Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 20:41)
Ju.Ju, 1Nd lyg gerai, 2ND neįžiūriu fokuso, nors gal visaip neblogai, 3 ir 4 lyg irgi gerai (gal 3ND atrodo, kad keitei fotografavimo kampą). Ar pati jauti ką darei 1, 2, 3 ND? Papasakok. 5 ND mano akim irgi gerai, bet va dienos šviesoje padaryk tą WB custom režimu...

Esu labai savikritiska, todel pati matau trukumus. Taciau cia tik ND, kad matytumete kad fotiko instrukcija daugiau nei 3 kartus esu perskaicius lotuliukas.gif O siaip fotografuoju jau penkerius metus. Labiausiai domiuosi zmonemis ir gamta ax.gif Nikona turiu neseniai, visa laika kankinau Olympusa blush2.gif O kai tik atsirado galimybe isigyjau veidrodi. Taciau drasiai galiu teigti, kad ir su senuku olympusu isspausdavau padorias foto tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 20:35
As taip suprantu, kad su PS viska viska galima biggrin.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 26, 20:58)
Zitlali man labai patiko spalvos tavo lupu.. smile.gif, ir taip "skaniai" atrodo smile.gif

Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 21:09)
As taip suprantu, kad su PS viska viska galima biggrin.gif

lotuliukas.gif

Man rods blogo kadro su PS pataisyt nelabai galima...o tiksliau turbūt neapsimoka. Nžn kokiu reikia asu būt biggrin.gif manau besidomintiems fotografija užtenka mokėt pakoreguot spalvas, paglamūrint, patiesint, pakirpt foto (žodžiu normaliai paruošt internetui), na paklonuot smile.gif aj ir dar mokėt verst į j/b
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 21:03)
Olympusa  blush2.gif O kai tik atsirado galimybe isigyjau veidrodi. Taciau drasiai galiu teigti, kad ir su senuku olympusu isspausdavau padorias foto  tongue.gif

Nepagalvok, kad čia apie tavo foto sakiau, jog tai blogas kadras wink.gif Čia šiaip bendrai buvo pasakyta....o foto visai normali buvo....man tik kliuvo galvos sujudėjimas, norėčiau viso gulbino ryškaus tokiame kadre smile.gif, na ir gal ne per viduriuką kad būtų, net nžn...pakadruot bandyčiau kitaip kaip nors...nors o gal ir visai gerai tas centras šiuo atveju g.gif Parodyk daugiau savo foto wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 21:38)
Nepagalvok, kad čia apie tavo foto sakiau, jog tai blogas kadras wink.gif Čia šiaip bendrai buvo pasakyta....o foto visai normali buvo....man tik kliuvo galvos sujudėjimas, norėčiau viso gulbino ryškaus tokiame kadre smile.gif, na ir gal ne per viduriuką kad būtų, net nžn...pakadruot bandyčiau kitaip kaip nors...nors o gal ir visai gerai tas centras šiuo atveju  g.gif  Parodyk daugiau savo foto wink.gif

Sita nuotrauka daryta prietemoj, su dideliu zoom`u, be blico su sena muiline, tai kad manau visai nebloga. O kad gulbe sujudejo - tai jau verysad.gif Klausiau ne apie kompozicija, ar galima su PS butent ryskumai priduot kur gulbes galva sujudejo blush2.gif
Del kitu foto parodymo tai... blush2.gif Kol neturejau nikono, tai ir jos atrode neblogai - ryskumas ir t.t.... Taciau dabar ziuriu i jas su tokia mimika - dry.gif Todel negaliu det foto, kol ji man 100 neatrodo vykusi.
Siaip gal tureciau prisistatyti, su kokiu tikslu atejau cia.

Atejau ismokti matyti, pastebeti ir pajausti nuotrauka. Mano silplnoji vieta - kompozicija...To ir atejau mokytis 4u.gif Skirstau nuotraukas i vykusias ir ne. Cia kalbu gal but apie technishka atlikima. Ir "mano" ir "ne" - cia jau apie mena ax.gif Senai jus stebiu, daug vykusiu nuotrauku pas jus maciau, taciau daugelis is ju "nemano" rolleyes.gif Tuo paciu iskilo klausimas "Ka jus darote su savo nuotraukomis?" I remelius ir ant sienos?.... As tai fotografuoju, kad veliau paciom paciausiomis papuosti namo sienas 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 21:11
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 19:50)
ryt su kitom lupom pabandysiu biggrin.gif

lotuliukas.gif blush2.gif
lupos kaip vysnios, kokios jos ryskios thumbup.gif man patinka 4u.gif
bigsmile.gif ir tavo blogas labai smagiai skaitosi, saunuole 4u.gif

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 20:52)
O kad gulbe sujudejo - tai jau  verysad.gif Klausiau ne apie kompozicija, ar galima su PS butent ryskumai priduot kur gulbes galva sujudejo  blush2.gif

neberodo nuotraukos unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 26 kovo 2009 - 21:08
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 21:52)
Sita nuotrauka daryta prietemoj, su dideliu zoom`u, be blico su sena muiline, tai kad manau visai nebloga. O kad gulbe sujudejo - tai jau  verysad.gif Klausiau ne apie kompozicija, ar galima su PS butent ryskumai priduot kur gulbes galva sujudejo  blush2.gif

ne pradedanciam manau... o siaip tikrai imanoma.. mano exas reklamoj dirbo, tai tooooookius fintus su PS isdarinejo blink.gif tai tikrai imanoma, bet nzn ar pati padarytum jei nevaldai PS ax.gif (jei gerai supratau ka nori koreguot)
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 21:52)
Klausiau ne apie kompozicija, ar galima su PS butent ryskumai priduot kur gulbes galva sujudejo  blush2.gif

Gal ir įmanoma, aš nemoku biggrin.gif o apie kompoziciją tai tik šiaip pamąsčiau garsiai, nereikia, tai nereikia. Bet maniau jei foto įdedama, ją galima visapusiškai pakomentuot lotuliukas.gif
Atsakyti
user posted image

Stai idedu irgi sena. Dabar jau zinau kad smelio juosta eina tiesiai per viduri. Na ir riskumo zuvedrai truksta unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 21:17
Sveikutes,

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 26, 12:57)
tikrai aktuali biggrin.gif

cia kazkas norejo nuolaidu nakties Vilbroj biggrin.gif  sikart tik Europoj ir Topo centre http://www.15min.lt/...58/34056/?fid=2

ale viskas tik VLN  schmoll.gif  gun_bandana.gif biggrin.gif

g.gif aha, galetu kl toookia padaryti, galeciau ir nemiegoti biggrin.gif

Ju.Ju, tavo ND geri, bet pakartok WB dienos sviesoje 4u.gif
Foto su zuvedra man ryskumo truksta unsure.gif

Zitlali, tavojoj foto su lupytem man trugdo tos plunksnos, bet ryyyyyskuuuumas wub.gif

Nepamenu ar Armanos dukryte su ryskiom akytem buvo ideta? man ta nuotrauka labai patko wub.gif Papasakok kaip ryskinai bigsmile.gif
Atsakyti
Vsio, turiu anglišką ps. thumbup.gif
Dedu iš šiandieninių nuotraukų. Jau su cs4 .

user posted image

Tik man šiandien kažko labai rankos drebėjo. Kokybė nuotraukų prastoka. doh.gif

Man irgi įdomu, kaip čia armana akytes ryškino.
Puke, nu aš taip ir norėjau pasakyt... blush2.gif
Atsakyti
Juju o man tavo foto lb romantiska ir net nlb turiu prie ko prikibt... labai savotiska 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 26, 22:20)
Zitlali, tavojoj foto su lupytem man trugdo tos plunksnos, bet ryyyyyskuuuumas wub.gif

Tiek kritikos del ryskumo gavau tai susiemiau biggrin.gif

Duoma man spalvos patinka bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 kovo 2009 - 21:39