QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 00:15)
Na matai kai aš nepatyrus foto spausdinime, tai bandžiau tenais bet reikės kitur pabandyt....kaži ar Šiauliuose yra kokių kokybiškų spaustuvių. O va į fotofabriką visai nepagalvojau...reikės tas pačias ten nusiųst..palygint
Papildyta:
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu
Papildyta:
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu
Šiaip aš jau irgi išbandžiau spausdinti tas pačias foto , vienas spausdinau pigiai Copy1, o kitas ten kur visad brangiau. Tai kokybe labai skiriasi . Aišku nepigiųjų naudai.
J/B vertimas visai geras, aš irgi vargstu su juo, lyg kompe jau ir gražiai būna, o atspausdinu ir visa pilka
QUOTE(Peledike @ 2009 03 29, 09:56)
Laba
aš dar nei vienos su action'u apdirbtos nebandžiau spausdinti, bijau nusivilti kompe juk visi trūkumai taip nepasimato, kaip kad ant popieriaus. kiek pastebėjau, tikrai blogėja kokybė ir nuo kiekvienos nuotraukos atskirai priklauso kiek ta kokybė prastės. nors kaikuriose foto tas grubus grūdas man labai patinka (bent jau kompe )
aš dar nei vienos su action'u apdirbtos nebandžiau spausdinti, bijau nusivilti kompe juk visi trūkumai taip nepasimato, kaip kad ant popieriaus. kiek pastebėjau, tikrai blogėja kokybė ir nuo kiekvienos nuotraukos atskirai priklauso kiek ta kokybė prastės. nors kaikuriose foto tas grubus grūdas man labai patinka (bent jau kompe )
Peledike, man foto kur su Action taip pat gavosi ir ant popieriaus, bet dariau kokybiškoje foto studijoje.