Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(grange @ 2006 08 29, 11:27)
na ne visi 40meciai vyrai atrodo savo metu - vieni net vyresni, kiti jaunesni. bet gyvendami su jaunesnem, daznai ir patys atjauneja..  mirksiukas.gif
aisku, vaikams galbut ir skaudu del tokiu draugu repliku.

aišku, galima pradėti svarstyti dėl draugų tikrumo, ar jie tikrai draugai, jei šaiposi, etc. bet ne apie tą tema mirksiukas.gif
o vyrai atjaunėja neilgam. metams kitiems. niekaip neįtikinsit, kad galima dėti lygybės ženklą tarp 30, 40 ir 50 metų vyro. ir šiaip ar taip tie dalykai atsiliepia santuokoje. tik klausimas, kaip moteris su jais tvarkosi.
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 29, 09:43)
o vyrai atjaunėja neilgam. metams kitiems. niekaip neįtikinsit, kad galima dėti lygybės ženklą tarp 30, 40 ir 50 metų vyro. ir šiaip ar taip tie dalykai atsiliepia santuokoje. tik klausimas, kaip moteris su jais tvarkosi.

na taip, galbut. Juk ir realiai neimanoma saves poajauninti kazkiek. O tai visi butu jauni.
Tai as ir nebandau itikinti, sakau kaipo kartais buna. o ir imu konkretu pvz. - mano draugui 42, niekada tiek neduociau, kad ir nelyginant su kitais 42-iu metu vyrais. atrodo bent 5-6 metais jaunesnis. O sirdy sako tai is vis jaunas jauciasi wub.gif cia svarbiausia..
Atsakyti
rolleyes.gif o sirdyje dar ne ruduo.... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 29, 10:33)
mano klasiokės mama buvo mano mamos mokytoja...
kito klasioko tėvas buvo 13 metų už mano senelį vyresnis...
apie tokį bajerį, kad vaikai iš to pasišaipo ir pan. naujausioj Laimoj skaičiau. ten rašo apie tuos vyrus, kuriems virš 40 ir kurie susdeda, palikę bendraamžes žmonas, su jauniklėm. ir paskui ateina tėtis vaiko pasiimti, o jo draugai klausia: "Čia tavo senelis?"

Man si situacija irgi primine nelabai malonia situacija, vyras atejo su zmona pas mus i darba, o as pagalvojau kad cia jo mama, na vos neleptelejau "gal galit duot mamos dokumentus" lotuliukas.gif lotuliukas.gif , paskui dokumentuose paziurejau ji 11 metu uz ji vyresne, ir kaip vyrui 40, o moteriai virs 50, tai skirtumas labai matos doh.gif
Atsakyti
QUOTE(bruknytee @ 2006 08 29, 15:03)
rolleyes.gif o sirdyje dar ne ruduo.... wub.gif

hihihi.gif turbut..

wow istorija primine man vakaryksti pokalbi, kuri netycia nugirdau lotuliukas.gif ejau i koledza prisiregistruoti del kursu, o koridoriuj pilna zmoniu buvo ivairiausiu rasiu, na ir vieni is ju buvo (kur ir pagalvojau kad tai vyas ir jaunute zmona) is salies, kur merginos privalo deveti ilgus drabuzius, dengti galva, bet ne veida. nzn is kurios, na bet zodizu is tokiu.. jis irgi buvo ilgais tamsiais rubais, su kepurite tokia ju tradicine.
na ir zodziu ten kur jau registruoja jis priejo ir rodo i ja ir sako, kad ji nori lankyti kursus, gerai angliskai nesneka, tai jis tipo kaip uz ja dabar nori uzpildyti, o ta kur registraturoj sako, tai duokit zmonos dokumentus.. doh.gif pasirodo, ten ne zmona buvo ,bet dukra, jai 17 metu.. bet kai tokia apranga ir siiap atrode tikrai vyresne, tai nieko nusotabaus kad suklydo. jis juoktis pradejo, sako, ne ne , cia mano dukra, o jai tai geda buvo kad taip pasake blush2.gif na tam tevukui tai ne galvoj buvo tokie dalykai, o salia stoveje egiptieciai sako - o kad tokia zmona jauna tureti lotuliukas.gif
Atsakyti
Tarp manes ir vyro 9 metai skirtumas.Pradzioje labai jautesi,man 15,as visur noriu varyt,o jam 24,jis po darbo pavarges laikrascius skaitydavo...O dabar praktiskai nesijaucia,nes musu nuomones ir taip beveik niekur ir beveik niekada nesutampa tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 13, 14:34)
Tarp manes ir vyro 9 metai skirtumas.Pradzioje labai jautesi,man 15,as visur noriu varyt,o jam 24,jis po darbo pavarges laikrascius skaitydavo...O dabar praktiskai nesijaucia,nes musu nuomones ir taip beveik niekur ir beveik niekada nesutampa tongue.gif

g.gif o tai del ko ir taip nesutampa? negali buti tai del amziaus?
bet jei tai jusu neerzina, tai ciki mirksiukas.gif
Atsakyti
sveikutes 4u.gif visos cia dalinates patirtimis apie vyresnius uz save vyrus, dabar as irgi esu linkusi butent i zymiai uz save vyresnius, bet buvo metukas kai draugavau su 4 metukais uz save jaunesniu vaikinuku. nors tarp musu buvo labai stiprus rysys, jis mane labai mylejo, bet as per visa musu draugystes laika jauciaus labai keistai, kompleksavau kad esu uz ji vyresne ir pati nepajutau kaip emiau nuo jo tolti, kol galiausiai ji palikau. iki siol del to jauciu didziule kalte. labai butu suzinoti jusu nuomone apie draugyste su jaunesniu. kaip jus i tai ziurite? mastau.gif
Atsakyti
Oi as tai su jaunesniu tikrai draugaut negaleciau!net jei metais butu jaunesnis.
grange,nesutampa musu poziuriai gal ir ne del amziaus,gal todel kad esam skirtingos asmenybes ir skirtingai mastom...
Atsakyti
g.gif
QUOTE(ingridukas @ 2006 09 14, 19:08)
Oi as tai su jaunesniu tikrai draugaut negaleciau!net jei metais butu jaunesnis.
grange,nesutampa musu poziuriai gal ir ne del amziaus,gal todel kad esam skirtingos asmenybes ir skirtingai mastom...

mastau.gif pagalvojau, kad turi omeny MUSU nuomones, galvoju, juk nesigincyjau su tavim lotuliukas.gif
Na svarbu, kad sugebat is to nedaryti konfliktu ir gerai..

o del jaunesnio.. g.gif as ir negaleciau. neturiu kalbos su jais..
neseniai maciau laida, kai vaikinas 17 metu o motera jo 31.. turi mergyte keliu menesiu... ka as zinau, juokingai man atrodo, gal jiems taip pat juokingai atrodo, kai vyras vyresnis, bet ji kaip mama jam, net vedejas pajuokavo, ar ir kisenpinigius jam duodi, nes ji snekejo, kad daro maista ir tt..t doh.gif
Atsakyti
šnekat , vyra vyresnis , nematau nieko blogo, kaip man gerai...tai kodėl negali būti gerai žmonėms kai moteris vyresnė? sakot išvaizda skiriasi, bet juk ir labai jauna mergina su vyresniu vyru iš kart atkreipia dėmesi...jei jiems gerai nematau nieko blogo...be abejo , tai tik jūsų nuomuonė, bet ar ji turi būti tokia kategoriška? g.gif ...kaip sakoma niekada nesakyk niekada....visgi tenka sutikti jog stereotipai mūsuose pakankamai gajūs....
Atsakyti
TAi zinoma, jei jiems gerai, kodel mums turetu rupeti, kiekvienas gyvena savo gyvenimus, ir maziausiai turi rupintis ka kiti masto..
tik sakau tai, jog kazkodel atrodo, kad jei moteris vyresne tai yra labiau kritikuojama nei kad kai vyras vyresnis g.gif
Atsakyti