Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(boruzka @ 2009 03 29, 15:31)
as miirstu siandien  lotuliukas.gif  bet uztai veltui pergyvenau, viskas praejo net labai gerai .. na tik jau paciam gale po gero kiekio skysciu nebemaciau  kaip fokusas nueina ir rankos drebejo  lotuliukas.gif tikiuosi rasiu ka ikelt parodymui  blush2.gif

oo, tai lauksim, lauksim biggrin.gif

as anksciau esu pastebejus, kad kai pavartoju kokiu tauriu skysciu blush2.gif uzeina paparacizmo priepuolis doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 15:28)
Ruste, sveikinimai atsiradus sansui biggrin.gif  thumbup.gif

vargu čia tie šansai, yra kitokių, svarbesnių išlaidų smile.gif
bet mokytis galima ir su muilinė, fotografijos taisyklės galioja bet kokiam fotikui smile.gif

o laikui atėjus išbandyti išmoktas žinias ant gero, bus įdomi patirtis smile.gif
Atsakyti
Eifelis. bigsmile.gif

user posted image

Čia tik tarp kitko, ne kritikai. biggrin.gif
Nes griūvantis toks biški. ;D
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 15:59)
oo, tai lauksim, lauksim biggrin.gif

as anksciau esu pastebejus, kad kai pavartoju kokiu tauriu skysciu blush2.gif uzeina paparacizmo priepuolis doh.gif  doh.gif

man tai nebuvo tokio priepolio, bet jie zarazos prase fotkint lotuliukas.gif

as cia biski off`topinsiu, bet man visad anksciau ji pamacius kojos rankos drebedavo, o vakar normaliai abu galejom normaliai bendraut tai taip faina buvo pakalbet "Pa dusam" bigsmile.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 29, 16:11)
man tai nebuvo tokio priepolio, bet jie zarazos prase fotkint  lotuliukas.gif

as cia biski off`topinsiu, bet man visad anksciau ji pamacius kojos rankos drebedavo, o vakar normaliai abu galejom normaliai bendraut tai taip faina buvo pakalbet "Pa dusam"  bigsmile.gif  lotuliukas.gif

tai tu juos, kaip porele, fotkinai? doh.gif negaleciau biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 16:12)
tai tu juos, kaip porele, fotkinai? doh.gif negaleciau biggrin.gif  blush2.gif

ne biggrin.gif geriausi draugai biggrin.gif siaip turejau viena ja .. bet ir jis isipaise biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 29, 16:35)
Laba !
Su Ligtroom-u gal kartais verti į j/b ?

Bandžiau su lightroomu, tai kažkotais labai pilkai gavosi, tai šį kartą su PS smile.gif dėkoju visiems už komentarus, kaip supratau šis j/b gavosi visai vykęs. O Zitlali nekreipk dėmesio į pozą, ji viena nelabai žiūrisi, bet galbūt darysiu triptiką...ent nžn smile.gif tiesiog mokausi gražiai versti į j/b smile.gif
Atsakyti
eina sau, zmones!!! blink.gif as soke, jus saunuoles (-iai), visi visi. nuostabios fotkes bigsmile.gif kompozicijos be zado visos blink.gif labai labai grazu mirksiukas.gif
o ir auto portretai - nerealus wub.gif gal dar spesiu ir as dalyvaut ax.gif
zodziu pavarot - saunuoliai visi mirksiukas.gif wub.gif bigsmile.gif tobulejat tiesiog valandom thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 29, 16:19)
man antroji  wub.gif

vakar irgi vezinomes ir maciau ta ruka - taip graziai zeme garavooo  wub.gif , bet veidrodzio tai nebuvau pasiemus, o ir su islaikymu reiktu fotkint tokius grozius smile.gif

Aš tai išrankos fotografavau, nors išlaikymas buvo 1/25, bet nesudrebėjo rankos biggrin.gif
Atsakyti
cia kritikai 4u.gif nes dar blaiviom akim fotkinau biggrin.gif

user posted image

user posted image

user posted image

o cia jau ne tik noriu parodyt ka mes veikem lotuliukas.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Boruzka, man trečia geriausia, tik galėtų būti daugiau vietos žvilgsniui palikta ax.gif
Pirmoje tai pirštukas "nupjautas", o antroje šėšėlis po nosim kabo ir šeip nieko ypatingo ax.gif
Trečia mano nuomone geriausia thumbup.gif
Atsakyti
P.S. mes konarskio geliu turgelyje nusipirkom visa maisa ziedlapiu tik uz 5lt thumbup.gif ten buvo ir tokiu beveik sveiku ziedu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(lamella @ 2009 03 29, 17:11)
Boruzka, man trečia geriausia, tik galėtų būti daugiau vietos žvilgsniui palikta ax.gif
Pirmoje tai pirštukas  "nupjautas", o antroje šėšėlis po nosim kabo ir šeip nieko ypatingo ax.gif
Trečia mano nuomone geriausia thumbup.gif

o man paciai turbut pirma labiausiai g.gif del sviesos turbut .. o ta trecia turbut reikejo horizontaliai fotkint g.gif
Atsakyti