InesaS, as tai rankyciu sudrebejimo jau net neziuriu, cia jau pernelyg aukstas pilotazas, man kad bent veidas butu kazkiek ryskesnis.
Almane, as tai dazniausiai fotografuoju islaikymo prioritetu, nes niekaip nesugebu nesudrebinti rankos, taigi, renkuosi trumpiausia imanoma islaikyma (ir po to labai piktinuosi, kad aparatas parenka labai placia diafragma )
Kaktuke, Ninin, exifai:
Pirmos:
Tv(Shutter Speed) 1/160Sec.
Av(Aperture Value) F2.5
ISO Speed 500
Antros:
Tv(Shutter Speed) 1/250Sec.
Av(Aperture Value) F2.5
ISO Speed 800
Ir islaikymas ne "gaunasi", o "pasirenkamas", nes naudoju islaikymo prioriteta. Nes jei islaikymas zemesnis nei kokie 1/125, tai praktiskai visada sudrebinu. Reiketu labiau pasidometi taisyklingu laikymu, gal blogai laikau, kad taip drebinu.
Bonda, jau is taves tai nesitikejau tokio vertinimo... Tuoj apsiraudosiu...
QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 15:54)
jungiuos prie jūsų parėkavimų aš jau dabar nespėju su jumis, tai neįsivaizduoju kas bus, kai į darbą išeisiu...
tai del to as irgi uzsiminiau
Nikke, geri bandymai, ypac antras man, o jei dar vietos butu daugiau kaireje turbut ir namuose pakankamai sviesu man nesigauna kambaryje tokio sviesumo isgauti niekaip nors cia su 50mm
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 15:38)
Va, siandien fotografavau, tai ir geriausias rezultatas nedziugina.
sunku su fiksuotu zidiniu vaikus fotkint, jau supratau as ta, bet imanoma visai neblogos tavo foto man pirmoji patko. erdvus namai taipogi
mano viena pana jau pozuoja gan ramiai o kita dar nemoka begiot, kol kas tuom dziaugiuos
cia nesenai fotkinau gulbes, tai dicke sake: nu gulbe, ziurek i mamyte, atsisuk, atsisuk, ziurek, as tau sakau!
QUOTE(Peledike @ 2009 03 30, 15:54)
jungiuos prie jūsų parėkavimų aš jau dabar nespėju su jumis, tai neįsivaizduoju kas bus, kai į darbą išeisiu...
visai pritariu sitam pasiulymui
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 16:11)
Almane, as tai dazniausiai fotografuoju islaikymo prioritetu, nes niekaip nesugebu nesudrebinti rankos, taigi, renkuosi trumpiausia imanoma islaikyma (ir po to labai piktinuosi, kad aparatas parenka labai placia diafragma )
nu tu matai , o as visai nemoku islaikymo prioritetu fotkinti, man per tamsios foto gaunasi, nors koks skirtumas, kai pagalvoji, ar tamsi ar subliurinta - vis tiek kadras sugadintas
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 30, 17:37)
nu tu matai , o as visai nemoku islaikymo prioritetu fotkinti, man per tamsios foto gaunasi, nors koks skirtumas, kai pagalvoji, ar tamsi ar subliurinta - vis tiek kadras sugadintas
O tai ISO nepamirsti nusistatyti? Jei nepamirsti, tuomet per trumpas islaikymas. Reikia ilginti.
As tai kaip tik nemoku su diafragmos prioritetu, siandien turbut pirma karta bandziau...
off`topik
Vyrams įtikti neįmanoma. Kei elgiesi su juo gražiai, jis jau sako, kad įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka. Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste...
Vyrams įtikti neįmanoma. Kei elgiesi su juo gražiai, jis jau sako, kad įsimylėjai. Jei ne, pareiškia, jog esi išdidi. Jei ginčijiesi su juo, išvadina užsispyrusia ožka. Jei tyli, nutaria, kad neturi smegenų. Jei jo nemyli, stengiasi tave užkariauti. Jei jį dievini - palieka. Jei atsisakai su juo mylėtis, pareiškia, kad jo nemyli. Jei sutinki tai daryti, tik įsitikina, kad esi pigi. Jei pasidalini su juo problemomis, dūsauja, kad vargini. Jei nepasakoji - įsižeidžia, kad nepasitiki. Jei baries, sako, kad elgiesi tarsi auklė. Jei jis šaukia - tai todėl, kad tavimi rūpinasi. Jei sulaužai pažadą, vadinasi, tavimi negalima pasitikėti. Jei jis sulaužo savąjį, pasirodo, buvo priverstas taip padaryti. Jei jį įskaudini, esi žiauri. Jei taip pasielgia jis - paaiškėja, kad tu per jautriai reaguoji. Jei duotum paskaityti šį aprašyma vyrams, jie prisiektų, kad tai neteisybė. Jei neduotum - tai išvadintų egoiste...
Labukas,
Pabusiu kelias diena skaitytoja Nervas nelaiko
boruzka, geras off`topik'as
Nikkė, man antra vaikucio nuotrauka
Sea_, labai grazus j/b vetimas ir berniuko veido israiska nereali
Medona, man pirmoji patiko
Zitlali, o tavo visos foto man labai
Pabusiu kelias diena skaitytoja Nervas nelaiko
boruzka, geras off`topik'as
Nikkė, man antra vaikucio nuotrauka
Sea_, labai grazus j/b vetimas ir berniuko veido israiska nereali
Medona, man pirmoji patiko
Zitlali, o tavo visos foto man labai
Nikke, abi ! o jau spalvos!! pirmoj tik gaila,kad akyciu baltumai melyni visa kita o su spalvom darei ka nors,ar tavo obj.cia taip graziai piesia?!
Nikke - jau tikrai be reikalo varai ant fotiko. Ryškios, gražios nuotraukos O jau ta bėganti tai išvis
nu jauciu auto mano nebus... nei kaip nesigauna... neturiu kur pastatyt fotiko normaliai... o jei pastatau tai fono ner kaip padaryt grazaus nu dar ryt diena turiu... bet tikriausei nepavyks...
QUOTE(mielka @ 2009 03 30, 18:11)
nu jauciu auto mano nebus... nei kaip nesigauna... neturiu kur pastatyt fotiko normaliai... o jei pastatau tai fono ner kaip padaryt grazaus nu dar ryt diena turiu... bet tikriausei nepavyks...
nereikia nusiteikti, kad nepavyks. bandyk ir gausis
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 30, 19:20)
nereikia nusiteikti, kad nepavyks. bandyk ir gausis
bandau vis... bet...