Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 22:10)
1. user posted image nors viena tiko biggrin.gif
2. nikkor micro 60mm http://www.fotofabri...mm-D-Micro.html sitas atrodo  g.gif

aaa, nepigus smile.gif su zoomu noreciau kito blush2.gif bet pradziai poliarizacinio filtro uzteks lotuliukas.gif fotkinau siandien lauke su savo 35mm - nugi labai jau sviesu doh.gif dangus isdeges doh.gif
Atsakyti
Aj, dar kas klause del tos tubos tai ten tevas aiskino, kad kaip linze yra tik be linzes o su sviesos isskaidytoju... zodziu jei kazkas aiskiau tai liux biggrin.gif sake uzsakinejo is Sveicarijos per Vilbra... unsure.gif gal jie viska uzsakineja ten.. nzn.. tik tiek ispesiau biggrin.gif

Einu miegot... saldziu 4u.gif
Atsakyti
Zitlali,su lasais foto ir man patinka,ir dar tavo blog'o tituline foto labai patiko wub.gif

as siandien archyva savo tvarkau 4u.gif

Nenoriu smile.gif
user posted image

Atsakyti
4u.gif Sveikutės,
Gal priimsite mane į savo gretas? Pulsiu skaitinėti visas temas. Bandytsiu savo naująjį fotoaparatą. ax.gif Tiesa, sakant, dar su juo nebandžiau, tik vakar dovanų gavau. Ir tikrai griebsiuos fotografijos mokslų. Fotografuoti labai mėgstu. Bet norisi vis geresnės kokybės foto. Svarbiausiai išnaudoti fotoaparato galimybes rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Gitatuka @ 2009 03 29, 23:59)
4u.gif Sveikutės,
Gal priimsite mane į savo gretas? Pulsiu skaitinėti visas temas. Bandytsiu savo naująjį fotoaparatą.  ax.gif Tiesa, sakant, dar su juo nebandžiau, tik vakar dovanų gavau. Ir tikrai griebsiuos fotografijos mokslų. Fotografuoti labai mėgstu. Bet norisi vis geresnės kokybės foto. Svarbiausiai išnaudoti fotoaparato galimybes rolleyes.gif

Priimsim,priimsim smile.gif Pirmam puslapi yra surasyti namu darbai naujokams.Prasom nesikuklinti ir kalusti jeigu kas neaisku mirksiukas.gif
Atsakyti
Zitlali,nuotraukytes butu super jeigu te tas ryskumas kai kuriu
Wites,katinukas superinio ryskumo thumbup.gif ,bet del nosies pakirpimo sutinku su visom ax.gif
Duoma,Eifelis niekuom nesiskiria nuo orginalo thumbup.gif
Boruzka,man irgi trecia geriausia,o jei dar tos rozes nebutu,tai isvis thumbup.gif
Stikline,man ir sita ir nestukes foto labai patiko.Gerai Peperoni pasake apie tavo foto steriluma thumbup.gif
Zuzu,fainas koliazas thumbup.gif
Sea,grazu,svatu,rysku,labai patinka wub.gif
spanguole,su cesnaku labai patiko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo inesaS: 30 kovo 2009 - 00:51
Sveikutes, mergaites,

...negaliu niekaip atsistebeti, kokios visos kurybingos wub.gif as jau gavau Nikon d80 instrukcija, tai dabar analizuoju, ziuriu pamokeles... Laukiu dabar SD korteles, kad galeciau pradeti bandyti fotografuoti...

Nuotraukeles labai grazios, visos, nepykit, kad negaliu pakomentuoti, mat nepamenu kiekvienos is jusu niku dar... blush2.gif

Gal galima suzinoti adresa kur namu darbus reiks pristatyti??? blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 18:45)
Kelios foto, veliau uzmigdysiu suneli dar sukelsiu jei idomu  bigsmile.gif (ta knyga mano maldaknyge db   lotuliukas.gif )

Zitali, man labai patinka nuotraukytė su lašiukais. Jaučiu silpnybę gražiems lašeliams rolleyes.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 19:53)
Cia faina fotika senobini radau pas tevus biggrin.gif
Dar is lasu operos:

user posted image

Ir ši wub.gif wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 29, 23:52)
as siandien archyva savo tvarkau 4u.gif

Nenoriu smile.gif
user posted image

Nuotraukytė labai graži, ir man labai patinka j/b vertimas wub.gif .
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 30 kovo 2009 - 06:41
QUOTE(Zunkelis @ 2009 03 30, 02:11)
Sveikutes, mergaites,

...negaliu niekaip atsistebeti, kokios visos kurybingos  wub.gif  as jau gavau Nikon d80 instrukcija, tai dabar analizuoju, ziuriu pamokeles... Laukiu dabar SD korteles, kad galeciau pradeti bandyti fotografuoti...

Nuotraukeles labai grazios, visos, nepykit, kad negaliu pakomentuoti, mat nepamenu kiekvienos is jusu niku dar...  blush2.gif

Gal galima suzinoti adresa kur namu darbus reiks pristatyti???  blush2.gif

I tema ND reikia sudeti mirksiukas.gif
Atsakyti
tuoj verksiu - nerodo man Sea_ foto unsure.gif neuzkrauna siandien SM pilnai doh.gif
Atsakyti
4u.gif parašykit man kas nors naują slaptažodį, nes ištryniau iš AŽ žinutę, o namie pasidariau, kad automatiškai pasirašytų jis doh.gif tai nebepamenu jau koks yra biggrin.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Zitlali,su lasais foto 1 ir 4 man patinka wub.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 29, 23:52)

grazus JB vertimas, bet man truputi kliuna fono juoda linija einanti per galva unsure.gif blush2.gif bet cia irnesakyk.gif seimos albumui thumbup.gif

Stikline, issiunciau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 30 kovo 2009 - 08:16