Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
manau nesvarbu,tas metų skirtumas...Svarbiausia Meilė...Jei myli,tai viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 06, 10:19)
Aš atsakysiu  blush2.gif  20 metų  4u.gif  Na, ne taip jau baisiai daug  rolleyes.gif

ech gan daug,bet tai jokiu budu ne kliutis meilei 4u.gif tarp manes ir maniskio 16 metu skirtumas ax.gif
Atsakyti
Parasysiu pagal save...Vyras 10 metu vyresnis...Man 25-jam 35 metai..As dar jauciuosi gan jaunai,energingai-noriu ir i kluba ar bara iseit,i koki rengini...O jam tik namie sedet..Visada pavarges,suirzes,piktas..... verysad.gif Ir dar manes niekur neleidzia,nes pavydi,kad kitas nunes ar panasiai..Tai va...Turiu ir as ikalinta sedet namie...
Nors manau visiems skirtingai!!!1 unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Katinuke @ 2006 08 06, 16:15)
Parasysiu pagal save...Vyras 10 metu vyresnis...Man 25-jam 35 metai..As dar jauciuosi gan jaunai,energingai-noriu ir i kluba ar bara iseit,i koki rengini...O jam tik namie sedet..Visada pavarges,suirzes,piktas..... verysad.gif Ir dar manes niekur neleidzia,nes pavydi,kad kitas nunes ar panasiai..Tai va...Turiu ir as ikalinta sedet namie...

10 metų skirtumas jaučiasi nebent dabar, vėliau jis išnyks su metais... bet mano atveju viskas yra atvirkščiai lotuliukas.gif Maniškis amžinai po klubus, kavines galėtų tampytis o man kartais net labiau tos ramybės reikia. Čia jau nuo žmonių priklauso. Nors kartais būna kad jis tingi eiti o aš užsidegu biggrin.gif Tada jau pagalbon draugės o jis vienas vakarą leidžia, bet taip būna laaabai retai, dažniausiai aš esu tempiama rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo erborista: 06 rugpjūčio 2006 - 15:29
QUOTE(Katinuke @ 2006 08 06, 14:15)

Sorry,bet tu dar laisves nori ax.gif Man asmeniskai to nebereikia ir jam irgi...tai ir jauciames abu gerai kartu.
O taviskiui reiktu biski gyvenime dziausgsmo,nes pas pastoviai suirzusi vyra nei viena moteris ilgai neuzsibuna mirksiukas.gif
Aisku nesupyk,bet cia mano nuomone tokia blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 06, 16:28)
Sorry,bet tu dar laisves nori  ax.gif Man asmeniskai to nebereikia ir jam irgi...tai ir jauciames abu gerai kartu.
O taviskiui reiktu biski gyvenime dziausgsmo,nes pas pastoviai suirzusi vyra nei viena moteris ilgai neuzsibuna  mirksiukas.gif
Aisku nesupyk,bet cia mano nuomone tokia  blush2.gif  4u.gif

Žinai, aš esu dar tikrai jauna, bet nebežinau, man jau irgi nebereikia to lakstymo, laisvės.. unsure.gif Kartais net pačiai keista, bet to turėjau užtektinai, dabar jau visiškai nebesinori, gal vėliau kada nors pasireikš noras kas žino rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 06, 14:31)
Žinai, aš esu dar tikrai jauna, bet nebežinau, man jau irgi nebereikia to lakstymo, laisvės..  unsure.gif  Kartais net pačiai keista, bet to turėjau užtektinai, dabar jau visiškai nebesinori, gal vėliau kada nors pasireikš noras kas žino  rolleyes.gif

Nu va kad as irgi jauna,bet man irgi to nereikia,cia labai nuo zmogaus priklauso tikriausiai g.gif Gal cia toks dalykas kas draudziama to ir norisi... g.gif jei leistu nenoretu,ai net nezinau... schmoll.gif Vieniems reikia to kitiems kitko.Visi esame skirtingi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 06, 14:29)
10 metų skirtumas jaučiasi nebent dabar, vėliau jis išnyks su metais... bet mano atveju viskas yra atvirkščiai  lotuliukas.gif  Maniškis amžinai po klubus, kavines galėtų tampytis o man kartais net labiau tos ramybės reikia.  Čia jau nuo žmonių priklauso. Nors kartais būna kad jis tingi eiti o aš užsidegu  biggrin.gif  Tada jau pagalbon draugės o jis vienas vakarą leidžia, bet taip būna laaabai retai, dažniausiai aš esu tempiama  rolleyes.gif

drinks_cheers.gif man ir tas pats turbut.. mano dr 20 metu vyresnis, bet sedet namie nenori o man kartais fainaiu su juo namie aosedet nei kur eiti...
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 06, 16:40)
drinks_cheers.gif  man ir tas pats turbut.. mano dr 20 metu vyresnis, bet sedet namie nenori o man kartais fainaiu su juo namie aosedet nei kur eiti...

Na o jau paskui tai manau tas metų skirtumas susivienodina... Tau 40, jam 50(ar tavo atveju 60), na tiesiog kartu užaugat rolleyes.gif Ir jau ko gero abiem nebereikia jau tų linksmybių iki ryto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 06, 14:42)
Na o jau paskui tai manau tas metų skirtumas susivienodina... Tau 40, jam 50(ar tavo atveju 60), na tiesiog kartu užaugat  rolleyes.gif  Ir jau ko gero abiem nebereikia jau tų linksmybių iki ryto  4u.gif

dazniausiai taip ir buna,gyvendami kartu zmones apsislifuoja apsipranta ir suvienodeja 4u.gif
Atsakyti
man amziaus skirtumas priimtinas visgi iki 20 metu g.gif iki tos ribos, kai kazkas galetu but kito tevu unsure.gif
didesnis skirtumas ir laimingas ilagas gyvenimas kartu manau didele retenybe ax.gif
Atsakyti
Tarp manes ir mano draugo 13 metu skirtumas. Sutariam daug geriau nei as anksciau sutardavau su savo vyru ( 5 metu skirtumas). Man atrodo svarbiausia supratimas, bendri pomegiai ( nors jam 35 o man 22, bet abu megstame ir i kluba nueiti ir siap kazka beprotisko nuveikti biggrin.gif ) Manau amziau skirtumas ne kliutis, tik rekia rast sau tinkama zmogu...

Beja, mano draugo draugas turi 22 metais jaunesne drauge (45-23) o sutaria jie thumbup.gif
Atsakyti