Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 30, 09:43)

...narcizu kvapas...
p.s. o del ryskumo as ne kalta, kalta aplinka (kit) hihihi.gif

kita kart pabandyk "susiplanuot" bent daug maz ka ir kaip fotografuosi.. (pvz ta su rozyte jau jau teisinga kryptim)  bent man tokiose "extremaliose" situacijose tas lb lb daug reiskia... blush2.gif nors siaip man (fotografuojant zmones) ne savus beibius fotkint tai lb sunkus isbandymas... doh.gif

eiii ne nu man vistiek norisi ryskiauuu , nes ta nuotrauka kur tarpuose isvis net fokuso neiziuriu g.gif
as si kart nelabai galejau suplanuoti, nes pas ja dar nebuvau buvusi .. nezinojau ar rasiu kur fona pakabinti blush2.gif o lauke su ta roze tai siek tiek minimaliai planavau .. bet turbut netikusi ideja g.gif unsure.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 18:45)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 19:53)

sitos dvi man patiko thumbup.gif ir ryskumas yra biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 29, 20:11)

dedu viena ...narciza...

nerysku ax.gif o mazytej lyg ir WB grybauja g.gif

Papildyta:
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 29, 23:52)

sakes kaip grazu man thumbup.gif ir ryyysku, ir j/b superinis thumbup.gif su kuo vertei? wub.gif

QUOTE(liamuna @ 2009 03 30, 08:53)

Albumuka naujiems ND sukuriau, bet jei ka netaip prasiau nepikt, o drasiai pataisyti. Tik siek tiek suabejojau del balsavimo datos, nes gaunasi velykoms. Tai gal prailginti?  g.gif

geriau prailgint ND daryma ax.gif svarbu, akd nebutu visos balsavimo dienos per iseigines ir sventes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 30, 11:26)

geriau prailgint ND daryma ax.gif  svarbu, akd nebutu visos balsavimo dienos per iseigines ir sventes ax.gif

kiek ? savaite? g.gif nes tikrai gaunasi kad balsavimas viks per pasiruosima, bei pacias sventes. Tai gal 3 sav. ND RITMAS 4u.gif

Kas dar kokiu minciu turi? g.gif
Atsakyti
Aš irgi siūlyčiau pratęsti ND darymą, nes per velykas tikrai nebūsiu namie, ir neturėsiu jokios galimybės prisėsti prie kompo dry.gif .

Man irgi Zitlali lašiukai labai patiko wub.gif .
Atsakyti
Aciu merginos, manau pradedu suprast kaip kalbet u fotiku ir savim prie jo thumbup.gif aciu paciu...

Klausei Ediper del tevo, aga, savu laiku fotografavo, db tik kartais, nes pensijoj ir jau atsikandes savo smile.gif yra isleides kelis albumus nuotrauku, bet cia seeeenai... ax.gif patarimu jo neprasau, nes susikalam iskart biggrin.gif tad pati narpliojuosi, jis man tik knygas sitas nupirko, nes pats sako, kad su pedagogika jam sunkiai biggrin.gif jam viskas savaime suprantama ir kaip pradeda terminologija man sakyt, o kai paklausiu ka tas zodis reiskia tai susinervina lotuliukas.gif tai va....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 30 kovo 2009 - 11:02
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 11:00)
Aciu merginos, manau pradedu suprast kaip kalbet u fotiku ir savim prie jo  thumbup.gif aciu paciu...

Klausei Ediper del tevo, aga, savu laiku fotografavo, db tik kartais, nes pensijoj ir jau atsikandes savo smile.gif yra isleides kelis albumus nuotrauku, bet cia seeeenai...  ax.gif patarimu jo neprasau, nes susikalam iskart biggrin.gif tad pati narpliojuosi, jis man tik knygas sitas nupirko, nes pats sako, kad su pedagogika jam sunkiai biggrin.gif jam viskas savaime suprantama ir kaip pradeda terminologija man sakyt, o kai paklausiu ka tas zodis reiskia tai susinervina  lotuliukas.gif tai va....

Kazkaip ir as pagalvojau,kad tetis tavo fotografas.Nu bet tu tai duodi,-yra isleides kelis albumus,bet cia senai :lotuliukas:tukstanciu tukstanciai fotografu nei vieno nera isleide lotuliukas.gif Saunuole,kad neesi pasiputus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 30, 10:43)
ane? blush2.gif o as kaip tik taip isivaizduoju kad "pagyvina" nuotrauka, dar bandziau kt varianta.. (nors kas mate "bitina" ( http://i27.photobuck...pg?t=1238399229 ) tai labai jau panasi serija gavosi blush2.gif )
...narcizu kvapas...
user posted image
p.s. o del ryskumo as ne kalta, kalta aplinka (kit) hihihi.gif

sitas koliazas graziai ziurisi , tik nzn. kaip del pasikartojanciu foto g.gif bet visumoj man ziurisi graziai ir ryskumo sociai smile.gif p.s. veidukas kazkaip melsvoko atsp.,bet cia gal tik man blush2.gif mirksiukas.gif
bitina tavo atsimenu thumbup.gif blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 30, 12:00)
Aciu merginos, manau pradedu suprast kaip kalbet u fotiku ir savim prie jo  thumbup.gif aciu paciu...

Klausei Ediper del tevo, aga, savu laiku fotografavo, db tik kartais, nes pensijoj ir jau atsikandes savo smile.gif yra isleides kelis albumus nuotrauku, bet cia seeeenai...  ax.gif patarjavascript:emoticonimu jo neprasau, nes susikalam iskart biggrin.gif tad pati narpliojuosi, jis man tik knygas sitas nupirko, nes pats sako, kad su pedagogika jam sunkiai biggrin.gif jam viskas savaime suprantama ir kaip pradeda terminologija man sakyt, o kai paklausiu ka tas zodis reiskia tai susinervina  lotuliukas.gif tai va....

nu matai... atspejau bigsmile.gif ne kiekvienas pradedantysis pradeda fotografuot prie dirbtines sviesos rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 30 kovo 2009 - 11:38
QUOTE(liamuna @ 2009 03 30, 10:47)
kiek ? savaite?  g.gif  nes tikrai gaunasi kad balsavimas viks per pasiruosima, bei pacias sventes. Tai gal 3 sav. ND RITMAS  4u.gif

Kas dar kokiu minciu turi?  g.gif

galima ir savaite prailgint mirksiukas.gif jei ir kitos sutiks mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(inesaS @ 2009 03 30, 12:19)
Kazkaip ir as pagalvojau,kad tetis tavo fotografas.Nu bet tu tai duodi,-yra isleides kelis albumus,bet cia senai :lotuliukas:tukstanciu tukstanciai  fotografu nei vieno nera isleide lotuliukas.gif Saunuole,kad neesi pasiputus thumbup.gif

Ner kur pustis kai nuopelnai ne mano... o ir pati lb nemegstu tokiu 'teveliu vaikeliu' , kurie puciasi del tevu turimu pinigu ar masinu, ar vilu, ar darbu biggrin.gif nenormalu unsure.gif

Na, grazios dienos mamytes ir nemamytes biggrin.gif einu pagrybausiu po namus su fotiku, reik ND daryt cool.gif
Atsakyti
Labu visom...o as tik paskaityti speju... apie laika pakomentavimui jau nekalbu ... blush2.gif .. garzios tos jusu nuotraukos,ir tikrai nesijauciu kaip tarp pradedanciuju..
Atsakyti
Mergaites ax.gif

as jau gavau savo atminties kortele, bandau fotografuoti, bet ant Manual rezimo baisiai tamsios foto gaunasi, gal kas nors kokiu patarimu turit, del ko taip yra?
Atsakyti
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 14:19)
Mergaites  ax.gif

as jau gavau savo atminties kortele, bandau fotografuoti, bet ant Manual rezimo baisiai tamsios foto gaunasi, gal kas nors kokiu patarimu turit, del ko taip yra?

pradėk nuo pusiau automatinių. pamatysi kaip parametrai priklauso vienas nuo kito, tada jau pereik prie manual.
O šiaip apie diafragmos ir išlaikymo ryšį tikrai daug info mūsų bloge mirksiukas.gif

Lašiukai Zitlali labai bigsmile.gif ypač tie du paskutiniai. Ir dėl tėčio biški pavydu smile.gif yra su kuo padiskutuot, pasimokyt. Parodyk kelis jo darbus? Turėtų būti žymus, jei kelis net albumus išleidęs g.gif

Stiklinės berods neštukė labai thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti