pats didžiausias sunkumas KĄ ŽMONĖS PASAKYS.... pakankamai gajus mūsuose.....
QUOTE(etaruj @ 2006 10 04, 09:42)
pats didžiausias sunkumas KĄ ŽMONĖS PASAKYS.... pakankamai gajus mūsuose.....
va butent. kas blogiausia -- tarp tu zmoniu tenka gyvent, su jais reikalu turet kasdien. juk niekam nera malonu, kai bado pirstais, nuolat apkalba, komentuoja ir peciais trauko. tai tikrai apkartina gyvenima
QUOTE(Dios @ 2006 10 04, 10:00)
va butent. kas blogiausia -- tarp tu zmoniu tenka gyvent, su jais reikalu turet kasdien. juk niekam nera malonu, kai bado pirstais, nuolat apkalba, komentuoja ir peciais trauko. tai tikrai apkartina gyvenima
deja deja tie =mon4s ne visur suporatingi, tod4l =inoma, kad yra sunku, kai jauti pastoviai =vilgsnius ir apkalbas. tai viena is priezasciu, del ko lietuvoje nenoriu gyventi
Kazkajp del zmoniu perdaugiausiai nesijaudiname,nes esame pakankamai panasus,tai dazna karta isgirstame klausima ar mes ne brolis su seserim
Niekas dar neklause ar jis ne mano tevas
Buvo net juokingas nutikimas sia vasara,buvom Palangoje,zaidem krepsini ,priejo seimynele ir paklause: Ar galim jus sutrugdyti? Mes cia susilazinom ar jus draugai ar brolis ir sesuo
Niekas dar neklause ar jis ne mano tevas
Buvo net juokingas nutikimas sia vasara,buvom Palangoje,zaidem krepsini ,priejo seimynele ir paklause: Ar galim jus sutrugdyti? Mes cia susilazinom ar jus draugai ar brolis ir sesuo
Mano vyras 10 metų vyresnis
Štai vienas iš daugelio mūsų gyvenimo epizodų:
Sugalvojau nusipirkt rankinę. Vaikštinėjam abu po parduotuves, žiūrinėjam ir viena pardavėja sako: va, megaite, šita labai gera ir sąsiuvinys įtelpa, mokyklai pats tas... va ir teveliui patinka, paprašyk ir nupirks... (man tuo metu buvo 33 metai )
Mums po tokių bajerių buna laaaabai linksma ir nei aš nei vyras nekompleksuojam dėl to, priešingai aš labai didžiuojuos kai einu šalia tokio vyro...(o jis turbut džiaugias kad visi galvoja kad jo žmona aštiuoniolikinė )
Sugalvojau nusipirkt rankinę. Vaikštinėjam abu po parduotuves, žiūrinėjam ir viena pardavėja sako: va, megaite, šita labai gera ir sąsiuvinys įtelpa, mokyklai pats tas... va ir teveliui patinka, paprašyk ir nupirks... (man tuo metu buvo 33 metai )
Mums po tokių bajerių buna laaaabai linksma ir nei aš nei vyras nekompleksuojam dėl to, priešingai aš labai didžiuojuos kai einu šalia tokio vyro...(o jis turbut džiaugias kad visi galvoja kad jo žmona aštiuoniolikinė )
QUOTE(uzniukas @ 2006 10 04, 12:27)
Mano vyras 10 metų vyresnis
nu geras! tai matyt tamsta labai jaunai atrodote
o vyrmas, jo, manau kad smagu, kai salia jauna zmona, ypac jei kiti i ja atkreipia demesi
QUOTE(grange @ 2006 10 04, 14:17)
nu geras! tai matyt tamsta labai jaunai atrodote
aha... ir tai jau pradeda trukdyt gyvent esu subrendus moteris, o žmonių pirmas požiūris - kaip į piemenką
QUOTE(uzniukas @ 2006 10 04, 15:24)
aha... ir tai jau pradeda trukdyt gyvent esu subrendus moteris, o žmonių pirmas požiūris - kaip į piemenką
tai galiu isivaizuduoti, jei daznai taip buna, ir reikia aiskintis del metu.
man ir dabar dar kartais poaparaso paso kai perku koki alkoholini gerima, mat nepilnamete kai kuriems atrodau (na esu 22..) bet tikrai taip neatrodau.
liuks, kad taip jaunai atrodote reikia tik džiaugtis....mane savu laiku vargindavo paso nešiojimasi, kitaip neileisdavo į šokius ar restotaną.... bet už tai būdavo smagu žiūrėti į ištysusį apsaugininko veida... čia aš biški ne į temą ania ?.....
o kas liečia amžių ir aplinkinius...apsiprantama viskas....
o kas liečia amžių ir aplinkinius...apsiprantama viskas....
o ir man buvo siandien linxma,kaj zmogelis,kuris klijuoja musu name plyteles ant lajptu, paklause kada mano TETIS gris
Nu as tai visai nenoreciau,kad mane palaikytu ne zmona,o dukra
QUOTE(vikcius @ 2006 10 06, 12:38)
Nu as tai visai nenoreciau,kad mane palaikytu ne zmona,o dukra
kartais nenori ir taip gaunas, nieko neapdarysi gi kad jaunai atrodai.