Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

o kad prikalbeje blink.gif mirksiukas.gif dar balsuojama uz ND? ar dar spesiu i traukini? biggrin.gif kazkaip ziaurus laiko turkumas pasidare doh.gif

Valetta, dekui wub.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 30, 08:21)
o kad prikalbeje blink.gif  mirksiukas.gif  dar balsuojama uz ND? ar dar spesiu i traukini? biggrin.gif  kazkaip ziaurus laiko turkumas pasidare doh.gif

Valetta, dekui wub.gif

spesi, eik i albuma ir balsuok iki 20h dar gali 4u.gif

wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 08:49)

Cia del kompozicijos foto, noriu tik ikelt pasigrozet smile.gif man grazu erdves smile.gif
user posted image

man irgi grazu blush2.gif kartais erdve gan iskalbinga , beja labai istrigo tas tavo portretas,kur profiliu ir su seseliu 4u.gif - grazu ir modelis l.tinkamas smile.gif
Lasai tavo t.p. wub.gif ir tos svelnios sp.
p.s.tavo tevelis turbut fotografas? g.gif

Stiklines, foto... niu tikrai svarios,kaip sakoma,bet jauciu cia SM nesiziuri ,nes tikiu,kad ispudingos g.gif antroj man nepatinka kirpimas per liemeni ir viena foto kazkaip nenesa daug info...

Wites, kosaras thumbup.gif irgi drinks_cheers.gif uz maza pakirpima

Lamellos, lauku foto wub.gif

ZuZu, koliazas , as isimciau ta paskutinia viena gele,nes kazkaip jos sp.labai iskrenta is konteksto

Sea, grazu wub.gif emocija thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ediper: 30 kovo 2009 - 08:45

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 19:26)
O aš su savo buitiaku...

nu jau ryskumelis thumbup.gif wub.gif

Lamella - judesi pagavai thumbup.gif nors ir ryskiau noretus, bet zinau, koks sudetingas riekalas tas judesys mirksiukas.gif

O Nikkei niu niu niu tongue.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Ačiū už slaptažodį wink.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveiki.

Albumuka naujiems ND sukuriau, bet jei ka netaip prasiau nepikt, o drasiai pataisyti. Tik siek tiek suabejojau del balsavimo datos, nes gaunasi velykoms. Tai gal prailginti? g.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

atejau blaivia galva balsuoti lotuliukas.gif beja,man kazkaip mazokai koliazu pasirode ax.gif tikrai galejot daugiau padirbet g.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 30, 07:45)
tuoj verksiu - nerodo man Sea_ foto unsure.gif neuzkrauna siandien SM pilnai doh.gif

jau matau - emocija kokia - super thumbup.gif J/B grazus man, na, virsaus gal daug, bet cia aju smulkmena, kai toks ryskumas bigsmile.gif

gal pratest tikrai ta Rimto uzduoti, tik ne balsavima, o pacia uzduoti pailgint, kad balsavimas butu po velyku g.gif
Atsakyti
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 29, 20:11)
as viena savo auto dejau su tokiu pat pjaunanciu kakla seseliu bet negavau nei vieno pabarimo tongue.gif
Boruzka, man tavo serijoj laaaabai truksta visu pirma erdves, o ir siaip apart tu paciu pirmu su rozyte nelb ikertu esmes...  blush2.gif
Zita, grazus lasiukai lb  smile.gif 
dedu viena ...narciza...

Aciu uz komentara mirksiukas.gif esmes zinok mes ir neieskojom .. tiesiog zaidem, bendravom ir gavosi tas kas gavosi biggrin.gif blush2.gif man tavo koliaze lyg ryskumo truksta g.gif Cia turbut taip kaip Peperoni ir SP tos nuotraukos joms reiskia wub.gif taivat ir man ... Jos ne mamiskos, bet kitokie mane sentimentai apima i jas ziurint :wub:man gera prisiminti, tai, kas tarp musu buvo wub.gif (Net posta 3 kart taisiau ... nera taip paprasta issireiksti blush2.gif )
QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 21:33)
Kadangi nebespėjau į ND , tai pasirodysiu nors čia savo darbus, kad negalvotumėt, kad tik šiaip šneku, o nedarau nieko biggrin.gif.

Į ND dėjau variantą fotografuotą be blykstės, o čia su blykste. Veiksmas vyko kaime, tamsiam kambarėly, su laaabai prastu apšvietimu, fotkinta iš rankos tai apie ilgus išlaikymus kalbos nėra  doh.gif .

Su česnakais wb turbūt grybauja, ane? Nu bet kai fotikinau tai atrodė normaliai  doh.gif , čia yra akvarelis lapas, jis nėra toks baltas baltas kaip tie ploni A4 formato lapai.
Su žvakide irgi nekas  unsure.gif .

Ale žinot, kai įkeliu foto čia, pati pamatau daugelį trūkumų biggrin.gif. O kol kompe, kol matau tik aš tai kažkaip dzin,  o čia pradedu galvoti, kad pamatys daug žmonių, ką jie pasakys ir pan. Ir tada pati pradedu ieškoti sliekų biggrin.gif.

albume ideto koliazo pateikimas idomesnis nei cia mirksiukas.gif
man cesnako wb lyg normaliai g.gif ir labai patiko ideja, o tos statules idejos nelabai supratau .... unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo boruzka: 30 kovo 2009 - 09:33
QUOTE(ediper @ 2009 03 30, 09:43)
ZuZu, koliazas , as isimciau ta paskutinia viena gele,nes kazkaip jos sp.labai iskrenta is konteksto

ane? blush2.gif o as kaip tik taip isivaizduoju kad "pagyvina" nuotrauka, dar bandziau kt varianta.. (nors kas mate "bitina" ( http://i27.photobuck...pg?t=1238399229 ) tai labai jau panasi serija gavosi blush2.gif )
...narcizu kvapas...
user posted image
p.s. o del ryskumo as ne kalta, kalta aplinka (kit) hihihi.gif
QUOTE(boruzka @ 2009 03 30, 10:29)
esmes zinok mes ir neieskojom .. tiesiog zaidem, bendravom ir gavosi tas kas gavosi  biggrin.gif

kita kart pabandyk "susiplanuot" bent daug maz ka ir kaip fotografuosi.. (pvz ta su rozyte jau jau teisinga kryptim) bent man tokiose "extremaliose" situacijose tas lb lb daug reiskia... blush2.gif nors siaip man (fotografuojant zmones) ne savus beibius fotkint tai lb sunkus isbandymas... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 30 kovo 2009 - 09:48
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 22:02)
Gal tada prisirišam prie savaitės dienos? pvz darom nuo pirmadienio iki penktadienio, o savaitgali balsuojam?

ne ne ne -tik ne savaitgali balsuot blush2.gif as megstu savaitgali akis ilsint nuo kompo -jei tik imanoma biggrin.gif
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 07:49)

Cia del kompozicijos foto, noriu tik ikelt pasigrozet smile.gif man grazu erdves smile.gif

man sita butu nieko, jei ne tiek labai jau daug tos erdves ax.gif

QUOTE(Rustė @ 2009 03 29, 15:09)

parodžiau MB mūsų galeriją, na tipo ką darau, ką kitos moka...anas manęs ir klausia :" o jei rimtai, tai kokio fotiko norėtum ?"

swoon.gif

thumbup.gif
Atsakyti
Laba ryta,

Sea, labai gražus j/b wub.gif Ir nuotaika vaiko labai thumbup.gif
Zitlali, man labiausiai patiko tie du lašiukai ir erdvės ten tikrai neperdaug mirksiukas.gif
Žūžū, man spalvos tai patinka wub.gif Bet, kad pasikartoja du kart tos pačios nuotraukos tai nelabai... ax.gif
Atsakyti