Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(inesaS @ 2009 03 26, 16:41)
Avastas,atrodo blush2.gif

negirdeta... g.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 26, 16:49)
man irgi danai taip buna  doh.gif

Zunkelis, interente tikrai rasi instrukcija, ji butina mokantis fatografuot  rolleyes.gif

as uzsiblokavus visas reklamas - tai ramiai sau ziuriu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 16:50)
Puke, pasakok kaip darai lomo nuotraukas.  bigsmile.gif  Nes man daugumo tokių nuotraukų labai patinka. Tik kaip tokius efektus išgaut. Ir dar skaičiau, efoto, kad lomo gali būti tik su juostine daryta nuotrauka. Ir dar buvo parašyta, kad photoshopo mėgėjai gali nemėgint.  biggrin.gif  Tai dabar rodykis jau. Baisiai įdomu paliko  : )

Nebeturiu kompe išvis jokio photoshopo dabar. O nuotraukų naujų yra.  doh.gif

baik, lomo foto nedarau biggrin.gif tik is turimu nuotrauku bandau sukurt lomo nuotraukos ispudi - na, cia naujausiam foto zurnale yra pamokele mirksiukas.gif grazus pavyzdys pateiktas, man idomiai atrodo wub.gif thumbup.gif
Papildyta:
aa, kad PS megejai gali nevargt, tai suprantama, ten visa tu foto filosofija yra ta, kad jos gaunas atsitiktines, bile kokios, jokiu budu nepozuotos biggrin.gif tai su PS dar "nulaizyt" nereik blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 26 kovo 2009 - 16:56
Zunkelis, sakyk el. paštą, išsiųsiu.. O šiai M režimu diafragmą keisti "išoriniu", išlaikymas "vidiniu" ratuku... (šiaip ir kituose režimuose tas pats, lieka tik kažkuris vienas aktyvus).

QUOTE(Pukė @ 2009 03 26, 16:46)
o horizonta as tiesinu dar ir taip per PS - Image/Rotate canvas/Arbitrary - ten irasyt reikia kiek laipsniu sukt smile.gif pv mano mergaitei prie stalo sedinciai uzteko 0,5 laipsnio, kad nuo stalo kamuoliukas neriedetu, kaip cia kazkas pastebejo biggrin.gif  blush2.gif

blush2.gif Tai kaip dabar atrodo ta nuotraukytė?
O aš dar tiesiog rankom sukinėju (uždedu linijas, ir lygiuoju)...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 26 kovo 2009 - 17:06
QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 17:06)
blush2.gif Tai kaip dabar atrodo ta nuotraukytė?

ir taip, ir anaip lotuliukas.gif zaidziu su ja blush2.gif geriausio varianto dar neradau smile.gif

user posted image

cia tipo lomo - bet tik pazaidimas su PS blush2.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 26, 16:35)
Kodel as nematau g.gif  unsure.gif
Papildyta:
Nu ir tempai pas jus doh.gif Kai turiu laiko,tai niekas nieko neraso,kai neturiu,tai tada nespeju skaityti pargryzus doh.gif
Mergaites,o pas mane vis dar antivirusine ispeja,kad ND albume virusas sedi.Taip,kad negaliu ten ilgai busti,komentuoti,nes kazkaip nelabai fainei,kai kas pora minuciu isijungia ispejimas unsure.gif Ir nesvarbu per kur ir pas ka i albuma Fotki einu,visur tas pats s.......kazin ka daryti g.gif

vyras valydamas kompa irgi perspejo, kad fotki yra virusas ..
pas mus kasperskis unsure.gif g.gif
Atsakyti
Puke, man antrasis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 17:56)
Puke, man antrasis  4u.gif

ai, cia tik parodymui idejau, ne kritikai, zinau, kad bus trecias, geresnis uz siuos abu, variantas biggrin.gif
Atsakyti
Maciau Stiklinė buvo uzejus - pasisake, bet apie mano ND nei zodzio unsure.gif Gal nelabai noriai priimat naujokus, toks jau pas jus nusistovejes kolektyvas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 19:35)
Maciau Stiklinė buvo uzejus - pasisake, bet apie mano ND nei zodzio  unsure.gif Gal nelabai noriai priimat naujokus, toks jau pas jus nusistovejes kolektyvas  ax.gif

as naujoke ir dar net nd nepridavus biggrin.gif ale drasiai komentuoju ir dedu foto kritikai blush2.gif nespeja gal mirksiukas.gif
Atsakyti
Ir as naujoke, su fotoaparatu net nesusitvarkanti, bet lyg tais jau priimta blush2.gif
Atsakyti
Zunkelis, sveika prisijungus 4u.gif

Ju.Ju, nemanau kad tycia nepaziurejo nuotrauku, kartais, kai buna daugiau nariu temoje, tai buna vieno kito posto nepastebi ...
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 26, 19:55)
as naujoke ir dar net nd nepridavus biggrin.gif ale drasiai komentuoju ir dedu foto kritikai  blush2.gif  nespeja gal  mirksiukas.gif

Pastebejau tongue.gif
Bet kazkaip bandau elgtis pagal taisykles ax.gif Na bet palauksiu, niekur neskubu irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ju.Ju: 26 kovo 2009 - 19:06