Zitlali, man gal per daug virsaus o kokioj sviesoj tu fotografuoji? dienos? ar pati dirbini apsvietima kazkoki darai? tavo foto seseliai juodi labai dideli, as tai dienos sviesos gerbeja
nu ka baigesi namu darbu laikas... reik balsuot neisivaizduoju uz ka daug labai kabinanciu nuotrauku
QUOTE(mielka @ 2009 03 28, 20:06)
nu ka baigesi namu darbu laikas... reik balsuot neisivaizduoju uz ka daug labai kabinanciu nuotrauku
bet kazkaip mazai dalyvavusiu siuos ND lasuose buvo apie 70 lyg foto, situose vos ne per puse maziau
O kodėl baigėsi snd, o ne ryt?
tikrai, kodel siandien baigesi? turejau keleta minciu ir nespejau igyvendinti
atlikau savo pareiga
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 28, 20:26)
atlikau savo pareiga
as irgi
juk albume parasyta, kad siandien baigiasi
Zitlali, man patinka, del sujudejimo pati sakei
QUOTE(Pukė @ 2009 03 28, 20:55)
Zitlali, man gal per daug virsaus o kokioj sviesoj tu fotografuoji? dienos? ar pati dirbini apsvietima kazkoki darai? tavo foto seseliai juodi labai dideli, as tai dienos sviesos gerbeja
dirbtinej, su lempa ir tuba... aha db mokinsiuos diena, nuo kitos sav pagal knygute
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 28, 21:41)
Zitlali,man patinka kompozicija tavo paskutines foto, tik gal kiek per pilkoka nuotrauka
aha.. nemoku j/b verst normaliai...
Na, einu miegot, ryt tikiuosi padarysiu fokusuotu normaliu foto saldziu
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 20:47)
dirbtinej, su lempa ir tuba... aha db mokinsiuos diena, nuo kitos sav pagal knygute
apie tubą gal galima plačiau? čia tipo kaip gaubtas ant lempos kad šviesą nukreipt? Gal gali parodyt?
QUOTE(Valetta @ 2009 03 28, 20:46)
as irgi
sunku buvo?
as tai pradejau nuo maziausio balo
Zitlali, man atrodo,kad viršuj per daug erdvės.Šešeliai tai man kazkaip lyg ir gerai atrodo
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 21:52)
apie tubą gal galima plačiau? čia tipo kaip gaubtas ant lempos kad šviesą nukreipt? Gal gali parodyt?
oj... kaip db zinot kokia... pala paieskosiu tuoj...
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 28, 22:04)
Zitlali, man atrodo,kad viršuj per daug erdvės.Šešeliai tai man kazkaip lyg ir gerai atrodo
Ane? o man kaip tik kazkaip idomiau kai centras desiniau zemai... nu jei visos isbrokysit eisiu apkarpyt