Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Peledike @ 2009 03 26, 14:17)
mergaitės, gal galit kuri pasakyti kaip su PS greitai ir neskausmingai horizontą tiesinti 

ir sitai yra aprasyta toje nuostabioje knygoje ps vaizdziai biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 26, 14:22)
O va šitoj nuotraukytės pabandžiau paryškinti akytes pagal foto žurnalo aprašymą ax.gif

na nuostaaaabiai atrodo akutes wub.gif
Atsakyti
Sveikos, mergaites 4u.gif

prasysiuosi pas jus i kompanija blush2.gif fotografuoti visada labai patiko, bet dabar isigijau Nikon d80 18-200mm., bet baisine beda, nu niekaip as su juo nesusitvarkau biggrin.gif ziurau jusu pamokas, mokausi, bet sekasi dar pakol kas nekaip...

gal galit kuri paaiskinti kur nustatyti ta islaikyma??? ir ar jis rankiniu budu nusistato ar kaip? Ir tas diafragmos atsiverimas tai tas ratukas arciausiai bodzio??? bet kad jis pas mane pats sukinejasi kaip tik nori... jauciu prajuokinau visas, savo isiverzimu mirksiukas.gif

Keliu temele i favorites, mokysimes wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 26, 16:47)
tavo katukas turbut atskira albuma turi?  biggrin.gif

Kol kas ne lotuliukas.gif
Atsakyti
Zunkeli, sveika prisijungus! Saunuole, kad nori mokytis! 4u.gif
Skaityk pirma zinute, ten parasyta, kaip prie musu prisijungti.
O kiek kartu skaitei fotoaparato instrukcija (kurioje ir surasyta, kur ka spausti)? Zinok, jei skaitei maziau nei 3 kartus, sitoj temoj uztarimo nesulauksi... biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nikkė: 26 kovo 2009 - 16:22
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 15:19)
Ačiū už kritiką 4u.gif
Na kiek supratau pirma foto labiausia dėmėsį traukia, tai dedu ją kaip vieną, ar geriau taip...? g.gif

Kodel as nematau g.gif unsure.gif
Papildyta:
Nu ir tempai pas jus doh.gif Kai turiu laiko,tai niekas nieko neraso,kai neturiu,tai tada nespeju skaityti pargryzus doh.gif
Mergaites,o pas mane vis dar antivirusine ispeja,kad ND albume virusas sedi.Taip,kad negaliu ten ilgai busti,komentuoti,nes kazkaip nelabai fainei,kai kas pora minuciu isijungia ispejimas unsure.gif Ir nesvarbu per kur ir pas ka i albuma Fotki einu,visur tas pats s.......kazin ka daryti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 26 kovo 2009 - 16:36
QUOTE(inesaS @ 2009 03 26, 16:35)
Kodel as nematau g.gif  unsure.gif
Papildyta:
Nu ir tempai pas jus doh.gif Kai turiu laiko,tai niekas nieko neraso,kai neturiu,tai tada nespeju skaityti pargryzus doh.gif
Mergaites,o pas mane vis dar antivirusine ispeja,kad ND albume virusas sedi.Taip,kad negaliu ten ilgai busti,komentuoti,nes kazkaip nelabai fainei,kai kas pora minuciu isijungia ispejimas unsure.gif Ir nesvarbu per kur ir pas ka i albuma Fotki einu,visur tas pats s.......kazin ka daryti g.gif

kokia antivirusine? g.gif

Zunkeli 4u.gif 4u.gif 4u.gif Nikke - jau viska susake, nuo ko pradet mirksiukas.gif
Atsakyti
Mergaites ax.gif beda baisine, instrukcijos neturiu, nes fotika pirkau is ebay, deveta ir instrukcijos negavau doh.gif tai kaip dabar bus unsure.gif
Atsakyti
Avastas,atrodo blush2.gif
Atsakyti
as pagal FOTO zurnale aprasyta Lomo fotografavimo stiliu bandu su PS pansiai islauzt lotuliukas.gif na, ten aprasyta viskas blush2.gif tai idomu pasidare pamegint wub.gif

o horizonta as tiesinu dar ir taip per PS - Image/Rotate canvas/Arbitrary - ten irasyt reikia kiek laipsniu sukt smile.gif pv mano mergaitei prie stalo sedinciai uzteko 0,5 laipsnio, kad nuo stalo kamuoliukas neriedetu, kaip cia kazkas pastebejo biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
man fotkese irgi ten meto kazka,bet ne virusine,o kai rasau komentara,ir ten kur pasirasyt,tai daznai imeta kazkokia reklama doh.gif tai daznai nervai baigias ir pasirasau prie teksto blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 26, 16:46)
man fotkese irgi ten meto kazka,bet ne virusine,o kai rasau komentara,ir ten kur pasirasyt,tai daznai imeta kazkokia reklama  doh.gif tai daznai nervai baigias ir pasirasau prie teksto  blush2.gif

man irgi daznai taip buna doh.gif

Zunkelis, internte tikrai rasi instrukcija, ji butina mokantis fatografuot rolleyes.gif

uzsiknisau su koliazais, niekas man neiseina kaip noretusi blush2.gif vaziuoju i gamta gal ka nusausiu bigsmile.gif lotuliukas.gif

jau klaidu kiek priveliau blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 26 kovo 2009 - 16:53
Puke, pasakok kaip darai lomo nuotraukas. bigsmile.gif Nes man daugumo tokių nuotraukų labai patinka. Tik kaip tokius efektus išgaut. Ir dar skaičiau, efoto, kad lomo gali būti tik su juostine daryta nuotrauka. Ir dar buvo parašyta, kad photoshopo mėgėjai gali nemėgint. biggrin.gif Tai dabar rodykis jau. Baisiai įdomu paliko : )

Nebeturiu kompe išvis jokio photoshopo dabar. O nuotraukų naujų yra. doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Duoma: 26 kovo 2009 - 16:51