Įkraunama...
Įkraunama...

Amžiaus skirtumas...

Apklausa: Ka manote apie dvieju zmoniu amziaus skirtuma? (218 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Žinau labai gerą posakį: Amžius niekad nėra svarbus, nebent tu esi sūris... Manau, teisybė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 05, 20:25)
Žinau labai gerą posakį: Amžius niekad nėra svarbus, nebent tu esi sūris... Manau, teisybė  ax.gif

mirksiukas.gif arba vynas drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano nuomone nieko tokio, jei vyras ir jaunesnis keleta metų. Man juokinga, jei vaikinas nedraugauja su patinkančia mergina vien dėl savo įsitikinimo, kad ji negali būti vyrenė 1-2 metais doh.gif Vaikystėj, paauglystėj amžiaus skirtumas jaučiasi, na bet vėliau tai tikrai ne.
Atsakyti
QUOTE(Kira @ 2006 08 05, 20:37)
Mano nuomone nieko tokio, jei vyras ir jaunesnis keleta metų. Man juokinga, jei vaikinas nedraugauja su patinkančia mergina vien dėl savo įsitikinimo, kad ji negali būti vyrenė 1-2 metais  doh.gif Vaikystėj, paauglystėj amžiaus skirtumas jaučiasi, na bet vėliau tai tikrai ne.

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif nu nebent tik jaunystej jaucias,nes merginos subresta greiciau paauglystej nei vaikinai,todel ir jaucias tas skirtumas,o poto nebe...
Papildyta:
QUOTE(grange @ 2006 08 05, 20:33)
mirksiukas.gif  arba vynas  drinks_cheers.gif

lotuliukas.gif nu vynui amzius kuo senesnis tuo geresnis,o jau su suriu nezinau g.gif gal ir yra gerai tas su pelesiais,bet nevalgyciau pasenusio schmoll.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 05, 23:20)
lotuliukas.gif nu vynui amzius kuo senesnis tuo geresnis,o jau su suriu nezinau  g.gif gal ir yra gerai tas su pelesiais,bet nevalgyciau pasenusio  schmoll.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif aš mačiau su sūriu šitą posakį, tai ko gero irgi kaip vynas lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erborista @ 2006 08 05, 21:32)
lotuliukas.gif  aš mačiau su sūriu šitą posakį, tai ko gero irgi kaip vynas  lotuliukas.gif

Kogero irnesakyk.gif drinks_cheers.gif ,bet tu ir randi palyginimus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 05, 21:20)
lotuliukas.gif nu vynui amzius kuo senesnis tuo geresnis,o jau su suriu nezinau  g.gif gal ir yra gerai tas su pelesiais,bet nevalgyciau pasenusio  schmoll.gif  lotuliukas.gif

:hihihhi: niu as ir apie vyna turejau omeny kuo senesnis tuo geriau, bet ale su susiru nesusiamsciau, kad kuo senesnis tigi nevalgysi blush2.gif
irnesakyk.gif niu vienzodziu, krypstam nuo temos, tigi, pasakokit savo istorijas, ar sukele nepatogumu, ar dar ko jusu amziaus skirtumas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 06, 08:03)
:hihihhi: niu as ir apie vyna turejau omeny kuo senesnis tuo geriau, bet ale su susiru nesusiamsciau, kad kuo senesnis tigi nevalgysi  blush2.gif 
irnesakyk.gif niu vienzodziu, krypstam nuo temos, tigi, pasakokit savo istorijas, ar sukele nepatogumu, ar dar ko jusu amziaus skirtumas  4u.gif

mano tevai is pradziu labai nervinos,kad as atseit su "senu" zmogum prasidedu...kadangi metais maniskis beveik kaip mano tevai ax.gif Mano mama sakydavo,kad jis jai i meiluzius tinka lotuliukas.gif nu turejau anksciau problemu...bet kaip as sakau,svarbu kaip tu jautiesi ir savo principus gini,taip tave ir aplinkiniai priima mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 06, 08:12)
mano tevai is pradziu labai nervinos,kad as atseit su "senu" zmogum prasidedu...kadangi metais maniskis beveik kaip mano tevai  ax.gif Mano mama sakydavo,kad jis jai i meiluzius tinka  lotuliukas.gif nu turejau anksciau problemu...bet kaip as sakau,svarbu kaip tu jautiesi ir savo principus gini,taip tave ir aplinkiniai priima  mirksiukas.gif

aha, man del tevu irgi bus bla bla bla mkai suzinos relau amziu...nors tarp ju 17 m skirtumas, o cia dar +3 metai tai ne ka keicia.. eisiu ant to blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(grange @ 2006 08 06, 08:51)
[size=1][/size]
aha, man del tevu irgi bus bla bla bla mkai suzinos relau amziu...nors tarp ju 17 m skirtumas, o cia dar +3 metai tai ne ka keicia.. eisiu ant to  blush2.gif

o kiek tarp jusu skirtumas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(snaige @ 2006 08 06, 11:18)
o kiek tarp jusu skirtumas? ax.gif

Aš atsakysiu blush2.gif 20 metų 4u.gif Na, ne taip jau baisiai daug rolleyes.gif
Atsakyti
manau nesvarbu smile.gif , man vyresni visada labiau patiko ax.gif ir tebepatinka. Aišku jei kokių 20-30 metų doh.gif tai gal schmoll.gif
Atsakyti