Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:19)
Mergaites  ax.gif

as jau gavau savo atminties kortele, bandau fotografuoti, bet ant Manual rezimo baisiai tamsios foto gaunasi, gal kas nors kokiu patarimu turit, del ko taip yra?

tai pradziai manau ne ant M reikia fotkint... rolleyes.gif nes ten viska nustatinet rankytemis reikia fotoparatas nieko neparenka... jei tamsios pabandyk pasukiot ratuka kuris prieky yra (pamirsau kas ten tokio doh.gif bet zinau kad kai tamsios suku vis ir pasvieseja)

pas mane irgi Nikon D80 mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mielka: 30 kovo 2009 - 13:57
Laba diena smile.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 22:33)
Kadangi nebespėjau į ND , tai pasirodysiu nors čia savo darbus, kad negalvotumėt, kad tik šiaip šneku, o nedarau nieko

su cesnaku mintis gera, tik neisbaigei iki galo... o bulves - geriau atrodo ND albume...

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 30, 00:52)
as siandien archyva savo tvarkau

Nenoriu smile.gif

graudumeeelis biggrin.gif labai gerai pagavai emocija thumbup.gif j/b irgi super duper thumbup.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 30, 10:43)

...narcizu kvapas...

man kazkaip tos pasikartojancios foto nea... ax.gif apie ryskuma nieko negaliu pasakyt del savo "aklo" monitoriaus... blush2.gif

Liamuna - aciu uz albuma ir uzduoti - tikrai reiktu siuos ND pratest iki 3 sav - nes sventinis laikotarpis atims daug laiko... ax.gif (as vis laukiu is taves kitokiu ziniu bigsmile.gif )
Atsakyti
Kazkaip visai nelengvai man si syki balsavos unsure.gif unsure.gif bet siaip ne taip tongue.gif
Atsakyti
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT??? gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Kuo toliau tuo vis daugiau nusiviliu kitiniu objaktyvu verysad.gif sakau, reik man su IS, nes niekad su siuo neisgausiu smeigtuko astrumo ryskumo unsure.gif
buvom tokiam garden centre ir, aisku, fotkint buvo negalima, bet keliata nuotrauku vistiek padariau akvariumuose blush2.gif cia tipo geriausios doh.gif

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:08)
Aciu, mergaites, o tai ar jus ant AUTO FOTOGRAFUOJAT???  gal ir logiska pradziai nepulti prie rankinio nustatymo  biggrin.gif

gi yra ne tik auto ir grynas manual, yra ir kitu tongue.gif nuo kuriu butu galima pradet bandyt 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 30, 14:10)
gi yra ne tik auto ir grynas manual, yra ir kitu tongue.gif  nuo kuriu butu galima pradet bandyt 4u.gif

drinks_cheers.gif

ir sutinku del ND pratesimo, o butu dar geriau, bent jau man, kad nesidubliuotu ND. T.y. dvi-tris savaites techniniai ir tik paskui kiti meniniai ar dar kokie g.gif blush2.gif nes vasarejant vis maziau bus laiko prie kompo sedet ax.gif
Atsakyti
Mergaites, o kaip tas islaikymas reguliuojasi??? Meniu niekur nerandu kaip pakeisti, tik raso kokie yra g.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 30, 14:36)
o butu dar geriau, bent jau man, kad nesidubliuotu ND. T.y. dvi-tris savaites techniniai ir tik paskui kiti meniniai ar dar kokie  g.gif  blush2.gif nes vasarejant vis maziau bus laiko prie kompo sedet  ax.gif

as ir uz vienus vienu metu -senai rekauju tongue.gif -ale nelabai kas reaguoja blush2.gif

QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:36)
Mergaites, o kaip tas islaikymas reguliuojasi??? Meniu niekur nerandu kaip pakeisti, tik raso kokie yra  g.gif

na pasiimk instrukcija, jei neturi, nete tikrai rasi mirksiukas.gif nes kiekviena firma turi savo, ka ir kaip reguliuot mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:36)
Mergaites, o kaip tas islaikymas reguliuojasi??? Meniu niekur nerandu kaip pakeisti, tik raso kokie yra  g.gif

fotiko instrukcija skaityk mirksiukas.gif

koks letas rysys siandien doh.gif

Bonda, reksim abi dabar gal bus garsiau ir isgirs biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 30 kovo 2009 - 14:41
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 30, 14:57)

*Liamuna - aciu uz albuma ir uzduoti - tikrai reiktu siuos ND pratest iki 3 sav - nes sventinis laikotarpis atims daug laiko...  ax.gif
**(as vis laukiu is taves kitokiu ziniu  bigsmile.gif )

* ok, einu albuman pakeisiu, jei dar nieks netaise ax.gif
**vis dar 2 in 1

QUOTE(Medona @ 2009 03 30, 15:09)
Sveikos  4u.gif 
Kuo toliau tuo vis daugiau nusiviliu kitiniu objaktyvu  verysad.gif  sakau, reik man su IS, nes niekad su siuo neisgausiu smeigtuko astrumo ryskumo  unsure.gif 
buvom tokiam garden centre ir, aisku, fotkint buvo negalima, bet keliata nuotrauku vistiek padariau akvariumuose blush2.gif cia tipo geriausios  doh.gif

user posted image

man tai sita thumbup.gif , nezinau kuom, bet patinka bigsmile.gif
Atsakyti
Zunkelis, prasom instrukcijos LT kalba: lyg tavo d80 nikonas? ax.gif
Trumpas naudojimosi vadovas (pdf, 7435 KB): cia

Naudojimosi instrukcija (pdf, 23617 KB): cia
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo bonda: 30 kovo 2009 - 14:44