Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(erborista @ 2006 08 13, 17:20)
Nu man tai galvos neskauda - tegu tuokiasi kas kaip nori, kad ir dėl pinigų... Bet mane erzina, kai į visas poras, kuriose partnerius skiria kiek didesnis metų skirtumas, žiūrima maždaug taip: susidėjo dėl pinigų. Ir visiem vienodai, kad galbūt tų pinigų ten nėra tiek, kiek jie įsivaizduoja. Bile įgelt. Šiaip gal ir nekreipčiau dėmesio bet jau pradeda erzint  rolleyes.gif

na man tai tuo labiau galvos neskauda, kad jie ar dar kazkas kartu, ar del pinigu,namu ar dar ko nors.. tik juokingai atrodo, kai per visus tv kanalus ir laikrascius tuo metu apskriejo pasakojimai kaip ji juo susizavejo ir t.t. ir pati sake, isimykejau, nes buvo mafijos tevas!
supykau ir as ant tokios vienos moterkos, kai ji manes paklause, ar mano draugas labai turtingas, kad as su juo - tipo ka as jame matau - mazas, dvigubai vyresnis ir dar juodas! doh.gif
Atsakiau, kad matau zmogu, kokia tu,deja,niekada nebusi...
Uzsiciaupe.
Atsakyti
Kai susipazinau su savo vyru, jis ne tai kad buvo turtingas, jis buvo giliai skolose iklimpes. ir skolos desimt tukstantines. As maciau, kad tas zmogus gali susitvarkyt su savo skolom. O kai mes pradejom kartu gyventi, tas skolas teko kartu atidavineti schmoll.gif Aisku, visi pazystami, galvojo, kad jis laaabai turtingas. O as ir nepriestaravau doh.gif Jei taip nori, tegu galvoja, kad mes piniguose maudomes, kai tuo tarpu, kiekviena centa skaiciavom biggrin.gif bet prireike, ne vieneriu metu, kad atiduotumem skolas.
Atsakyti
Tarp musu 14 metu skirtumas! Kol kas konkreciai del sios priezasties problemu nera. Kai susipykstam, tai tada, aosku, reikia kazka apkaltint. Taigo buna, jog ir amziaus skirtuma apkaltini arba siaip bloga ora, arba savo zodiako zenkla tongue.gif lotuliukas.gif Jei moki susiderinti, nesipykti, nesisvaidyti purvais, jei uztenka pagarbos ir tolerancijos- joks amziaus skirtumas ne problema!
Atsakyti
mm.. populiarus ziuriu tas 14metu skirtumas mirksiukas.gif taj wa as irgi galiu prisijungti prie sio burelio thumbup.gif ir tikraj galiu pasakyti,kad tas amzius nieko detas.. galiu bendrauti su wisajs,neskirstant ju nei pagal lyti,nei pagal amziu,nej pagal akiu spalva ar ausu dydi doh.gif biggrin.gif o mano brangiausiasis 14metu vyresnis.. konfliktu kyla kajp ir pas wisus,bet tikraj ne del amziaus mirksiukas.gif juk charakteriu suderinamumas kur kas daugiau problemu sudaro. ar ne? rolleyes.gif
Atsakyti
Mano brangiausiasis vyrelis 11 metų už manę vyresnis bigsmile.gif
Atsakyti
Na va, ir maniskis 14 metu viresnis good.gif
Visada trauke tik viresni ir negaleciau antros puses turet vienmecio, nu nezinau kodel, tiesiog man jie neidomus, nesubrende ir t.t.
Aisku ne metuose esme, svarbu, kad zmones sutartu.
Siaip, kiekvienam savo drinks_cheers.gif
Viriausias buvo uz mano tevus viresnis, bet issiskyrem ne del metu, o del to, kad nesutapo interesai, bet del metu butumem veliau turbut issiskyre.
O dabar man pats gazas su saviskiu wub.gif , jauciuosi labai saugiai su juo, jis atsakingas, mylintis, dabar galeciau vardint ir vardint jo pliusus, bet esme, kad tinkam viens kitam ir mylim viens kita wub.gif wub.gif wub.gif. Net neisivaizduojam savo gyvenimu viens be kito .
Atsakyti
aš tai niekaip nesuprantu to visuomenės neigiamo požiūrio į amžiaus skirtumą. Norim toleruot visokius blyn, gėjus/lesbietes, o va dvidešimtmetė su šešiasdešimtmečiu tipo nepriimtina -- ką, gaila? tegu dėl pinigų, tegu dėl užsienietiško paso -- koks kieno reikalas, jeigu jiems gerai?
koks nors Harrisonas Fordas ar Briusas Willisas gali patikt, o va jo bendraamžis, ne ką prasčiau atrodantis, tik neįžymus -- jau negali?
Atsakyti
Manau, kad patiems sutuoktiniams dar kaip sutuoktiniams tas amžiaus skirtumas, nors irgi problemų kyla, kai tas skirtumas didelis, bet aš džiaugiuosi, kad mano tėvai yra jauni tėvai. Tiesa, jiems dabar atitinkamai +/- 50 metų.
bet problemų iškyla vaikams - mokykloje, darželyje. vaikai yra žiaurūs, jiems nė motais mūsų tolerancijos, komunikabilumas, demokratija, etc. nemanau, kad labai smagu, kai apie tėvą ar motiną klausia, ar čia močiutė ir senelis atėjo pasiimti.
beje, vienos pažįstamos vyras už ją 20 metų vyresnis. jie gyvena, turi vaiką. dabar ji nori antro, gal ir du dar mielai pagimdytų, nes finansiniai reikalai ok. bet jis jau nenori, jam jau beveik anūkams laikas. ir su draugėmis pakalbam, kad nesuprantam - darykit ką norit, bet mes nesuprantam: apie ką jie kalba, kaip jai gali patikti su juo visi intymai ir pan. o ji pati sako, kad tos meilės gal kaip tokios ir neliko, bet yra dėkingumas, pagarba...
bet aš nenorėčiau su tėvu vienoj lovoj miegoti.
Atsakyti
na mano draugas uz mane 10 metu jaunesnis..... nemanau kad jam atrodo kad su mama miega smile.gif
o man pvz visiskai neidomu poros amziaus skirtumas... galu gale , jei panele ir del pinigu su vyresniu buna... tai koks gi mums skirtumas? juk ji savo jaunyste parduoda...
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 28, 11:55)
bet problemų iškyla vaikams - mokykloje, darželyje. vaikai yra žiaurūs, jiems nė motais mūsų tolerancijos, komunikabilumas, demokratija, etc. nemanau, kad labai smagu, kai apie tėvą ar motiną klausia, ar čia močiutė ir senelis atėjo pasiimti.

tokius bajerius tiesa sakant pirmakart girdziu. atsimenu, vaikystej kai saipemes vieni is kitu, tai kazkaip tevu nekliudem. gal ten kas ir pasijuokdavo is kieno nors tevuko tautybes (gruzinas pvz.) ar profesijos (ten traktoristas ar batsiuvys), bet kad ten svarstyt amziaus skirtuma - nu nei i galva neateidavo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dios @ 2006 08 29, 08:33)
tokius bajerius tiesa sakant pirmakart girdziu. atsimenu, vaikystej kai saipemes vieni is kitu, tai kazkaip tevu nekliudem. gal ten kas ir pasijuokdavo is kieno nors tevuko tautybes (gruzinas pvz.) ar profesijos (ten traktoristas ar batsiuvys), bet kad ten svarstyt amziaus skirtuma - nu nei i galva neateidavo  blink.gif

mano klasiokės mama buvo mano mamos mokytoja...
kito klasioko tėvas buvo 13 metų už mano senelį vyresnis...
apie tokį bajerį, kad vaikai iš to pasišaipo ir pan. naujausioj Laimoj skaičiau. ten rašo apie tuos vyrus, kuriems virš 40 ir kurie susdeda, palikę bendraamžes žmonas, su jauniklėm. ir paskui ateina tėtis vaiko pasiimti, o jo draugai klausia: "Čia tavo senelis?"
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2006 08 29, 08:33)
naujausioj Laimoj skaičiau. ten rašo apie tuos vyrus, kuriems virš 40 ir kurie susdeda, palikę bendraamžes žmonas, su jauniklėm. ir paskui ateina tėtis vaiko pasiimti, o jo draugai klausia: "Čia tavo senelis?"

na ne visi 40meciai vyrai atrodo savo metu - vieni net vyresni, kiti jaunesni. bet gyvendami su jaunesnem, daznai ir patys atjauneja.. mirksiukas.gif
aisku, vaikams galbut ir skaudu del tokiu draugu repliku.
Atsakyti