Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Grange,as turejau omeni savo vyra sakydama kad esam skirtingos asmenybes smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 15, 11:16)
Grange,as turejau omeni savo vyra sakydama kad esam skirtingos asmenybes smile.gif

mirksiukas.gif supratau po to//
Atsakyti
mano draugas uz mane vyresnis 17 metu. Ir nieko nera baisiau, kaip tas visuomenes suformuotas stereotipas, neva jaunos kariasi ant kaklo vyresniems del pinigu.. Taip, jis turtingas, protingas ir grazus, bet.. mes vienas kita beprotiskai mylim. Tik su juo isivaizduoju save seimoje, tik su juo pirma karta pagalvojau, kad noriu vaiku. Labai noreciau, kad taip ir butu.
Du metus jis mane "apeidinejo" ratais, bijodamas rodyti jausmus, lygiai tiek pat as galvojau, kad "kur tau jis i mane ziures.. tokia jaunikle".. Ir aciu dievui, kad nepraejom pro sali.. wub.gif
Atsakyti
DUSELE-dziaugiuosi uz jus...Tikriausiai viskas priklauso nuo pacio zmogaus,jei yra pagarba,meile,supratimas....tai ir amziaus skirtumas nekliutis... thumbup.gif
Atsakyti
Iš tiesų, kuriant santuoką su vyresniu žmogumi svarbiausia yra tai, kad turi sutapti abiejų žmonių pomėgiai bei požiūris į gyvenimą... nes vyresni (ne seni, o vyresni) jau nelabai linkę keisti susiformavusius gyvenimo įpročius ir jei gaunasi nesuderinamumas, tai arba jaunesnis (šiuo atveju žmona/mergina) turi prisitaikyti arba skyrybos... kai abu jauni, tai jie yra lankstesni ir lengviau vienas prie kito prisitaiko.... todėl, jei iš karto sutampa abiejų žmonių - vyresnio ir jaunesnės merginos gyvenimo būdas bei pomėgiai, jų santuoka gali būti labai laiminga.. jei nesutampa, kitu atveju santykiai nebus sėkmingi...
Atsakyti
QUOTE(Dusele @ 2006 09 20, 01:49)
mano draugas uz mane vyresnis 17 metu. Ir nieko nera baisiau, kaip tas visuomenes suformuotas stereotipas, neva jaunos kariasi ant kaklo vyresniems del pinigu.. Taip, jis turtingas, protingas ir grazus, bet.. mes vienas kita beprotiskai mylim. Tik su juo isivaizduoju save seimoje, tik su juo pirma karta pagalvojau, kad noriu vaiku. Labai noreciau, kad taip ir butu.
Du metus jis mane "apeidinejo" ratais, bijodamas rodyti jausmus, lygiai tiek pat as galvojau, kad "kur tau jis i mane ziures.. tokia jaunikle".. Ir aciu dievui, kad nepraejom pro sali.. wub.gif

visuomene megsta standartus. o visokios isimtys kelia sumaisti. Todel ir bandoma jas kazkaip paaiskint, kartais labai nevykusiai. nes gi zmonems sunku isijaust i kitus ir susitaikyt su tuo, kad kazkam labai gerai priesingai nuo to, kaip "priimta visuomeneje". Nes gi dabar pas mus jaunystes kultas, o cia jauna pana ziuri i gerokai vyresni vyra -- kazkas matyt netaip.
siaip i aplinkinius zmones nusispjaut galima. sunkiausia, kai to nepriima artimieji.
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 09 20, 12:26)
visuomene megsta standartus. o visokios isimtys kelia sumaisti. Todel ir bandoma jas kazkaip paaiskint, kartais labai nevykusiai. nes gi zmonems sunku isijaust i kitus ir susitaikyt su tuo, kad kazkam labai gerai priesingai nuo to, kaip "priimta visuomeneje". Nes gi dabar pas mus jaunystes kultas, o cia jauna pana ziuri i gerokai vyresni vyra -- kazkas matyt netaip.
siaip i aplinkinius zmones nusispjaut galima. sunkiausia, kai to nepriima artimieji.

drinks_cheers.gif labai labai pritariu 4u.gif
mano situacija kita-as pati esu vyresne uz drauga
nuo kalbu "kad jis ne tau o tu ne jam" pavargom abu...tiesiog nusispjovem ir laimingai gyvenam... bet bent jau pradzioj, sunku nerealiai..... nes "normos" musu visuomeje labai stipriai nubreztos... visi zino "kaip turi but"...
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2006 09 20, 12:31)
drinks_cheers.gif labai labai pritariu  4u.gif
mano situacija kita-as pati esu  vyresne uz drauga
nuo kalbu "kad jis ne tau o tu ne jam" pavargom abu...tiesiog nusispjovem ir laimingai gyvenam... bet bent jau pradzioj, sunku nerealiai..... nes "normos" musu visuomeje labai stipriai nubreztos... visi zino "kaip turi but"...

ehehe mano gimineje beveik visos moterys gyvena su bent 6 metais jaunesniais vyrais... dauguma atveju tai antros vedybos ir jos visos laaaabai laimingos... juolab kai vyrukui virs 30 tai net 5 metu skirtumo nesimato, kazkaip susilygina tas amzius.. o turint omenyje kad dauguma vyru greiciau sensta, o moterys kaip tik po 40 igauna antra kvepavima, tai kaip ir rezervas gaunasi ateiciai mirksiukas.gif (cia juokais, neisizeiskite tos, kur su vyresniais gyvenate ax.gif )
Atsakyti
Mano tėvas už motina buvo 11 metų vyresnis, mano vyras 8 metais už mane vyresnis. Tėvai visą gyvenimą pragyveno, mes su vyru jau 22 metus.
Atsakyti
bigsmile.gif Mano vyras uz mane vyresnis beveik vienuolika metu, bet niekada nesu jautusi to skirtumo, siemet jau astunti metai kaip mes kartu, ir nei dienos nemasciau kad galeciau gyvent su jaunesniu. Mano drauge jau gyvena 10 metu su 16metu vyresniu vyru, ir saunu, jie gerai sutaria, myli vienas kita.
Tiesa tiek mums tiek jiems tai jau antros santuokos, abu yra gyvene su vienmetemis blush2.gif
Mano tevas uz mama jaunesnis metais, bet ir tai nieko blogo tame neizvelgiu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Paranormali: 21 rugsėjo 2006 - 22:08
as galvoju kad amzius nelabai ka reiskia.Mano tevas 5 metais jaunesnis uz mama,o mano vyras 5 metais vyresnis.Tevai gyvena ir mes jau 13 metu kartu. thumbup.gif
Atsakyti
čia grynai nesibaigianti tema - kiekvienas turime pavyzdžių, kaip gerai ir laimingai gyvena su dideliu ar mažu amžiaus skirtumu turinčios šeimos, ir galima tik lyginti tai, kokie sunkumai ar keblumai atsiranda, ar privalumai. jei gyveni su žmogum, reiškias yra gerai.
Atsakyti