Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 19:05)
Pastebejau  tongue.gif gal turi kokias privilegijas  biggrin.gif Na bet palauksiu, niekur neskubu irnesakyk.gif

privilegijuotos pas mus yra tik pazengusios tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 20:05)
Pastebejau  tongue.gif
Bet kazkaip bandau elgtis pagal taisykles  ax.gif  Na bet palauksiu, niekur neskubu irnesakyk.gif

neturiu, ale sake, kad nieko tokio, tai ir naudojuos proga... smile.gif nlb laiko yr nd daryt kol kas blush2.gif

Papildyta:
Kritikai is siandien (reiketu pukelius nuo veido nuimti, bet nemoku dar... kas da? ) :
user posted image

Klausykit o tikrai nieko tokio, kad be pilnu nd keliu foto? g.gif nes jei kazka erzina tai galiu pasitaisyti blush2.gif tik tada kazkada veliau prisijungsiu prie jusu doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 kovo 2009 - 19:26
Klausykit o tikrai nieko tokio, kad be pilnu nd keliu foto?  g.gif nes jei kazka erzina tai galiu pasitaisyti  blush2.gif tik tada kazkada veliau prisijungsiu prie jusu  doh.gif

Neerzina, baik tu wink.gif Tik maniau, jei yra taisykles - reikia ju laikytis ax.gif Pati skaitau sia tema jau kelerius menesius, bet tik skaiciau, nes niekaip irgi laiko ND rast negalejau, beto kur dabar gyvenu klaikus apsvietimas, butas tamsus, saule buna tik virtuvej ir tai iki 9 ryto doh.gif Visa ziema diena su sviesom gyvenom dry.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 19:31
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 20:05)
Pastebejau  tongue.gif
Bet kazkaip bandau elgtis pagal taisykles  ax.gif  Na bet palauksiu, niekur neskubu irnesakyk.gif

Persiprašau tikrai, darbe neturėjau kada ieškot tavo ND smile.gif

Mano nuomone viskas tvarkoj, išskyrus tą wb dienos šviesoj g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 26 kovo 2009 - 19:39
bigsmile.gif Zitlali, pastebejau kad man labai patinka tavo nuotraukeles 4u.gif labai geros idejos wink.gif
Atsakyti
zitlali, labai fainai wub.gif TIk gal kirpčiau kitaip...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 20:25)
Kritikai is siandien (reiketu pukelius nuo veido nuimti, bet nemoku dar... kas da? ) :

Klausykit o tikrai nieko tokio, kad be pilnu nd keliu foto?  g.gif nes jei kazka erzina tai galiu pasitaisyti  blush2.gif tik tada kazkada veliau prisijungsiu prie jusu  doh.gif

A kokius pūkelius nori nuimt? smile.gif tuos melsvus? smile.gif o aš žiūriu žiūriu....ir norisi man visą veidą matyt smile.gif
Atsakyti
Ju.Ju, 1Nd lyg gerai, 2ND neįžiūriu fokuso, nors gal visaip neblogai, 3 ir 4 lyg irgi gerai (gal 3ND atrodo, kad keitei fotografavimo kampą). Ar pati jauti ką darei 1, 2, 3 ND? Papasakok. 5 ND mano akim irgi gerai, bet va dienos šviesoje padaryk tą WB custom režimu...

PS ir neptingėk arba naujai iškelti, arba užrodyti žinučių nuorodą, nes tikrai greitai pasimeta žinutės....

Zitlali, marš daryt ND, kad galėtum dalyvauti konkursuose mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 26 kovo 2009 - 19:42
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 26, 20:35)
bigsmile.gif Zitlali, pastebejau kad man labai patinka tavo nuotraukeles 4u.gif labai geros idejos wink.gif

bigsmile.gif kaip smagu, kad patinka thumbup.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 20:36)
zitlali, labai fainai  wub.gif TIk gal kirpčiau kitaip...

o kaip? g.gif as jos net nekarpiau...
Papildyta:
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 20:40)
A kokius pūkelius nori nuimt? smile.gif tuos melsvus? smile.gif o aš žiūriu žiūriu....ir norisi man visą veidą matyt smile.gif

oj nene, melsvi man pats cinkelis ax.gif na, maskuoti poras, plaukelius ant veido, islygint... gal ir nereikia.. nzn... bet bandyciau jei mokeciau smile.gif turiu ir su visu veidu... man si idomesne pasirode rolleyes.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 20:41)
Zitlali, marš daryt ND, kad  galėtum dalyvauti konkursuose  mirksiukas.gif

pioneer.gif kita savaite pazadu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 20:44)
oj nene, melsvi man pats cinkelis  ax.gif na, maskuoti poras, plaukelius ant veido, islygint... gal ir nereikia.. nzn... bet bandyciau jei mokeciau smile.gif turiu ir su visu veidu... man si idomesne pasirode  rolleyes.gif

O man gražu natūralumas...nelabai aš ten tų plaukelių ir matau, poras daugiau rolleyes.gif bet patinka...o vat mane erzina tai, kad negaliu matyt viso veido biggrin.gif tai gal įdėk ir su veidu, nes labai jau sudominai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 20:41)
Ju.Ju, 1Nd lyg gerai, 2ND neįžiūriu fokuso, nors gal visaip neblogai, 3 ir 4 lyg irgi gerai (gal 3ND atrodo, kad keitei fotografavimo kampą). Ar pati jauti ką darei 1, 2, 3 ND? Papasakok. 5 ND mano akim irgi gerai, bet va dienos šviesoje padaryk tą WB custom režimu...

O man atrodo viskas ok su fokusu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 20:47)
O man gražu natūralumas...nelabai aš ten tų plaukelių ir matau, poras daugiau  rolleyes.gif  bet patinka...o vat mane erzina tai, kad negaliu matyt viso veido biggrin.gif tai gal įdėk ir su veidu, nes labai jau sudominai  biggrin.gif

paziejau, kad nebeturiu, istryniau g.gif na nieko, ryt su kitom lupom pabandysiu biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos naujai prisijungusios 4u.gif

o as norejau pribaigti daryti namu darbus ir issikrove baterija doh.gif smile.gif (na aisku maciau, kad jau ant ribos, bet galvojau nu gal dar kaip nors.. smile.gif )

Puke, man spalviskai ir gi antra fainesne.. na bet jei jau sakai kad trecia bus geriausia tai lauksim ir jos wink.gif

Zitlali man labai patiko spalvos tavo lupu.. smile.gif, ir taip "skaniai" atrodo smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 26 kovo 2009 - 20:01