Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 00:15)
Na matai kai aš nepatyrus foto spausdinime, tai bandžiau tenais biggrin.gif bet reikės kitur pabandyt....kaži ar Šiauliuose yra kokių kokybiškų spaustuvių. O va į fotofabriką visai nepagalvojau...reikės tas pačias ten nusiųst..palygint smile.gif
Papildyta:
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu  doh.gif 

Šiaip aš jau irgi išbandžiau spausdinti tas pačias foto , vienas spausdinau pigiai Copy1, o kitas ten kur visad brangiau. Tai kokybe labai skiriasi . Aišku nepigiųjų naudai.

J/B vertimas visai geras, aš irgi vargstu su juo, lyg kompe jau ir gražiai būna, o atspausdinu ir visa pilka verysad.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 29, 09:56)
Laba
aš dar nei vienos su action'u apdirbtos nebandžiau spausdinti, bijau nusivilti  biggrin.gif  kompe juk visi trūkumai taip nepasimato, kaip kad ant popieriaus. kiek pastebėjau, tikrai blogėja kokybė ir nuo kiekvienos nuotraukos atskirai priklauso kiek ta kokybė prastės. nors kaikuriose foto tas grubus grūdas man labai patinka (bent jau kompe  biggrin.gif )

Peledike, man foto kur su Action taip pat gavosi ir ant popieriaus, bet dariau kokybiškoje foto studijoje.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loreli: 29 kovo 2009 - 12:02
O kur vilnietės spausdina nuotraukas (be fotofrabriko)?

Wite, patiko Ramybė... wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 29 kovo 2009 - 13:01
Wyshnia, aš pastebėjau tokią tendenciją, kad kuo triukšmingesnis nuotraukos originalas, tuo labiau prastėja vaizdas panaudojus action'ą. nebent čia man tokie sutapimai ax.gif matyt, tavo fotkėse triukšmo nerasta, užtat ir nesureaguoja į action'us blogai. o pvz maniškis fotikas žiauriai mėgsta patriukšmauti, tai vis išlenda tokie dalykai doh.gif vėl padūsausiu dėl veidroduko... verysad.gif

Loreli, viskas aišku biggrin.gif vadinas, jei jau spausdinti ant popieriaus, tai tik patikimoj studijoj.

Wite, pirmos dvi man asmeniškai nelabai blush2.gif o paskutinėj patinka ta primerkta akytė wub.gif tik aš turbūt kirpčiau dešinės, kad lygiai pusė veiduko matytųsi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 29 kovo 2009 - 13:04
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 23:44)
lamella  thumbup.gif man lb lb liux smile.gif (prie antros neturiu prie ko prikibt  4u.gif  )

Ačiū blush2.gif
QUOTE(inesaS @ 2009 03 28, 23:50)
Kaip grazu  Koks exifas?Spalva tokia ir buvo,ar actiona koki naudojai?Kaip man patinka tai negaliu atsiziureti

F8, išlaikymas 1/25, iso 100, saturation ir autum actioną dėjau, kad spalvos šiltesnės būtų... smile.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 29, 00:01)
Lamella, oj kaip gražu. 
Tik gal man kiek kliūva, kad pirmas stulpas kreivas yra.  g.gif  Bet jeigu pakreipt, tada kiti stulpai pasikreiptų. Nežinau dėl šito.

Va aš ir taip mąsčiau jei patiesinsiu jį tai kiti susikreivins. g.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 29, 00:15)
nu bliamba kur jūs tokių vietų randat?????? Labai faina pirma. Antros nesuprantu  ax.gif

Tokios vietos šalia mano namų randas biggrin.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 29, 10:56)
lamella, spalvos man visai patiko. antra man turbūt įdomesnė.

Dėkui. smile.gif

QUOTE(wite @ 2009 03 29, 12:41)
lamella, super rūkas   aš iš vakar turiu portretukų broliuko, kur už nugaros tas rūkas taip gražiai pasiskirstęs

Taip, vakar nuostabus rūkas buvo... wub.gif

Zitlali, lbai faina poza vaikiuko wub.gif Ir nuotrauka nieko thumbup.gif
Stikline, man Tavo nuotraukoje trūksta erdvės dešnėje, galbūt... g.gif
White, labiausiai patinka katino nuotrauka, bet kirpčiau per katuko nosies vidurį. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 29 kovo 2009 - 13:11
sveikos tongue.gif
įjunkau į albumą tongue.gif

negaliu atsižiūrėti nuotraukų, nu mergaitės už fantazijas visom 10 balų drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif

tai šį vakarą jau rezultatai, ane ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rustė @ 2009 03 29, 15:28)
tai šį vakarą jau rezultatai, ane  ax.gif

parasyta tai kad rytoj rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 03 29, 14:32)
parasyta tai kad rytoj  rolleyes.gif

taip, tu teisi, pasimečiau, kad šiandien 30 d doh.gif doh.gif
ne valandas o paras persukau lotuliukas.gif lotuliukas.gif

parodžiau MB mūsų galeriją, na tipo ką darau, ką kitos moka...anas manęs ir klausia :" o jei rimtai, tai kokio fotiko norėtum ?"

swoon.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 28, 23:42)
O čia ne mianas, tik taip noriu parodyti kokį rūką šiandien laukuose užtikau biggrin.gif

man antroji wub.gif

vakar irgi vezinomes ir maciau ta ruka - taip graziai zeme garavooo wub.gif , bet veidrodzio tai nebuvau pasiemus, o ir su islaikymu reiktu fotkint tokius grozius smile.gif
Atsakyti
Ruste, sveikinimai atsiradus sansui biggrin.gif thumbup.gif

Wite, Ramybe wub.gif fainas katinas, grazi foto wub.gif

Rasytce, kai gi tu be veidrodzio koja is namu keli blink.gif as visur su veidrodziu lotuliukas.gif

reik koki tasiuka nusipirkt optimalu, kad i mano didziule rankine tilptu dar ir fotikas blush2.gif nes ir rankine, ir fotiko tase neprisitampysi dar su dviem vaikais biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos,

as miirstu siandien lotuliukas.gif bet uztai veltui pergyvenau, viskas praejo net labai gerai .. na tik jau paciam gale po gero kiekio skysciu nebemaciau kaip fokusas nueina ir rankos drebejo lotuliukas.gif tikiuosi rasiu ka ikelt parodymui blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 15:28)

reik koki tasiuka nusipirkt optimalu, kad i mano didziule rankine tilptu dar ir fotikas blush2.gif nes ir rankine, ir fotiko tase neprisitampysi dar su dviem vaikais biggrin.gif

o man viskas telpa i fotiko tasiuka biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 16:28)
Rasytce, kai gi tu be veidrodzio koja is namu keli blink.gif as visur su veidrodziu lotuliukas.gif

tai taip ir buvo, tik tasikej buvo muilinuke biggrin.gif

o kad be fotiko niekur tai tikra tiesa biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 01:15)
Papildyta:
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu  doh.gif 

Laba !
Su Ligtroom-u gal kartais verti į j/b ?
Atsakyti