Peledike, man pirma labiausiai, įdomios spalvos
QUOTE(Peledike @ 2009 03 28, 14:55)
ačiū apšvietimą bent kiek padoresniu "padariau" action'ų pagalba (deja) originaluose spalvos tragiškos. didžioji dalis foto tik išmetimui, nes dėl šviesos trūkumo neįmanoma buvo išlaikymo bent kiek sutrumpinti, kad nepripalsnotų tie kirai pilno kadro. labai knieti dar pafotkinti juos su trumpu išlaikymu. dėl bardakėlio sutinku 100proc. čia jau visas bardakas. tsakant "kirų buitiakas"
Kokie be butu orginalai,bet sitos patvarkytos tai superines
QUOTE(vugi @ 2009 03 28, 13:17)
jau tikisuosi sulauskiu isrisimo
manau gerai
QUOTE(olo @ 2009 03 28, 13:17)
Sakykit, ar čia panašu į juodai-balta !
grožis koks į juodai baltą panašu. Man tai žinokit primena mano vaikystės nuotraukas, juostines. Labai šilta
QUOTE(Peledike @ 2009 03 28, 14:34)
vakar su mažium buvom prie Nemuno. ir kaip gi aš fotiko nepasiimsiu bet labai trūko šviesos, turbūt kitą savaitę važiuosim pakartoti. ale vistiek keliu keletą kadrų ir tikiuosi sutaršymo (kad lengviau kartotųsi fotosesija )
wow. Taršymo nesulauksi, limpa man tokie kadrai. Tas actionas laaaabai tiko. Super
Gal galima akie krašteliu į originalą žvilgtelt? Antros pvz nuotraukos?
Ediper parkas labai fotogeniškas irnamukas tas ir porelė
Meginos - o kaip dėl surašymo prie nuotraukų technikos ir parametrų? Nes exifas nevisur matosi
lamella, inesaS, Sadi, ačiū
galima čia tik sumažinta su PS, daugiau nieko nedaryta.
QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 15:33)
Gal galima akie krašteliu į originalą žvilgtelt? Antros pvz nuotraukos?
galima čia tik sumažinta su PS, daugiau nieko nedaryta.
Peledike, gerai padirbėjai koks čia actionas? puikiai gavosi
Grazios nuotraukos
Norejau paklausti- ar kas is jusu uziprenumerave e-mail'us is Digital Photography scholl, siandien atsiunte apie portretus, jei kam reikia galiu persiusti, arba galiu cia nuorodas sudeti (18 pamoku)
Neilgai dabar sedesiu cia, tad galiu kam persiusti, o paskui pasidalinsit (jei neturit, aisku)
Norejau paklausti- ar kas is jusu uziprenumerave e-mail'us is Digital Photography scholl, siandien atsiunte apie portretus, jei kam reikia galiu persiusti, arba galiu cia nuorodas sudeti (18 pamoku)
Neilgai dabar sedesiu cia, tad galiu kam persiusti, o paskui pasidalinsit (jei neturit, aisku)
Peledike, labai gražiai pavyko išgelbėti kažką O spalvos!!!
Man 1 ir 2 nuotraukose susidaro įspūdis nuotraukos pasvirimo. Bandžiau ieškoti "per kurią vietą": lyg žmonės vertikaliai stovi... Ilgai žiūrėjau, sumąsčiau gal tai dėl žibintų... Bet čia gal tik man
O šiaip gražuuuuuuuuuuu...
Man 1 ir 2 nuotraukose susidaro įspūdis nuotraukos pasvirimo. Bandžiau ieškoti "per kurią vietą": lyg žmonės vertikaliai stovi... Ilgai žiūrėjau, sumąsčiau gal tai dėl žibintų... Bet čia gal tik man
O šiaip gražuuuuuuuuuuu...
na, dar jei kam reikia Ninin ir wite prasykit, nes as begu
Įmečiau į fotopradziamokslis eta gmail.com. Sl. kaip ir fotki albumo...