Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 11, 18:02)
man as asmeniskai atrodo geriausias skirtumas iki 5 metu ax.gif mus skiria tik 2 meteliai smile.gif

Čia jau kiekvienam savaip... Man pavyzdžiui su žmonėm vos vos vyresniais už mane visiškai nėra apie ką kalbėti... Nesiriša kalba ir tiek, o va su ryškiau vyresniais viskas labai paprasta, man visad taip buvo 4u.gif Gal vėliau mano nuomonė keisis, kai bendraamžiai užaugs lotuliukas.gif Bet kol kas yra kaip yra ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 11, 19:06)
Čia jau kiekvienam savaip... Man pavyzdžiui su žmonėm vos vos vyresniais už mane visiškai nėra apie ką kalbėti... Nesiriša kalba ir tiek, o va su ryškiau vyresniais viskas labai paprasta, man visad taip buvo  4u.gif  Gal vėliau mano nuomonė keisis, kai bendraamžiai užaugs  lotuliukas.gif  Bet kol kas yra kaip yra  ax.gif

as kalba galiu rast su visokiais,tiesa, jaunesni man tabu,jei jaunesnis net nekreipiu demesio tongue.gif o maniskis kadangi nedurnas, tai kalba atrasta cool.gif nors siaip aplink bendraamziu yra netgi labai dar vaikisku g.gif
Atsakyti
Man iki 20 metu skirtumas dar pakenciamai, bet kai panele vyrukui tinka i dukras, tai jau kazkaip nelabai unsure.gif Nors jeigu jiems gera kartu - kodel gi ne?? Bet idomu, ar ta pora ilgai temps kartu..
Pas mus giminej metu skirtumas tarp vyro ir zmonos -28 metai. Tai ka, pragyveno kartu 20 metu, uzaugino vaikus. Dabar jai 45, jam - virs 70. Moteriai pats zydejimas, atsibodo jai su niurzgianciu dieduku gyvent ir pabego nuo jo.

As asmeniskai su bendraamziais nerandu bendros kalbos. Bet vaikinas vaikinui nelygu. Dabartinis 3 metais vyresnis, labai puikiai susisnekam smile.gif Pries tai mano draugas buvo 14 metu vyresnis irgi labai gerai sutarem. Taip kad jei du zmones sieja kazkas bendro, jie tikrai suras bendru temu pokalbiui ir amziaus cenzas cia nesvarbu.
Papildyta:
QUOTE(erborista @ 2006 08 11, 12:51)
Na, žiūriu kad tarp manęs ir draugo tas dar mėgstamas skirtumas - 10m... Bet neseniai tokią repliką kavinėj išgirdau (LT) kad labai nejauku pasidarė  blink.gif Esmė: Susidėjo jauniklė su dieduku dėl jo pinigėlių... Daugiau nei nesamonė  doh.gif  Nejau visur lietuviai tokie kandūs? Kodėl niekur kitur nieko absioliučiai negirdim, išskyrus kad esam graži pora?? Susinervinau  doh.gif

Deja, bet tokia realybe. Jei lietuviai pamato panele su gerokai vyresniu uz save - iskart blogiausia galvoja. Paprasciausiai nekreipk demesio ir tiek. Musiskiam dar reikia subresti kitokiam poziuriui smile.gif
Atsakyti
Koks skirtumas yra idealiausias ?Tikriausiai kiekvienam savo . Vienų draugų skirtumas 9m . Ji vyresnė . Ir gyvena nuostabiai. Pas kitus jis vyresnis irgi problemų didelių nėra. taip , kad labai sunku ką nors pasakyti . Pas mus 2m skirtumas . Kartais susišnekam o kartais ne . smile.gif
Atsakyti
duosiu pavyzdi, jei zinot toki Laimuti Pinkeviciu ir jo drauge perpus jaunesne manekene Asta Valentinaite.nu niekaip as negaliu kitaip galvot kaip kad ji su juo prasidejo del pinigu.nieko nesakau gal dabar kazkokia simpatija ir jaucia bet...ok dar buna vyresnis, bet patrauklus issilaikes,galima suprast.bet cia...vyrukas isvaizdos nekokios.galima gincytis kad gal kaip zmogus idealus, bet kodel as niekada nemaciau jaunos grazuoles su perpus vyresniu neisvaizdziu santechniku g.gif
Atsakyti
man asmeniskai amzius labai didelio skirtumo nesudarytu, na bet jei tas amziaus skirtumas puse amziaus tai irgi nekas bigsmile.gif aiksu nenoreciau kad butu uz mane jaunesnis, su jaunesniais nera bendros kalbos. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(B.Brigitte @ 2006 08 12, 05:30)
duosiu pavyzdi, jei zinot toki Laimuti Pinkeviciu ir jo drauge perpus jaunesne manekene Asta Valentinaite.nu niekaip as negaliu kitaip galvot kaip kad ji su juo prasidejo del pinigu.nieko nesakau gal dabar kazkokia simpatija ir jaucia bet...ok dar buna vyresnis, bet patrauklus issilaikes,galima suprast.bet cia...vyrukas isvaizdos nekokios.galima gincytis kad gal kaip zmogus idealus, bet kodel as niekada nemaciau jaunos grazuoles su perpus vyresniu neisvaizdziu santechniku g.gif

O jei prabilom apie sia "porele". Tai as girdejau toki dalyka (zinoma, gal cia gabdu lygis g.gif ), kad tas Pinkevicius yra gejus. Tai speju, kad ta manekene su juo arba del pinigu, arba "del vaizdo".
Atsakyti
O mano vyras uz mane 15metu vyresnis mirksiukas.gif Ispradziu seima ir gimines, draugai, ziurejo laaaabai kreivai, dabar jau kai yra dukryte, viskas kitaip bigsmile.gif Tikrai, daug kas priestaravo musu santykiams bigsmile.gif Bet jei man gerai, juk as gyvenu su juo. Niekada nekreipiau demesio, kai parduotuvej nepazistami vadina mane vyro dukra.
Atsakyti
QUOTE(*Citra* @ 2006 08 12, 13:29)
O jei prabilom apie sia "porele". Tai as girdejau toki dalyka (zinoma, gal cia gabdu lygis  g.gif ), kad tas Pinkevicius yra gejus. Tai speju, kad ta manekene su juo arba del pinigu, arba "del vaizdo".

ai nezinau,man tos kalbos apie gejus jau net banalios,abejoju.bet kad ji su juo prasidejo del pinigu-neturiu abejoniu
Atsakyti
Mūsų skirtumas trys metai,bet nematau tame problemų.Tiesa, aš vyresnė už jį ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti
Dar viena tokia "porele" is Siauliu, Antanovicius su savo zmona... nebezinau koks tarpo ju skirtumas, gal 30 metu !! jei nedaugiau! doh.gif ir tviortina kad ten meile buvo... nesamone, ana tai tikrai del jo pinigu susidejo, vaiku prigimde ir varineja patenkinta po miesta su kruva vaikuciu..
Atsakyti
Nu man tai galvos neskauda - tegu tuokiasi kas kaip nori, kad ir dėl pinigų... Bet mane erzina, kai į visas poras, kuriose partnerius skiria kiek didesnis metų skirtumas, žiūrima maždaug taip: susidėjo dėl pinigų. Ir visiem vienodai, kad galbūt tų pinigų ten nėra tiek, kiek jie įsivaizduoja. Bile įgelt. Šiaip gal ir nekreipčiau dėmesio bet jau pradeda erzint rolleyes.gif
Atsakyti