Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Zitlali, labai labai patiko pirma nuotrauka, o sekancios 2 , kaip ir merginos jau sake ryskumo truksta, labai sauniai mokaisi, greiciau daryk namu darbus ir dalyvauk su mumis konkursuose thumbup.gif
Duoma, nori pasakyt toki Eifeli pastate Mazeikiuose bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo RamuteS: 29 kovo 2009 - 19:36
RamuteS, aha. biggrin.gif
Atsakyti
Cia faina fotika senobini radau pas tevus biggrin.gif

user posted image

Dar geliu :

user posted image

user posted image

Dar is lasu operos:

user posted image
faina, kad geles atsispindi, o jauciu fono per daug smile.gif

Papildyta:
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 29, 20:35)
Zitlali, labai labai patiko pirma nuotrauka, o sekancios 2 , kaip ir merginos jau sake ryskumo truksta, labai sauniai mokaisi, greiciau daryk namu darbus ir

negaliu prisiverst blush2.gif doh.gif doh.gif doh.gif geddddaaaa.... reik kazkaip doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 kovo 2009 - 20:02
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 19:54)
man sitas j/b patinka, ir kadruotei bei pozai neturiu priekaistu - patinka man tas tavo sterilumas smile.gif

bigsmile.gif dėl sterilumo nustebinai mane....nes dažniausiai su savo PGM neišgaunu tos reikiamos kokybės nuotraukų...beje šiandien fotkinau nėštukę wink.gif įkelsiu kokią foto į kritikos albumą smile.gif tik reikia dar apdirbt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 29 kovo 2009 - 19:59
Zitlali, ko gero neatidziai skaiciau del tos nuotraukos, kur tevas su vaiku... blush2.gif Bet cinkelio turi mirksiukas.gif , tik mes gal vis ryskumo ir fokuso pareikalaujame tongue.gif Tai tikrai pamaniau, kad tavo. biggrin.gif
Aparaciukas senovinis tai fainas. Issaugok ji. mirksiukas.gif

As i kritikos albuma idejau nuotrauka su giminiu vaiku (todel cia nededu). Gal galetumete prie progos zvilgtelti? 4u.gif Bandziau zaisti su Peledikes parodytu actionu. Bet pas mane visos nuotraukos tokios juostuotos gaunasi. g.gif Bent jau su Nr 1 darant. Ar pas jus taip nebuna? Tai ir noriu suzinoti, ar cia taip turi buti, ar PS grybauja...

Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 20:33)
seselis blasko dar po kaklu... ane?

as viena savo auto dejau su tokiu pat pjaunanciu kakla seseliu bet negavau nei vieno pabarimo tongue.gif
Boruzka, man tavo serijoj laaaabai truksta visu pirma erdves, o ir siaip apart tu paciu pirmu su rozyte nelb ikertu esmes... blush2.gif
Zita, grazus lasiukai lb smile.gif
dedu viena ...narciza...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 29 kovo 2009 - 20:42
QUOTE(linole @ 2009 03 29, 19:11)
Tai ir noriu suzinoti, ar cia taip turi buti, ar PS grybauja...

Manau ten a la tekstura ''uzdeda'' g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 19:57)
bigsmile.gif  dėl sterilumo nustebinai mane....nes dažniausiai su savo PGM neišgaunu tos reikiamos kokybės nuotraukų...beje šiandien fotkinau nėštukę wink.gif  įkelsiu kokią foto į kritikos albumą smile.gif tik reikia dar apdirbt smile.gif

Nu tavo stoks stilius - steriliai minimalistinis... ax.gif objektu kadre tik tiek, kiek reik - nei daugiau, nei maziau... viska apgalvota, sudeliota... svaumas toks visur.. nu nzn kaip cia dar apibudint tai, ka matau blush2.gif viska tu isgauni mirksiukas.gif

laukiu tos nestukes wub.gif

Zitlali - pirmoje foto baisiai idomus objektas - bet neatskleidei tu jo.... unsure.gif va kaip tik dabar vyke ND butu tau padeje ta padaryt - taip kad mars dirbt nono.gif

o kitos dvi - nzn... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:19)
Zitlali - pirmoje foto baisiai idomus objektas - bet neatskleidei tu jo.... unsure.gif  va kaip tik dabar vyke ND butu tau padeje ta padaryt - taip kad mars dirbt nono.gif

cia apie fotika tu? g.gif ar apie ka taip? rolleyes.gif taip nenoooooriu tu ND daryt jomajo... viskas... nuo rytojaus doh.gif pazaduuuuuuuuu....
Atsakyti
Taip - apie fotika smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:31)
Taip - apie fotika smile.gif

aha iki jo prieiti nebuvo imanoma... smile.gif bet sutinku, kad neidomi fotke tongue.gif O siaip del fotkiu, apskritai viso sio fotkinimo esme buvo, kad pagauti fokusa, padaryti ryskias nuotraukas, nes istisai man nesiseke su tuo... cia menu lb dideliu nelauziau ax.gif

Da foto... paskiau karpyt ir spalvint mokinsiuos smile.gif

user posted image

user posted image

nu viskas siam vakarui, priSPAM'inau kaip turi but lotuliukas.gif praom lb manes pomidorai2.gif

Zuzu man patinka kaip tu foto karpai ir sukeli i viena bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 kovo 2009 - 20:58
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 21:19)
laukiu tos nestukes  wub.gif

Įdėjau vieną su nevykusiu j/b doh.gif sunku buvo iš tiesų...pirmas kartas, šviesos trūkumas....o dar ir apdirbt nemoku normaliai biggrin.gif
Atsakyti