Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

keliu bet ir vel i kritikos albuma blush2.gif
Atsakyti
Ačiū už kritiką 4u.gif
Na kiek supratau pirma foto labiausia dėmėsį traukia, tai dedu ją kaip vieną, ar geriau taip...? g.gif

user posted image

Armna, nu ir grožis akių Tavo vaikio wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 26, 16:11)
keliu bet ir vel i kritikos albuma  blush2.gif

boruzka, man rods tu tobulėji stipriai į gerąją pusę thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 15:22)
boruzka, man rods tu tobulėji stipriai į gerąją pusę  thumbup.gif

as labai noriu tuo tiketi blush2.gif tiketi, kad tos valandos praleistos sitoje temoje ir teorijos skaitymas nenueis veltui ... smile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 15:19)
Ačiū už kritiką 4u.gif
Na kiek supratau pirma foto labiausia dėmėsį traukia, tai dedu ją kaip vieną, ar geriau taip...? g.gif

nu zinok, blush2.gif man tavo ta spalvota daug kartu geresne buvo mirksiukas.gif cia tai katinas kaip katinas -gal kad jiem jokiu isskirtiniu emociju nejauciu mirksiukas.gif tai ir cia nieko toookio nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 16:19)
Ačiū už kritiką 4u.gif

man nelabai patinka kad per pati viduriuka tas katukas blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 16:19)
Ačiū už kritiką 4u.gif

O man norėtųsi serijos... smile.gif galbūt šiek tiek pakoreguotos, patobulintos, bet serijoj man gražiau žiūrėtųsi....
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 15:19)

sios tavo foto man primine viena foto wub.gif is SM musu augintinio foto konkurso sita
QUOTE(boruzka @ 2009 03 26, 15:29)
as labai noriu tuo tiketi  blush2.gif tiketi, kad tos valandos praleistos sitoje temoje ir teorijos skaitymas nenueis veltui ...  smile.gif  4u.gif

tikrai sauniai zengi i prieki thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 26, 14:49)

Armana - nu negaliu atsizavet tavo milziniskais suoliais i prieki  bigsmile.gif  thumbup.gif

aciuks.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 26, 14:59)
o su kokiu cia objektyvu, kur tavo nuotrauku sviesumo, ryskumo ir skaidrumo paslaptis? a? smile.gif.. gal isduosi ax.gif

Canon 50 -tukas 1.8 ax.gif

Lamella, man geriau žiūrėjosi serija ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 26 kovo 2009 - 15:40
Lamella man tavo kacioko fotkes noretusi vertikalios, nes sonuose daug neiformatyvaus ploto
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 26, 16:36)
sios tavo foto man primine viena foto  wub.gif is SM musu augintinio foto konkurso sita

Ale panašu tikrai bigsmile.gif
Aišku, nebesiterliosiu su tom foto, geriau eisiu naujų fotografuot. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 15:40)
Ale panašu tikrai bigsmile.gif
Aišku, nebesiterliosiu su tom foto, geriau eisiu naujų fotografuot. biggrin.gif

tavo katukas turbut atskira albuma turi? biggrin.gif
Atsakyti