Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 22:28)
Vsio, turiu anglišką ps.  thumbup.gif
Dedu iš šiandieninių nuotraukų. Jau su cs4 .

Tik man šiandien kažko labai rankos drebėjo. Kokybė nuotraukų prastoka.  doh.gif

O man kaip tik tinka kad merginos nera ryskios.... na ir spalvos labai derancios, prie foto nuotaikos, bei dabartinio oro thumbup.gif "Mano" foto 4u.gif
Atsakyti
Viskas, atsijungiu... saldziu mergaites 4u.gif
Atsakyti
Zitlali, ačiū. aciuks.gif
Ju.Ju, dėkui. Bet šiandien toks gražus oras buvo. bigsmile.gif
Atsakyti
Duoma, gražios spalvos. Su PS koreguota?
O šiaip pirmas įspūdis: o tu prie jūros buvai? lotuliukas.gif Jei ne namai horizonte, toks jausmas, kad va už kalvos jūra ošia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 22:15)
Stai idedu irgi sena. Dabar jau zinau kad smelio juosta eina tiesiai per viduri. Na ir riskumo zuvedrai truksta  unsure.gif

Horizontas pakrypęs, pagrindinis objetas susilieja su fonu, antras planas labai nukreipia žvilgsnį nuo žuvėdros...ir lyg triukšmeliai matosi g.gif bet romantiška tai tikrai biggrin.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 22:28)
Vsio, turiu anglišką ps.  thumbup.gif

Et, ent pavydu dėl sc4, nes mano PC nelabai jo pavežtų doh.gif o foto tai super thumbup.gif spalvos....danguuuus
Atsakyti
Ninin. Aha. : ) Gal būtų galima kaip nors tuos namus užklonuot. g.gif O vat priešais nuotrauka upelis, Venta ošė. biggrin.gif

Sitkline, dėkui. 4u.gif Mano irgi vos vos paveža. Reikia windowsus perinstaliuot, nes stringa labai. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 26 kovo 2009 - 22:12
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 23:01)
Horizontas pakrypęs, pagrindinis objetas susilieja su fonu,  antras planas labai nukreipia žvilgsnį nuo žuvėdros...ir lyg triukšmeliai matosi  g.gif  bet romantiška tai tikrai  biggrin.gif

Jutau kad ir man kazkas sioje nuotraukoje ne tas.... Taciau nemokejau paaiskinti doh.gif Bet dabar jau zinau. Aciu.

Dar jeigu nesunku, galit paaiskinti komentara "muilas" blush2.gif Galite parodyti pvz, kur jis matosi, o kur ne g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 22:22
QUOTE(inesaS @ 2009 03 26, 16:41)
Avastas,atrodo blush2.gif

aj, avastas tai rėksnis cool.gif mano nod tyli.

QUOTE(Pukė @ 2009 03 26, 16:46)
as pagal FOTO zurnale aprasyta Lomo fotografavimo stiliu bandu su PS pansiai islauzt lotuliukas.gif na, ten aprasyta viskas blush2.gif tai idomu pasidare pamegint wub.gif

jei turėsi noro ir laiko, nuskanuok tą straipsniuką, ką? į blogą įdėtumėm, kiti paskaitytu smile.gif Aš internete permečiau kass per velnias tas lomo, ir nesupratau doh.gif jei fotografuosi bile ką su fisheye objektyvu, su PS ryškinsi spalvas ir dėsi triukšmą - bus tas pats g.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 19:25)
Kritikai is siandien (reiketu pukelius nuo veido nuimti, bet nemoku dar... kas da? ) :

pukeliai tai tikrai nekliūna, bet labai erzina dešinej pusej plotas kaip blur'intas atrodo g.gif kirpk tą pusę lauk, klijuok kokią vyšnią arba braškę ir puiki reklaminė foto thumbup.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 21:28)

Gražu. Tiesiog gražu. Norėčiau tokią turėt savo albume. Patinka tavo stiliukas thumbup.gif
Atsakyti
Duoma,super nuotraukyte wub.gif Tik reikejo vos,vos pritupti fotoaparatui,kad tu namu stogu nesimatytu ,tada rimatai atrodytu,kad jura panelem uz nugaros bigsmile.gif
Papildyta:
Ju.Ju tavo foto butu tikrai labai fainos jeigu ne visi tie sumineti trukumai.Patikek,kiek as savo super duper kadru istryniau kai pradejau cia mokintis,tai net verkti norisi.Kartais labai blogai zinoti daugiau doh.gif smile.gif
Papildyta:
Zitlali,idomi nuotrauka,grazios lupos. thumbup.gif
Atsakyti
Sadi, dėkui. aciuks.gif
inesaS, ačiū. 4u.gif Aha. Nu bet taip gavos. dar turiu panašią nuotrauką tik fotkinta iš arčiau, bet ten irgi matosi namai. doh.gif
Atsakyti
4u.gif sveikos buvau biski prapuolus verysad.gif bet viska perskaitau pioneer.gif tik va matau jau mane ismetet is sarasu verysad.gif na bet niekis irnesakyk.gif siandien po savaites pertraukos paimiau i rankas fotoaparata tiesiog laiko nebuvo visiskai unsure.gif bet bandysiu kanors grazaus nusaut wub.gif

duoma grazu wub.gif
armana nuostabu wub.gif
lamella katulis kaip visada wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 19:25)
Klausykit o tikrai nieko tokio, kad be pilnu nd keliu foto? 

tikrai nieko tokio wink.gif ir dar ner per daug dedanciu foto kritikai, taip kad mielai prasom smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 21:28)

ajaaaaiii - ir spalvos ir kokybe, viskas liuks. man patinka thumbup.gif

sita turetu praeiti Bondai biggrin.gif
Atsakyti