Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 21:08)
Ane? o man kaip tik kazkaip idomiau kai centras desiniau zemai...  ax.gif nu jei visos isbrokysit eisiu apkarpyt biggrin.gif

nekarpyk cool.gif
tik tas šešėlis po kaklu kaip minėjai biški per juodas. Ir ranka labai didelė atrodo kažkaip. bet šiaip poza labai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sadi: 28 kovo 2009 - 21:18
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 22:15)
nekarpyk  cool.gif
tik tas šešėlis po kaklu kaip minėjai biški per juodas. Ir ranka labai  didelė atrodo kažkaip. bet šiaip poza labai  thumbup.gif

cia todel, kad lasiniai varva man per krastus lotuliukas.gif o del to nukreipejo sviesos.. zinok skolinaus is tevo, o jis ja vadina 'tuba' ... per google neradau nieko, ten ant lempos uzsideda toks reikalas, jis siaurejantis ilgas, jo gale yra tinkliukas ir sviesa meta tokiu spinduliu, ale prozektoriuko spindulys tik aisku stambesnis... bet esme ta, kad as be fono fotkinu, sienos mano ne juodos, o apsviecia tik ten kur reik ir automatiskai viskas aplink pajuoduoja, patogu kai neturiu jokiu fonu studijiniu ir pan smile.gif bet tam ryski sviesa turi buti (kontrastas kad didesnis butu su fonu uz nugaros esanciu) ir man del to tie juodi dideli seseliai gaunasi ax.gif jei fotkinciau be tos tubos matytumet mano lova, sienas, lopsi, vaiko rakandus ir tt. lotuliukas.gif
Nerisliai jau sneku, nebemoku destyti minciu po dienos doh.gif bet gal ka supratai unsure.gif einu da pagooglint gal ka rasiu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 kovo 2009 - 21:31
Mergaites, vat pasakykit jus man dabar del tu action'u. Kiek as ju bandziau, iskaitant ir tuos Kaktukes bei naujuosius Peledikes, visi jie man smarkiai pablogina nuotrauku kokybe, grubiai pritriuksmauja, ypac seselius padaro stambaus purvino grudo. Ar man cia vienai tokia beda? Gal kazka ne taip darau?
Atsakyti
ei, nejaugi jau balsavimas prasidejo? o as dar zadejau pakeitimu padaryt...
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 28, 21:37)
Mergaites, vat pasakykit jus man dabar del tu action'u. Kiek as ju bandziau, iskaitant ir tuos Kaktukes bei naujuosius Peledikes, visi jie man smarkiai pablogina nuotrauku kokybe, grubiai pritriuksmauja, ypac seselius padaro stambaus purvino grudo. Ar man cia vienai tokia beda? Gal kazka ne taip darau?

ne visi actionai ne visom foto tinka mirksiukas.gif reik eksperimentuot g.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 21:27)
Nerisliai jau sneku, nebemoku destyti minciu po dienos  doh.gif bet gal ka supratai 

nu daugmaž supratau.... O ji kokio maždaug dydžio ir iš ko pagaminta? Plastikas, kartonas?

žinok kai kuriom nuotraukom tinka, kai kuriom ne.

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 28, 21:50)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif kas čia visom atsitiko su tuo laiku? Gal tada prisirišam prie savaitės dienos? pvz darom nuo pirmadienio iki penktadienio, o savaitgali balsuojam?
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 28, 22:50)

O jei, aš galvojau, kad 30 prasideda balsavimas doh.gif Einu atlikti pareigą tada biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lamella: 28 kovo 2009 - 22:03
galima as tiesiog balus surasysiu be komentaru?
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 23:02)
nu daugmaž supratau.... O ji kokio maždaug dydžio ir iš ko pagaminta? Plastikas, kartonas?

juoda tiek is vidaus tiek is isores metaline , gale 'korys' pati tuba 'laiptais' siaureja, ner didele, ilgis gal 35-40cm
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 28 kovo 2009 - 22:26

man irgi prastina, ypac tie kurie nemazai sviesina ir sharpina. Tas High key duoda reguliuoti sharpa tai paprastai jo visai sumazinu.
parsisiunciau toki Noise ninja plug-in'as mazinantis triuksmus, bet dar gerai neisbandziau kaip jis veikia.
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 03 28, 22:06)
galima as tiesiog balus surasysiu be komentaru?

zinoma mirksiukas.gif
Atsakyti
atlikau pareiga... kazkaip masciau kad butinas komentaras uz ka duodi rolleyes.gif
Atsakyti