Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Oho, jau turim pirmaja ritmo nuotrauka thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:08)
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT???  gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo  biggrin.gif

Skaityk instrukcija,nes dvi mergaites patare ka daryti,o tu vistiek nesupratai ka jos norejo pasakyti.Nieko tokio cia zinok,as 3 kartus skaiciau,bet nepamaisytu ir dar keli perskaitymai. mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 15:36)
Mergaites, o kaip tas islaikymas reguliuojasi??? Meniu niekur nerandu kaip pakeisti, tik raso kokie yra  g.gif

as turiu lietuviska instrukcija jei reikia...
Atsakyti
Medona,kur tu cia tas tokias grazias zuvytes fotkinai? bigsmile.gif
Atsakyti
Kiek supratau,tai rytoj Auto baigiasi,taip? bigsmile.gif
Atsakyti
Kaip jus ta greitai lakstanciu vaiku ryskuma isgaunat - man visiska mistika... Gal vaikus raminanciais pries tai prigirdot? biggrin.gif Kaip galima sufokusuoti i aki modeliui, kuris laksto kaip vejas, sukasi, griuna, keliasi, soka, leidziasi ir vis taikosi atimti fotoaparata (ir visi sitie veiksmai kartu praktiskai uzima viena sekunde biggrin.gif ). Turi buti ir pakankamai atsitraukes, jei fotkini su 50tuku, ir stebeti, kad vaikas butu atsisukes i langa. Ir islaikymo labai trumpo nenusistatysi, fotografuodamas namie. Niekaip nesuprantu, kaip jums taip pavyksta. doh.gif bigsmile.gif Va, siandien fotografavau, tai ir geriausias rezultatas nedziugina. doh.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Nikke,o man patinka.Taip,pirmoje rankyte sujudejus,bet spalvos sviesa,emocija viska as matau .O antra,kai is toliau fotografuota,tai ir rankytes sujudejimas nelabai maiso.O jau zandu suderinimas su apranga thumbup.gif Man patinka abi foto mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:08)
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT???  gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo  biggrin.gif

sveika, kaip matau tau niekas taip ir nepaaiskino, kad tuos auto ir neauto smile.gif tau siule fotografuot su pusiau automatiniais rezimais t.y. diafragmos pirmenybe arba islaikymo pirmenybe, nors manyviau dauguma renkasi diafragmos pirmenybe, nes su ja fotografuoti paprasciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 14:39)
Bonda, reksim abi dabar gal bus garsiau ir isgirs  biggrin.gif

jungiuos prie jūsų parėkavimų drinks_cheers.gif aš jau dabar nespėju su jumis, tai neįsivaizduoju kas bus, kai į darbą išeisiu...

Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 15:38)
Kaip jus ta greitai lakstanciu vaiku ryskuma isgaunat - man visiska mistika...

sakyciau neblogai pagavai nenuorama thumbup.gif koks cia Exif? man saviskes net taip neiseina pagauti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 30, 15:38)
Va, siandien fotografavau, tai ir geriausias rezultatas nedziugina.  doh.gif

man tai tavo rezultatai visai thumbup.gif visumoj, kai is judancio vaiko ir dar namie tiek sugebejai ispest -tai tikrai labai neblogai thumbup.gif zinau, ka reiskia, kai torpeda maugle auginu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Nikke, man irgi gerai pagavus mažę... Patikėk, ir man tas pats iš daugybės nuotraukų vos kelios padorios (kurias dar negėda rodyti)... o kitos schmoll.gif Bet pas mane ir tamsus objektyvas... O pas tave su 50mm koks išlaikymas gaunasi?
Atsakyti