Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(boruzka @ 2009 03 29, 18:22)
Papildyta:
o man paciai turbut pirma labiausiai  g.gif del sviesos turbut .. o ta trecia turbut reikejo horizontaliai fotkint  g.gif

Gal ne horizontaliai, nežinau...tiesiog mano nuomone už nugaros perdaug tuščios erdvės, kurios trūksta žvilgsniui, kokį 1cm pasiskolinus iš dešnės pusės ir pridėjus kairei pusėj būtų gerai biggrin.gif , bet čia tik mano nuomonė, gal klystu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(wite @ 2009 03 29, 12:41)

...ramybė...
user posted image

suppppper thumbup.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 17:23)
Bandžiau su lightroomu, tai kažkotais labai pilkai gavosi, tai šį kartą su PS smile.gif  dėkoju visiems už komentarus, kaip supratau šis j/b gavosi visai vykęs. O Zitlali nekreipk dėmesio į pozą, ji viena nelabai žiūrisi, bet galbūt darysiu triptiką...ent nžn smile.gif tiesiog mokausi gražiai versti į j/b smile.gif

supratau, atsiprasau tada uz kritika ne i tema smile.gif

tuoj sukelsiu savo foto kur bandziau ryskiai ir fokusuotai doh.gif nelupkit tik skaudziai... toj imesiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 15:28)
reik koki tasiuka nusipirkt optimalu, kad i mano didziule rankine tilptu dar ir fotikas blush2.gif

as fotika rankinej nesiojuos, net tases neturiu, nes zinau, kad jos nesinesiociau vis tiek blush2.gif nebent maziuka dekla spec reiks nusipirkt, kad ji i rankine isimest, nes dabar tai bardakelis gaunasi doh.gif blush2.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 29, 16:06)
Eifelis.  bigsmile.gif

bigsmile.gif kur tu cia radai? Paryziuje buvai g.gif lotuliukas.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 29, 16:11)
man tai nebuvo tokio priepolio, bet jie zarazos prase fotkint  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
man irgi trecia geriausia rolleyes.gif

Wite, cia gal katinelio vardas Ramybe g.gif biggrin.gif grazus kadras, bet man ausytes truksta ir usu pabaigos unsure.gif o nosies per daug unsure.gif doh.gif

Zitlali, idomu ka prifotkinai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 29 kovo 2009 - 18:36
Sveikos temoje smile.gif atidirbau albumelyje snd smile.gif

Del tos 3 pamokos - tai ten tas puslapis tuscias netycia pasidare- kazka irasiau ir persoko page break'as i tuscia puslapi smile.gif informacijos ten netruksta smile.gif
Atsakyti
Mažeikuose čia. biggrin.gif nesenai atsidarė naujas prekybos centras "Eifelis" ir šia jo šitas pastatytas. ;D
Atsakyti
Kelios foto, veliau uzmigdysiu suneli dar sukelsiu jei idomu bigsmile.gif (ta knyga mano maldaknyge db lotuliukas.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Antra man per tamsi, bet b/j graziai ziuretis turetu, mokinsiuos...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 kovo 2009 - 18:47
Zitlali, pirmoji super, kokie lašai, tiesiai i lašų konkursą biggrin.gif
Atsakyti
Boruzka, man irgi virsutine patiko. Tokios siltos spalvos. smile.gif Pirsta gal dar butu galima kaip nuimti, t.y. kirpti iki rankos, laikancios gele?
Trecios truksta erdves priekyje, o per daug uz nugaros.

Duoma, niekaip nesupratau del to Eifelio. biggrin.gif Geras. biggrin.gif

Wites kaciuka irgi norisi kirpti per nosies viduri. Bet pati foto tai gerai atlikta.

Dar man labai patiko Lamellos rukas. wub.gif Vadinasi, garams reik gana ilgo islaikymo? Zinosiu, kad is karto stova tureciau paimti, jei tokiu minciu bus.

Zitlali sudomino tetis, laikantis vaikiuka. Labai wub.gif
Joooo.... Dar ir pirmoji augalas su lasiukais labai labai labai. thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 29 kovo 2009 - 18:50
QUOTE(Peledike @ 2009 03 29, 12:01)
Wyshnia, aš pastebėjau tokią tendenciją, kad kuo triukšmingesnis nuotraukos originalas, tuo labiau prastėja vaizdas panaudojus action'ą. nebent čia man tokie sutapimai  ax.gif  matyt, tavo fotkėse triukšmo nerasta, užtat ir nesureaguoja į action'us blogai. o pvz maniškis fotikas žiauriai mėgsta patriukšmauti, tai vis išlenda tokie dalykai  doh.gif  vėl padūsausiu dėl veidroduko... verysad.gif

Paziurek paeiliui, ka tas actionas daro - jei dadeda sharpo, padaryk, kad nebedetu, o po visko pasisarpink pati. Arba, jei fotografuoji jpeg, visai nebesarpink g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 19:33)
cia senesne foto ner fokuso , sujudejau be ryskumo kas blogai? nes man ji viai patinka idomu kaip sudirbsit  unsure.gif seselis blasko dar po kaklu... ane?

Poza man patinka, nelabai patinka alkune seselyje, seselis po kaklu ir j/b pilkokas...

QUOTE(lamella @ 2009 03 28, 22:42)
Prabalsavau, atlikau pareigą, šį kartą visai lengvai. :

O čia ne mianas, tik taip noriu parodyti kokį rūką šiandien laukuose užtikau
[

nu znk antra tai man jau prie miano biggrin.gif patiko labai smile.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 00:15)

Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu  doh.gif 

man sitas j/b patinka, ir kadruotei bei pozai neturiu priekaistu - patinka man tas tavo sterilumas smile.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 07:49)
Cia del kompozicijos foto, noriu tik ikelt pasigrozet  man grazu erdves

labai patiko thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 29, 08:36)
Labas rytas,
Labai atsiprašau, kad neteisingai surašiau balsavimui skirtas dienas  . Aš niekada neatkreipiau dėmesio į tai, kad balsavimas vyksta sekmadienį ir pimadienį. Padariau taip, kad abu balsavimai nesidubliuotų, nes tada būtų didelė makalynė. Ai žodžiu, nepykit labai ant manęs. Bet kokiu atveju balsavimą galima pratęsti viena diena ilgiau .

tai nieko tokio jau dabar... ax.gif

QUOTE(wite @ 2009 03 29, 11:41)

o aš įkelsiu pora vakarykščių darbų. niekaip nesuprantu - mesti juos ar pasilikt... 

..tiesiog mersas...

...juodo katino kelionė...

...ramybė...

pirmas dvi gali mest, o va trecia tai butinai palik thumbup.gif - tik padalink ta katineli lygiai pr puse mirksiukas.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 29, 16:06)
Eifelis.  bigsmile.gif

ko tik tu nerandi biggrin.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 18:45)
Kelios foto, veliau uzmigdysiu suneli dar sukelsiu jei idomu 

Jei del ryskumo - tai pirmoji tikrai ryski - ir siaip labai labai thumbup.gif o kitoms dviem truksta ryskumo ir siaip nelabai kabina... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(linole @ 2009 03 29, 19:49)
Zitlali sudomino tetis, laikantis vaikiuka. Labai  wub.gif
Joooo.... Dar ir pirmoji augalas su lasiukais labai labai labai.  thumbup.gif  wub.gif

oj nene, cia is ineto pavogta biggrin.gif gerai butu mano tokia.. ir da su vyru tokiu biggrin.gif imeciau tik del kompozicijos, kad man supper tokios erdvesss

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 19:54)
Jei del ryskumo - tai pirmoji tikrai ryski - ir siaip labai labai  thumbup.gif  o kitoms dviem truksta ryskumo ir siaip nelabai kabina... ax.gif

aha supratau... 4u.gif tuoj da ikelsiu... cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 29, 19:45)
Kelios foto,

pirma super, ir ryskumas ir spalvos, o va kitoms dviem truksta truksta . . . . ax.gif
Atsakyti