Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Pukė @ 2009 03 29, 00:57)
eurokos niekada nedaryciau, girdejau, baisi kokybe blush2.gif Kaune sklinda kalbos lotuliukas.gif kad gerai daro pries Baldus Savanoriuose mirksiukas.gif as asmeniskai i fotofabrika siunciu - kokybe patenkinta rolleyes.gif

Na matai kai aš nepatyrus foto spausdinime, tai bandžiau tenais biggrin.gif bet reikės kitur pabandyt....kaži ar Šiauliuose yra kokių kokybiškų spaustuvių. O va į fotofabriką visai nepagalvojau...reikės tas pačias ten nusiųst..palygint smile.gif
Papildyta:
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu doh.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 00:56)
Ruosiaus eit pakomentuot ND, ale dabar kaip jau ir neber prasmes...  ax.gif  tai ryt tada pabalsuosiu, nes dar neturiu issirinkus uz ka...  ax.gif

pakomentuokit vis tiek... as bent jau visada laukiu komentaru biggrin.gif
Atsakyti
O jau kiek plepat, kaip tyčia kai nėra laiko skaityti, o apie rašymą tai nėr kalbos doh.gif .
Aš irgi galvojau kad dar nebalsuojam šiandien ir dar ruošiausi įdėti vieną koliažą, ale nebespėjau doh.gif lotuliukas.gif .

Daug gražių nuotraukyčių temoj wub.gif , labai patinka Duomos stilius thumbup.gif .
Dar paskutinis katinėlis labai patiko wub.gif ( (Žiūrinėjam ir mes katinėlio sau ) .

Aš neturiu ką rodyti, niekaip neišgaunu ryškumo sad.gif ir su WB nelabai draugauju doh.gif , bet va dienos šviesėja, ilgėja , daugiau tinkamo laiko fotografavimui, gal prasilaušiu pamažu rolleyes.gif .

Ačiū už slaptažodį 4u.gif .
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 01:15)
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu  doh.gif 

Man kompozicija siaip sau ax.gif paprasta nuotrauka, norisi idomesnes, kirpciau vertikaliai mergina pusiau ir fono daugiau i desine palikciau... nors... nzn, nesuprantu smile.gif

Laba ryta 4u.gif keliauju fotkint ax.gif geros dienos 4u.gif

Cia del kompozicijos foto, noriu tik ikelt pasigrozet smile.gif man grazu erdves smile.gif
user posted image

nu begu jau biggrin.gif iki
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 29 kovo 2009 - 08:49
Labas rytas,

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 22:47)
tai kad visada ir buvo pagal savaites dienas - sekmadieni baigiasi iki antradienio balsuojam (juk daug kas dirba ir tik savaitgali gali kazka rimciau padaryt) - o dabar staiga pasidare std - uztat ir kyla tokie klausimai  unsure.gif
--------------
tuoj nusisausiu....  verysad.gif

Labai atsiprašau, kad neteisingai surašiau balsavimui skirtas dienas doh.gif . Aš niekada neatkreipiau dėmesio į tai, kad balsavimas vyksta sekmadienį ir pimadienį. Padariau taip, kad abu balsavimai nesidubliuotų, nes tada būtų didelė makalynė. Ai žodžiu, nepykit labai ant manęs. Bet kokiu atveju balsavimą galima pratęsti viena diena ilgiau 4u.gif .
Atsakyti
liamuna, saves sarase neradau ir labai nustebau. tipo istrynet? blink.gif
Atsakyti
Laba

QUOTE(Nikkė @ 2009 03 28, 21:37)
Mergaites, vat pasakykit jus man dabar del tu action'u. Kiek as ju bandziau, iskaitant ir tuos Kaktukes bei naujuosius Peledikes, visi jie man smarkiai pablogina nuotrauku kokybe, grubiai pritriuksmauja, ypac seselius padaro stambaus purvino grudo. Ar man cia vienai tokia beda? Gal kazka ne taip darau?

aš dar nei vienos su action'u apdirbtos nebandžiau spausdinti, bijau nusivilti biggrin.gif kompe juk visi trūkumai taip nepasimato, kaip kad ant popieriaus. kiek pastebėjau, tikrai blogėja kokybė ir nuo kiekvienos nuotraukos atskirai priklauso kiek ta kokybė prastės. nors kaikuriose foto tas grubus grūdas man labai patinka (bent jau kompe biggrin.gif )

lamella, spalvos man visai patiko. antra man turbūt įdomesnė.

oi, Peperoni, užjaučiu dėl tų vargų. ačiū tau ir Edevai už 3 pamoką 4u.gif
aš dar 9 pamoką turiu išversti blush2.gif

Stikline, man visai gražus šitas j/b vertimas. ir apšvietimas smagiai žiūrisi ax.gif

QUOTE(spaNguolė @ 2009 03 29, 00:23)
Aš neturiu ką rodyti, niekaip neišgaunu ryškumo sad.gif ir su WB nelabai draugauju  doh.gif , bet va dienos šviesėja, ilgėja , daugiau tinkamo laiko fotografavimui, gal prasilaušiu pamažu  rolleyes.gif .

aišku, kad prasilauši mirksiukas.gif aš irgi tos saulutės laukiu kaip išganymo... greičiau tas pavasaris įsibėgėtų...

QUOTE(JulieTa @ 2009 03 29, 08:57)
liamuna, saves sarase neradau ir labai nustebau. tipo istrynet?  blink.gif

labai ilgas sąrašas jau buvo, pratrynė tas, kurios seniai matytos girdėtos ir ND nedalyvauja. prašom aktyviau rodyti savo darbelius, pakomentuoti kitų, dalyvauti pokalbiuose ir vėl įrašys mirksiukas.gif
Atsakyti
Stikline,
mano akimis visai neblogai smile.gif modelis charakteringas thumbup.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 29, 08:36)
Padariau taip, kad abu balsavimai nesidubliuotų,

ir labai gerai padarei mirksiukas.gif

aciu uz pamokele, merginos 4u.gif

kazin ten toj fotopro priima per neta uzsakymus g.gif
Atsakyti
Merginos, kokie jums actionai kokybe blogina? As tokio dalyko nepastebejau g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 29, 00:15)
Įmetu j/b foto, sakykit kaip jums? Nu siaubas kaip vargstu aš su tuo vertimu  doh.gif 

Man patinka poza modeliuko thumbup.gif gal kiek apačios kirpčiau, kaip Zitlali sakė. JB gal dar galima pašviesint? g.gif

Atsakyti
labas rytas
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 28, 21:04)
sunku buvo?
as tai pradejau nuo maziausio balo  blush2.gif

kazkaip si karta jau zinojau favorite 5balams, o kitoms buvo sunkoka padalint balsus ax.gif labai daug foto vienam "lygyje", cia mano nuomone blush2.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 28, 22:42)

bigsmile.gif wow ypac antra labai patiko thumbup.gif

Stikline, grazi foto 4u.gif

Dekui uz 3 pamoka 4u.gif 4u.gif 4u.gif o antras psl man vienai tuscias, ar ten klaidele g.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 29 kovo 2009 - 11:38
Sveikos smile.gif

stikline, gražu 4u.gif labai patinka modeliuko apšvietimas smile.gif

zitlali, wub.gif wub.gif wub.gif

lamella, super rūkas 4u.gif aš iš vakar turiu portretukų broliuko, kur už nugaros tas rūkas taip gražiai pasiskirstęs smile.gif

o aš įkelsiu pora vakarykščių darbų. niekaip nesuprantu - mesti juos ar pasilikt... g.gif

..tiesiog mersas...
user posted image

...juodo katino kelionė...
user posted image

...ramybė...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 29 kovo 2009 - 11:48