Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
o as manau kad labai didelis metu skirtumas negerai
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 19:06)

Kiekvienam savo... tongue.gif 4u.gif ax.gif
Atsakyti
Priklauso nuo to, koks tas amžiaus skirtumas jei 10-15 metų tai dar nieko, na o jei 20-30 metų skirtumas, tai jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ne_gera @ 2006 08 08, 18:22)
Priklauso nuo to, koks tas amžiaus skirtumas jei 10-15 metų tai dar nieko, na o jei 20-30 metų skirtumas, tai jau  doh.gif

jo..manau 10 metu tai riba....jei daugiau, jau nebera bendru temu.... schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Memory @ 2006 08 08, 20:25)
jo..manau 10 metu tai riba....jei daugiau, jau nebera bendru temu.... schmoll.gif

nesamone schmoll.gif schmoll.gif schmoll.gif labai nuo zmogaus priklauso.Pas mus 16 metu skirtumas ir as turiu su saviskiu daug daugiau apie ka pasneket nei su bendraamziais mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Memory @ 2006 08 08, 20:25)
jo..manau 10 metu tai riba....jei daugiau, jau nebera bendru temu.... :mm

schmoll.gif schmoll.gif nesutinku. kaip gali sakyti kad nebera bendru temu,jei nezinai kaip is tiesu yra? teoriskai gali visi sneketi... tarp musu yra 20 metu skirtumas! pagal tave tai jau yra baisiai daug,,as nesakau, yra nemazai, bet niekada niekada nesikilo problemos kad nebutu apie ka sneketi! aisku, mes dar neilgai kartu,bet uztenka ir savaites, ka cia savaites, uztenka ir valandos nuspresti,ar po to bus kalba ar nea. as su savo bendraamziais (22 -25 metu) praktiskai ne visada turiu apie ka sneketi, vaikinus turiu omeny,nes jie dar visiskai kitaip ziuri i gyvenima, o vyresni - viskas kitaip. taip kad cia nuo zmoniu labai priklauso, vienas ir 15 gali sneketi kaip 30metis o kitas ir 40 ies netures k pasneekt mirksiukas.gif

QUOTE(snaige @ 2006 08 08, 20:39)
nesamone  schmoll.gif  schmoll.gif  schmoll.gif labai nuo zmogaus priklauso.Pas mus 16 metu skirtumas ir as turiu su saviskiu daug daugiau apie ka pasneket nei su bendraamziais  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif parasaiau, tik po to pamaciau kad tu lygiai ta pati parasius buvai drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(upe_5 @ 2006 08 07, 19:06)

g.gif
Pritariu per didelis -ne kas , va kokie 10-12 metu dar nieko, na o daugiau -apie 20 metų -jau nelabai man ir žiūrisi. Bet dabar Lietuvoj kaip kokia manija -jam 50, jai 25 . Na ką aš žinau , man tai kaip dukryte su tetuku, vaikų nespes užauginti ,tetukas-senelis ne toks jau ir kantrus , viskas erzina........... Na praeis kokie 10metelių, o po to jaunoji žmonike pradės "spjaudytis" kam su seniu gyvena.........alia ankščiau reikėjo galvot.
Na svarbu abiem gerai , o ka aplinkiniai mano -koks gi skirtumas,
tiesiog man fainiau bendraamžis biggrin.gif
Atsakyti
Na, žiūriu kad tarp manęs ir draugo tas dar mėgstamas skirtumas - 10m... Bet neseniai tokią repliką kavinėj išgirdau (LT) kad labai nejauku pasidarė blink.gif Esmė: Susidėjo jauniklė su dieduku dėl jo pinigėlių... Daugiau nei nesamonė doh.gif Nejau visur lietuviai tokie kandūs? Kodėl niekur kitur nieko absioliučiai negirdim, išskyrus kad esam graži pora?? Susinervinau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 11, 11:51)
Nejau visur lietuviai tokie kandūs? Kodėl niekur kitur nieko absioliučiai negirdim, išskyrus kad esam graži pora?? Susinervinau  doh.gif

deja,bet dauguma. .. uz tat del sito ir nemegstu lietuvos ir lietuviu cool.gif jie nesupranta, kad ir tarp daug vyresniu zmoniu , t.t. su ddideliu skirtumu , gali buti begaline ir tikra meile.
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 11, 14:12)
deja,bet dauguma. .. uz tat del sito ir nemegstu lietuvos ir lietuviu  cool.gif  jie nesupranta, kad ir tarp daug vyresniu zmoniu , t.t. su ddideliu skirtumu , gali buti begaline ir tikra meile.

Pas mane uzejo kaimyne ir pamacius draugo nuotraka paklause: cia tetis? lotuliukas.gif
Nors tarp musu - tik 9 metai skirtumas... Su bendraamziais kalbeti neturiu ka. Bet ne nuo amziaus istiesu priklauso, o nuo zmogaus - sitas yra mielas nuo pat pirmo pokalbio.
Atsakyti
QUOTE(druskute @ 2006 08 11, 16:17)
Pas mane uzejo kaimyne ir pamacius draugo nuotraka paklause: cia tetis?  lotuliukas.gif
Nors tarp musu - tik 9 metai skirtumas... Su bendraamziais kalbeti neturiu ka. Bet ne nuo amziaus istiesu priklauso, o nuo zmogaus - sitas yra mielas nuo pat pirmo pokalbio.

Man yra lygiai taip pat, nors ir jauna esu, bet su bendraamžiais visiškai neturiu ką kalbėti... O mano seneliai labai nekaip mano draugą priėmė doh.gif Ne tik dėl to kad vyresnis, bet ir dėl to kad užsienietis, čia jiem kažkas kraupaus buvo, kaip gi jų mylimiausia anūkė gali "šitaip" padaryt doh.gif Dėl visų šitų nesamonių tikrai negyvensiu LT, net jei ir būsiu ne su šitu žmogum unsure.gif Ir galų gale koks kieno reikalas kiek jam metų? Nuo to labiau galvą pradės skaudėt? Ar reikia būtinai įkast ir pasidžiaugt kad tau skaudėjo? lotuliukas.gif Nu ir žmonės kai kurie...
Atsakyti
man as asmeniskai atrodo geriausias skirtumas iki 5 metu ax.gif mus skiria tik 2 meteliai smile.gif
Atsakyti