Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Zitlali, man gal per daug virsaus g.gif o kokioj sviesoj tu fotografuoji? dienos? ar pati dirbini apsvietima kazkoki darai? tavo foto seseliai juodi labai dideli, as tai dienos sviesos gerbeja biggrin.gif blush2.gif
Atsakyti
nu ka baigesi namu darbu laikas... biggrin.gif reik balsuot neisivaizduoju uz ka daug labai kabinanciu nuotrauku biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(mielka @ 2009 03 28, 20:06)
nu ka baigesi namu darbu laikas...  biggrin.gif reik balsuot neisivaizduoju uz ka daug labai kabinanciu nuotrauku  biggrin.gif

bet kazkaip mazai dalyvavusiu siuos ND smile.gif lasuose buvo apie 70 lyg foto, situose vos ne per puse maziau doh.gif
Atsakyti
O kodėl baigėsi snd, o ne ryt? g.gif
Atsakyti
tikrai, kodel siandien baigesi? turejau keleta minciu ir nespejau igyvendinti verysad.gif
Atsakyti
atlikau savo pareiga biggrin.gif
Atsakyti
Zitlali,man patinka kompozicija tavo paskutines foto, tik gal kiek per pilkoka nuotrauka 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 28, 20:26)
atlikau savo pareiga  biggrin.gif

as irgi cool.gif

juk albume parasyta, kad siandien baigiasi ax.gif

Zitlali, man patinka, del sujudejimo pati sakei mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 28, 20:55)
Zitlali, man gal per daug virsaus g.gif o kokioj sviesoj tu fotografuoji? dienos? ar pati dirbini apsvietima kazkoki darai? tavo foto seseliai juodi labai dideli, as tai dienos sviesos gerbeja biggrin.gif  blush2.gif

dirbtinej, su lempa ir tuba... aha db mokinsiuos diena, nuo kitos sav ax.gif pagal knygute biggrin.gif

QUOTE(Sea_ @ 2009 03 28, 21:41)
Zitlali,man patinka kompozicija tavo paskutines foto, tik gal kiek per pilkoka nuotrauka 4u.gif

aha.. nemoku j/b verst normaliai...

Na, einu miegot, ryt tikiuosi padarysiu fokusuotu normaliu foto biggrin.gif saldziu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 20:47)
dirbtinej, su lempa ir tuba... aha db mokinsiuos diena, nuo kitos sav  ax.gif pagal knygute biggrin.gif

apie tubą gal galima plačiau? čia tipo kaip gaubtas ant lempos kad šviesą nukreipt? Gal gali parodyt? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 28, 20:46)
as irgi  cool.gif

juk albume parasyta, kad siandien baigiasi  ax.gif

Zitlali, man patinka, del sujudejimo pati sakei  mirksiukas.gif  4u.gif

sunku buvo?
as tai pradejau nuo maziausio balo blush2.gif
Zitlali, man atrodo,kad viršuj per daug erdvės.Šešeliai tai man kazkaip lyg ir gerai atrodo rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 21:52)
apie tubą gal galima plačiau? čia tipo kaip gaubtas ant lempos kad šviesą nukreipt? Gal gali parodyt?  bigsmile.gif

oj... kaip db zinot kokia... g.gif pala paieskosiu tuoj...

QUOTE(Sidabrinė @ 2009 03 28, 22:04)
Zitlali, man atrodo,kad viršuj per daug erdvės.Šešeliai tai man kazkaip lyg ir gerai atrodo rolleyes.gif

Ane? o man kaip tik kazkaip idomiau kai centras desiniau zemai... ax.gif nu jei visos isbrokysit eisiu apkarpyt biggrin.gif
Atsakyti