Zitlali, labai labai patiko pirma nuotrauka, o sekancios 2 , kaip ir merginos jau sake ryskumo truksta, labai sauniai mokaisi, greiciau daryk namu darbus ir dalyvauk su mumis konkursuose
Duoma, nori pasakyt toki Eifeli pastate Mazeikiuose
RamuteS, aha.
Cia faina fotika senobini radau pas tevus
Dar geliu :
Dar is lasu operos:
faina, kad geles atsispindi, o jauciu fono per daug
Papildyta:
negaliu prisiverst geddddaaaa.... reik kazkaip
Dar geliu :
Dar is lasu operos:
faina, kad geles atsispindi, o jauciu fono per daug
Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 29, 20:35)
Zitlali, labai labai patiko pirma nuotrauka, o sekancios 2 , kaip ir merginos jau sake ryskumo truksta, labai sauniai mokaisi, greiciau daryk namu darbus ir
negaliu prisiverst geddddaaaa.... reik kazkaip
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 19:54)
man sitas j/b patinka, ir kadruotei bei pozai neturiu priekaistu - patinka man tas tavo sterilumas
dėl sterilumo nustebinai mane....nes dažniausiai su savo PGM neišgaunu tos reikiamos kokybės nuotraukų...beje šiandien fotkinau nėštukę įkelsiu kokią foto į kritikos albumą tik reikia dar apdirbt
Zitlali, ko gero neatidziai skaiciau del tos nuotraukos, kur tevas su vaiku... Bet cinkelio turi , tik mes gal vis ryskumo ir fokuso pareikalaujame Tai tikrai pamaniau, kad tavo.
Aparaciukas senovinis tai fainas. Issaugok ji.
As i kritikos albuma idejau nuotrauka su giminiu vaiku (todel cia nededu). Gal galetumete prie progos zvilgtelti? Bandziau zaisti su Peledikes parodytu actionu. Bet pas mane visos nuotraukos tokios juostuotos gaunasi. Bent jau su Nr 1 darant. Ar pas jus taip nebuna? Tai ir noriu suzinoti, ar cia taip turi buti, ar PS grybauja...
Aparaciukas senovinis tai fainas. Issaugok ji.
As i kritikos albuma idejau nuotrauka su giminiu vaiku (todel cia nededu). Gal galetumete prie progos zvilgtelti? Bandziau zaisti su Peledikes parodytu actionu. Bet pas mane visos nuotraukos tokios juostuotos gaunasi. Bent jau su Nr 1 darant. Ar pas jus taip nebuna? Tai ir noriu suzinoti, ar cia taip turi buti, ar PS grybauja...
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 20:33)
seselis blasko dar po kaklu... ane?
as viena savo auto dejau su tokiu pat pjaunanciu kakla seseliu bet negavau nei vieno pabarimo
Boruzka, man tavo serijoj laaaabai truksta visu pirma erdves, o ir siaip apart tu paciu pirmu su rozyte nelb ikertu esmes...
Zita, grazus lasiukai lb
dedu viena ...narciza...
QUOTE(linole @ 2009 03 29, 19:11)
Tai ir noriu suzinoti, ar cia taip turi buti, ar PS grybauja...
Manau ten a la tekstura ''uzdeda''
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 19:57)
dėl sterilumo nustebinai mane....nes dažniausiai su savo PGM neišgaunu tos reikiamos kokybės nuotraukų...beje šiandien fotkinau nėštukę įkelsiu kokią foto į kritikos albumą tik reikia dar apdirbt
Nu tavo stoks stilius - steriliai minimalistinis... objektu kadre tik tiek, kiek reik - nei daugiau, nei maziau... viska apgalvota, sudeliota... svaumas toks visur.. nu nzn kaip cia dar apibudint tai, ka matau viska tu isgauni
laukiu tos nestukes
Zitlali - pirmoje foto baisiai idomus objektas - bet neatskleidei tu jo.... va kaip tik dabar vyke ND butu tau padeje ta padaryt - taip kad mars dirbt
o kitos dvi - nzn...
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:19)
Zitlali - pirmoje foto baisiai idomus objektas - bet neatskleidei tu jo.... va kaip tik dabar vyke ND butu tau padeje ta padaryt - taip kad mars dirbt
cia apie fotika tu? ar apie ka taip? taip nenoooooriu tu ND daryt jomajo... viskas... nuo rytojaus pazaduuuuuuuuu....
Taip - apie fotika
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:31)
Taip - apie fotika
aha iki jo prieiti nebuvo imanoma... bet sutinku, kad neidomi fotke O siaip del fotkiu, apskritai viso sio fotkinimo esme buvo, kad pagauti fokusa, padaryti ryskias nuotraukas, nes istisai man nesiseke su tuo... cia menu lb dideliu nelauziau
Da foto... paskiau karpyt ir spalvint mokinsiuos
nu viskas siam vakarui, priSPAM'inau kaip turi but praom lb manes
Zuzu man patinka kaip tu foto karpai ir sukeli i viena
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:19)
Įdėjau vieną su nevykusiu j/b sunku buvo iš tiesų...pirmas kartas, šviesos trūkumas....o dar ir apdirbt nemoku normaliai