Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 23:14)
fuuu... radau siaip ne taip.... karsta.gif ale zaraza Vista neiesko - rankiniu budu tikr adau.... dar zinant to vargso pc greiti...  doh.gif 

nu bet svarbu nebereiks kankintis su tais terminais... thumbup.gif  tuoj idesiu i neta smile.gif

thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 28, 22:42)
O čia ne mianas, tik taip noriu parodyti kokį rūką šiandien laukuose užtikau biggrin.gif

nu bliamba kur jūs tokių vietų randat?????? Labai faina pirma. Antros nesuprantu ax.gif

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 22:47)
tai kad visada ir buvo pagal savaites dienas - sekmadieni baigiasi iki antradienio balsuojam (juk daug kas dirba ir tik savaitgali gali kazka rimciau padaryt) - o dabar staiga pasidare std - uztat ir kyla tokie klausimai  unsure.gif

aaaaa, nu gal dėl to kad vasaris trumpesnis buvo.

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 22:56)
4 valandas knisaus su Edevos atsiusta trecia pamoka, sutvarkiau viska, paspaudziau save ir uzdariau.... o as jo nebuvau uzseivinus i pc, tik atidarius is meilo....
)(*&^%$#%&*&$E#%&*(*&EWE%)RE&*()_^%R%T& gun_bandana.gif ziople nelaiminga.... doh.gif

nesinervuot, liko užsaugota ten kur laikini failai sandeliojami. Pamėgink surast visus word failus koreguotus per šiandien. Per search ieškok *.doc mirksiukas.gif
Atsakyti
3 pamoka. Objektyvai, ryskumo gylis ir diafragma, trikojai.

Aciu Edevai 4u.gif
Atsakyti
man toks klausimas... o kodel jus dedat word'iniais failais o ne i bloga tekstu? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 23:15)
nu bliamba kur jūs tokių vietų randat?????? Labai faina pirma. Antros nesuprantu  ax.gif
aaaaa, nu gal dėl to kad vasaris trumpesnis buvo.
nesinervuot, liko užsaugota ten kur laikini failai sandeliojami. Pamėgink surast visus word failus koreguotus per šiandien. Per search ieškok *.doc  mirksiukas.gif

nu teoriskai as zinau, kad turejo likt - ale kai praktine paieska su tuo *.doc nepavyko - istiko panikos priepuolis lotuliukas.gif

dieve dieve - greiciau tos Velykos cool.gif neatlaikys mano nervu sistema tokiu stresu... doh.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(mielka @ 2009 03 28, 23:27)
man toks klausimas... o kodel jus dedat word'iniais failais o ne i bloga tekstu?  rolleyes.gif

1. taip greiciau
2. taip patogiau parsisiust ir tureti kiekvienam savo pc
3. reiktu paveiksliukus po viena sukelinet doh.gif
Atsakyti
nu aisku tik taip idomu buvo wink.gif
Atsakyti
------------------

P.S. - kiek spejau snd perzvelgt tuos straipsniukus apie portreta (kur rico nuorodas atsiunte) tai juos irgi butu neblogai issiverst... ax.gif

Kas dar turit neisverte morguefile pamoku user posted image biggrin.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 28, 22:37)
Mergaites, vat pasakykit jus man dabar del tu action'u. Kiek as ju bandziau, iskaitant ir tuos Kaktukes bei naujuosius Peledikes, visi jie man smarkiai pablogina nuotrauku kokybe, grubiai pritriuksmauja, ypac seselius padaro stambaus purvino grudo. Ar man cia vienai tokia beda? Gal kazka ne taip darau?

Actionai, bent jau man, pablogina foto kokybę ir gan stipriai. Dariau kelias foto kur buvo su actionais "gamintos" tai siaubas kaip baisiai atrodo ant popieriaus doh.gif arba eurokos foto baisiai jas atspaudė biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 29, 00:36)
------------------

Kas dar turit neisverte morguefile pamoku  user posted image biggrin.gif  ?

as turiu blush2.gif 6 pamoka ,gal yra norinciu perimti? rolleyes.gif (trecdali isverciau)
Atsakyti
Ruosiaus eit pakomentuot ND, ale dabar kaip jau ir neber prasmes... ax.gif tai ryt tada pabalsuosiu, nes dar neturiu issirinkus uz ka... ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 28, 23:48)
Actionai, bent jau man, pablogina foto kokybę ir gan stipriai. Dariau kelias foto kur buvo su actionais "gamintos" tai siaubas kaip baisiai atrodo ant popieriaus  doh.gif  arba eurokos foto baisiai jas atspaudė  biggrin.gif

eurokos niekada nedaryciau, girdejau, baisi kokybe blush2.gif Kaune sklinda kalbos lotuliukas.gif kad gerai daro pries Baldus Savanoriuose mirksiukas.gif as asmeniskai i fotofabrika siunciu - kokybe patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
Puke - FotoPro tikrai geriausiai daro Kaune thumbup.gif

ok - iki rytojaus - nepamirskit pasukt laikrodziu mirksiukas.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 29 kovo 2009 - 00:01