes cia susilazinom ar jus draugai ar brolis ir sesuo lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
Mano vyras 10 metų vyresnis wub.gif
Štai vienas iš daugelio mūsų gyvenimo epizodų:
Sugalvojau nusipirkt rankinę. Vaikštinėjam abu po parduotuves, žiūrinėjam ir viena pardavėja sako: va, megaite, šita labai gera ir sąsiuvinys įtelpa, mokyklai pats tas... va ir teveliui patinka, paprašyk ir nupirks... (man tuo metu buvo 33 metai doh.gif )
Mums po tokių bajerių buna laaaabai linksma lotuliukas.gif ir nei aš nei vyras nekompleksuojam dėl to, priešingai aš labai didžiuojuos kai einu šalia tokio vyro...(o jis turbut džiaugias kad visi galvoja kad jo žmona aštiuoniolikinė blink.gif )

Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2006 10 04, 12:27)
Mano vyras 10 metų vyresnis  wub.gif
Štai vienas iš daugelio mūsų gyvenimo epizodų:
Sugalvojau nusipirkt rankinę. Vaikštinėjam abu po parduotuves, žiūrinėjam ir viena pardavėja sako: va, megaite, šita labai gera ir sąsiuvinys įtelpa, mokyklai pats tas... va ir teveliui patinka, paprašyk ir nupirks... (man tuo metu buvo 33 metai  doh.gif )
Mums po tokių bajerių buna laaaabai linksma  lotuliukas.gif ir nei aš nei vyras nekompleksuojam dėl to, priešingai aš labai didžiuojuos kai einu šalia tokio vyro...(o jis turbut džiaugias kad visi galvoja kad jo žmona aštiuoniolikinė blink.gif )

lotuliukas.gif nu geras! tai matyt tamsta labai jaunai atrodote biggrin.gif
o vyrmas, jo, manau kad smagu, kai salia jauna zmona, ypac jei kiti i ja atkreipia demesi blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 10 04, 14:17)
lotuliukas.gif  nu geras! tai matyt tamsta labai jaunai atrodote  biggrin.gif

aha... blush2.gif ir tai jau pradeda trukdyt gyvent g.gif esu subrendus moteris, o žmonių pirmas požiūris - kaip į piemenką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(uzniukas @ 2006 10 04, 15:24)
aha...  blush2.gif ir tai jau pradeda trukdyt gyvent g.gif  esu subrendus moteris, o žmonių pirmas požiūris - kaip į piemenką  doh.gif

tai galiu isivaizuduoti, jei daznai taip buna, ir reikia aiskintis del metu.
man ir dabar dar kartais poaparaso paso kai perku koki alkoholini gerima, mat nepilnamete kai kuriems atrodau (na esu 22..) bet tikrai taip neatrodau. blush2.gif
Atsakyti
thumbup.gif liuks, kad taip jaunai atrodote thumbup.gif reikia tik džiaugtis....mane savu laiku vargindavo paso nešiojimasi, kitaip neileisdavo į šokius ar restotaną.... mirksiukas.gif bet už tai būdavo smagu žiūrėti į ištysusį apsaugininko veida... lotuliukas.gif čia aš biški ne į temą ania ?..... ax.gif
o kas liečia amžių ir aplinkinius...apsiprantama viskas....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo etaruj: 05 spalio 2006 - 09:00
o ir man buvo siandien linxma,kaj zmogelis,kuris klijuoja musu name plyteles ant lajptu, paklause kada mano TETIS gris blush2.gif doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bruknytee: 05 spalio 2006 - 17:20
Nu as tai visai nenoreciau,kad mane palaikytu ne zmona,o dukra doh.gif
Atsakyti
QUOTE(vikcius @ 2006 10 06, 12:38)
Nu as tai visai nenoreciau,kad mane palaikytu ne zmona,o dukra doh.gif

kartais nenori ir taip gaunas, nieko neapdarysi gi kad jaunai atrodai. 4u.gif
Atsakyti