Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 21:41)
aha iki jo prieiti nebuvo imanoma... smile.gif bet sutinku, kad neidomi fotke tongue.gif O siaip del fotkiu, apskritai viso sio fotkinimo esme buvo, kad pagauti fokusa, padaryti ryskias nuotraukas, nes istisai man nesiseke su tuo... cia menu lb dideliu nelauziau  ax.gif

aha, o pirmoj ir paskutinej (su lasais) kazkaip ta mena islauzei lotuliukas.gif tongue.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 21:48)
Įdėjau vieną su nevykusiu j/b  doh.gif  sunku buvo iš tiesų...pirmas kartas, šviesos trūkumas....o dar ir apdirbt nemoku normaliai  biggrin.gif

maciau - znk as nzn kaip tai pilkuma nuimt... man paciai tas nepavyksta verysad.gif reik SP prasyt pamoku... ax.gif o visa kita (dar zinant, kad tai pirmas kartas blink.gif ) - super thumbup.gif

Zuzu - linksmas narcizas biggrin.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 kovo 2009 - 21:15
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 22:14)
aha, o pirmoj ir paskutinej  (su lasais) kazkaip ta mena islauzei  lotuliukas.gif  tongue.gif

Reik gi pasiteisint nuuuuuuuuuuuuuuuu user posted image

Noriu nestuke pamatyt blink.gif nu nieko.. atsiskaitysiu pries vyresnybe ir tadum....
Atsakyti
Stikline, man tai patinka, kaip visada nieko per daug neprikrauta, ta paklodė įdomiai žiūrisi, tik j/b galėtų būt juodesnis biggrin.gif O šeip liuks, šaunuolė wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
Kadangi nebespėjau į ND , tai pasirodysiu nors čia savo darbus, kad negalvotumėt, kad tik šiaip šneku, o nedarau nieko biggrin.gif.

user posted image

user posted image

Na ir dar viena, daugeliui jau panaši matyta albume wink.gif

user posted image

Į ND dėjau variantą fotografuotą be blykstės, o čia su blykste. Veiksmas vyko kaime, tamsiam kambarėly, su laaabai prastu apšvietimu, fotkinta iš rankos tai apie ilgus išlaikymus kalbos nėra doh.gif .

Su česnakais wb turbūt grybauja, ane? Nu bet kai fotikinau tai atrodė normaliai doh.gif , čia yra akvarelis lapas, jis nėra toks baltas baltas kaip tie ploni A4 formato lapai.
Su žvakide irgi nekas unsure.gif .

Ale žinot, kai įkeliu foto čia, pati pamatau daugelį trūkumų biggrin.gif. O kol kompe, kol matau tik aš tai kažkaip dzin, o čia pradedu galvoti, kad pamatys daug žmonių, ką jie pasakys ir pan. Ir tada pati pradedu ieškoti sliekų biggrin.gif.

Atsakyti
Oj patiko ideja su cesnaku thumbup.gif
Atsakyti
Stikline, neblogai pasidarbavai. thumbup.gif 4u.gif
Man tai patiko ideja taip kaip maskuojancia priemone susukti audini. thumbup.gif
Modelis grazus. 4u.gif

SpaNguole, su cesnaku labai ryski foto. Su zvakide kaip ir truksta ryskumo. schmoll.gif Su bulviu krepsiu idomus variantas. Gaila, kad tokiomis salygomis fotografuoti ji teko. Tiesa, del wb su cesnakais-na, gal virsutinese kiek melsvoka. O kur nulupta cesnako galvute-man ji labai naturalios spalvos. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 19:53)
Dar is lasu operos:

user posted image
faina, kad geles atsispindi, o jauciu fono per daug smile.gif

tave tik peikiu, peikiu, tai dabar pagirsiu - man sita labai labai patiko wub.gif tas fonas toks tapybinis wub.gif man, kaip menus baigusiai, labai,s velnio spalvytessss wub.gif biggrin.gif o erdves normaliai cia, ne per daug mirksiukas.gif

odomu butu tvo objektyva pabandyt, labai graziai fona isplauna wub.gif koks ten jis tiksliai pas tave blush2.gif Nikkor micro...?

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 29, 20:11)
dedu viena ...narciza...

ryskumo ner...

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 21:33)
Kadangi nebespėjau į ND , tai pasirodysiu nors čia savo darbus, kad negalvotumėt, kad tik šiaip šneku, o nedarau nieko biggrin.gif.

su cesnaku ideja thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 23:07)
1. tave tik peikiu, peikiu, tai dabar pagirsiu - man sita labai labai patiko wub.gif tas fonas toks tapybinis wub.gif man, kaip menus baigusiai, labai,s velnio spalvytessss  wub.gif  biggrin.gif o erdves normaliai cia, ne per daug mirksiukas.gif

2. odomu butu tvo objektyva pabandyt, labai graziai fona isplauna wub.gif koks ten jis tiksliai pas tave blush2.gif Nikkor micro...?

1. user posted image nors viena tiko biggrin.gif
2. nikkor micro 60mm http://www.fotofabri...mm-D-Micro.html sitas atrodo g.gif
Atsakyti
QUOTE(wyshnia @ 2009 03 29, 18:53)
Paziurek paeiliui, ka tas actionas daro - jei dadeda sharpo, padaryk, kad nebedetu, o po visko pasisarpink pati. Arba, jei fotografuoji jpeg, visai nebesarpink g.gif

ačiū už patarimą, bandysiu kažką daryti 4u.gif

Linole, nu man žinok nei su vienu actionu iš to 52 rinkinio nesusijuostavo unsure.gif nesuprantu tada jau nieko. labai panašu, kad tikrai tekstūrą deda, bet net neįsivaizduoju kaip ją pasigavo g.gif žinai, pirmai pradžiai gal padarom taip - aš tau bandysiu atsiųsti iš savo kompo tą action'ą, tada tu saviškį trink velniop ir bandyk iš naujo patalpinti. jei tai nepadės, tada jau nebežinau. tavo email'o adresą turiu.
Atsakyti
Aš noriu paklaust.
Jūs kažkada anskčiau buvot idėjusios nuotrodą flickr.
Ten vienos fotografės labai švelnios, šviesios nuotraukos buvo...
Nikas avytė lygtais. Ar kažkas panašaus.
Niekaip nerandu. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 21:24)
Aciu Edevai 4u.gif

4u.gif aciu cia tau dideliausias nes klaidu blush2.gif aciu tau 4u.gif
Atsakyti
Duoma, avytess http://www.flickr.com/photos/vaikai wink.gif
Atsakyti