o kad prikalbeje dar balsuojama uz ND? ar dar spesiu i traukini? kazkaip ziaurus laiko turkumas pasidare
Valetta, dekui
QUOTE(bonda @ 2009 03 30, 08:21)
o kad prikalbeje dar balsuojama uz ND? ar dar spesiu i traukini? kazkaip ziaurus laiko turkumas pasidare
Valetta, dekui
Valetta, dekui
spesi, eik i albuma ir balsuok iki 20h dar gali
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 08:49)
man irgi grazu kartais erdve gan iskalbinga , beja labai istrigo tas tavo portretas,kur profiliu ir su seseliu - grazu ir modelis l.tinkamas
Lasai tavo t.p. ir tos svelnios sp.
p.s.tavo tevelis turbut fotografas?
Stiklines, foto... niu tikrai svarios,kaip sakoma,bet jauciu cia SM nesiziuri ,nes tikiu,kad ispudingos antroj man nepatinka kirpimas per liemeni ir viena foto kazkaip nenesa daug info...
Wites, kosaras irgi uz maza pakirpima
Lamellos, lauku foto
ZuZu, koliazas , as isimciau ta paskutinia viena gele,nes kazkaip jos sp.labai iskrenta is konteksto
Sea, grazu emocija
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 19:26)
nu jau ryskumelis
Lamella - judesi pagavai nors ir ryskiau noretus, bet zinau, koks sudetingas riekalas tas judesys
O Nikkei niu niu niu
Ačiū už slaptažodį
Sveiki.
Albumuka naujiems ND sukuriau, bet jei ka netaip prasiau nepikt, o drasiai pataisyti. Tik siek tiek suabejojau del balsavimo datos, nes gaunasi velykoms. Tai gal prailginti?
Albumuka naujiems ND sukuriau, bet jei ka netaip prasiau nepikt, o drasiai pataisyti. Tik siek tiek suabejojau del balsavimo datos, nes gaunasi velykoms. Tai gal prailginti?
QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 07:45)
tuoj verksiu - nerodo man Sea_ foto neuzkrauna siandien SM pilnai
jau matau - emocija kokia - super J/B grazus man, na, virsaus gal daug, bet cia aju smulkmena, kai toks ryskumas
gal pratest tikrai ta Rimto uzduoti, tik ne balsavima, o pacia uzduoti pailgint, kad balsavimas butu po velyku
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 29, 20:11)
as viena savo auto dejau su tokiu pat pjaunanciu kakla seseliu bet negavau nei vieno pabarimo
Boruzka, man tavo serijoj laaaabai truksta visu pirma erdves, o ir siaip apart tu paciu pirmu su rozyte nelb ikertu esmes...
Zita, grazus lasiukai lb
dedu viena ...narciza...
Boruzka, man tavo serijoj laaaabai truksta visu pirma erdves, o ir siaip apart tu paciu pirmu su rozyte nelb ikertu esmes...
Zita, grazus lasiukai lb
dedu viena ...narciza...
Aciu uz komentara esmes zinok mes ir neieskojom .. tiesiog zaidem, bendravom ir gavosi tas kas gavosi man tavo koliaze lyg ryskumo truksta Cia turbut taip kaip Peperoni ir SP tos nuotraukos joms reiskia taivat ir man ... Jos ne mamiskos, bet kitokie mane sentimentai apima i jas ziurint :wub:man gera prisiminti, tai, kas tarp musu buvo (Net posta 3 kart taisiau ... nera taip paprasta issireiksti )
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 21:33)
Kadangi nebespėjau į ND , tai pasirodysiu nors čia savo darbus, kad negalvotumėt, kad tik šiaip šneku, o nedarau nieko .
Į ND dėjau variantą fotografuotą be blykstės, o čia su blykste. Veiksmas vyko kaime, tamsiam kambarėly, su laaabai prastu apšvietimu, fotkinta iš rankos tai apie ilgus išlaikymus kalbos nėra .
Su česnakais wb turbūt grybauja, ane? Nu bet kai fotikinau tai atrodė normaliai , čia yra akvarelis lapas, jis nėra toks baltas baltas kaip tie ploni A4 formato lapai.
Su žvakide irgi nekas .
Ale žinot, kai įkeliu foto čia, pati pamatau daugelį trūkumų . O kol kompe, kol matau tik aš tai kažkaip dzin, o čia pradedu galvoti, kad pamatys daug žmonių, ką jie pasakys ir pan. Ir tada pati pradedu ieškoti sliekų .
Į ND dėjau variantą fotografuotą be blykstės, o čia su blykste. Veiksmas vyko kaime, tamsiam kambarėly, su laaabai prastu apšvietimu, fotkinta iš rankos tai apie ilgus išlaikymus kalbos nėra .
Su česnakais wb turbūt grybauja, ane? Nu bet kai fotikinau tai atrodė normaliai , čia yra akvarelis lapas, jis nėra toks baltas baltas kaip tie ploni A4 formato lapai.
Su žvakide irgi nekas .
Ale žinot, kai įkeliu foto čia, pati pamatau daugelį trūkumų . O kol kompe, kol matau tik aš tai kažkaip dzin, o čia pradedu galvoti, kad pamatys daug žmonių, ką jie pasakys ir pan. Ir tada pati pradedu ieškoti sliekų .
albume ideto koliazo pateikimas idomesnis nei cia
man cesnako wb lyg normaliai ir labai patiko ideja, o tos statules idejos nelabai supratau ....
QUOTE(ediper @ 2009 03 30, 09:43)
ZuZu, koliazas , as isimciau ta paskutinia viena gele,nes kazkaip jos sp.labai iskrenta is konteksto
ane? o as kaip tik taip isivaizduoju kad "pagyvina" nuotrauka, dar bandziau kt varianta.. (nors kas mate "bitina" ( http://i27.photobuck...pg?t=1238399229 ) tai labai jau panasi serija gavosi )
...narcizu kvapas...
p.s. o del ryskumo as ne kalta, kalta aplinka (kit)
QUOTE(boruzka @ 2009 03 30, 10:29)
esmes zinok mes ir neieskojom .. tiesiog zaidem, bendravom ir gavosi tas kas gavosi
kita kart pabandyk "susiplanuot" bent daug maz ka ir kaip fotografuosi.. (pvz ta su rozyte jau jau teisinga kryptim) bent man tokiose "extremaliose" situacijose tas lb lb daug reiskia... nors siaip man (fotografuojant zmones) ne savus beibius fotkint tai lb sunkus isbandymas...
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 22:02)
Gal tada prisirišam prie savaitės dienos? pvz darom nuo pirmadienio iki penktadienio, o savaitgali balsuojam?
ne ne ne -tik ne savaitgali balsuot as megstu savaitgali akis ilsint nuo kompo -jei tik imanoma
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 07:49)
man sita butu nieko, jei ne tiek labai jau daug tos erdves
QUOTE(Rustė @ 2009 03 29, 15:09)
parodžiau MB mūsų galeriją, na tipo ką darau, ką kitos moka...anas manęs ir klausia :" o jei rimtai, tai kokio fotiko norėtum ?"
Laba ryta,
Sea, labai gražus j/b Ir nuotaika vaiko labai
Zitlali, man labiausiai patiko tie du lašiukai ir erdvės ten tikrai neperdaug
Žūžū, man spalvos tai patinka Bet, kad pasikartoja du kart tos pačios nuotraukos tai nelabai...
Sea, labai gražus j/b Ir nuotaika vaiko labai
Zitlali, man labiausiai patiko tie du lašiukai ir erdvės ten tikrai neperdaug
Žūžū, man spalvos tai patinka Bet, kad pasikartoja du kart tos pačios nuotraukos tai nelabai...