Oho, jau turim pirmaja ritmo nuotrauka
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:08)
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT??? gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo
Skaityk instrukcija,nes dvi mergaites patare ka daryti,o tu vistiek nesupratai ka jos norejo pasakyti.Nieko tokio cia zinok,as 3 kartus skaiciau,bet nepamaisytu ir dar keli perskaitymai.
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 15:36)
Mergaites, o kaip tas islaikymas reguliuojasi??? Meniu niekur nerandu kaip pakeisti, tik raso kokie yra
as turiu lietuviska instrukcija jei reikia...
Kaip jus ta greitai lakstanciu vaiku ryskuma isgaunat - man visiska mistika... Gal vaikus raminanciais pries tai prigirdot? Kaip galima sufokusuoti i aki modeliui, kuris laksto kaip vejas, sukasi, griuna, keliasi, soka, leidziasi ir vis taikosi atimti fotoaparata (ir visi sitie veiksmai kartu praktiskai uzima viena sekunde ). Turi buti ir pakankamai atsitraukes, jei fotkini su 50tuku, ir stebeti, kad vaikas butu atsisukes i langa. Ir islaikymo labai trumpo nenusistatysi, fotografuodamas namie. Niekaip nesuprantu, kaip jums taip pavyksta. Va, siandien fotografavau, tai ir geriausias rezultatas nedziugina.
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:08)
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT??? gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo
sveika, kaip matau tau niekas taip ir nepaaiskino, kad tuos auto ir neauto tau siule fotografuot su pusiau automatiniais rezimais t.y. diafragmos pirmenybe arba islaikymo pirmenybe, nors manyviau dauguma renkasi diafragmos pirmenybe, nes su ja fotografuoti paprasciau
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 14:39)
Bonda, reksim abi dabar gal bus garsiau ir isgirs
jungiuos prie jūsų parėkavimų aš jau dabar nespėju su jumis, tai neįsivaizduoju kas bus, kai į darbą išeisiu...
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 15:38)
Kaip jus ta greitai lakstanciu vaiku ryskuma isgaunat - man visiska mistika...
sakyciau neblogai pagavai nenuorama koks cia Exif? man saviskes net taip neiseina pagauti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 15:38)
man tai tavo rezultatai visai visumoj, kai is judancio vaiko ir dar namie tiek sugebejai ispest -tai tikrai labai neblogai zinau, ka reiskia, kai torpeda maugle auginu
Nikke, man irgi gerai pagavus mažę... Patikėk, ir man tas pats iš daugybės nuotraukų vos kelios padorios (kurias dar negėda rodyti)... o kitos Bet pas mane ir tamsus objektyvas... O pas tave su 50mm koks išlaikymas gaunasi?