Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Peledike, man pirma labiausiai, įdomios spalvos bigsmile.gif
Atsakyti
...kad jau puke paprase, o laptopas pasirodo canon'a skaito... biggrin.gif

Citrina ( lotuliukas.gif )

mhmmmm...
user posted image

ir tiesiog...
user posted image

is tikruju sorry del spalvu. jauciu nuderinau per picnika... arba kompe spalvos prapuole g.gif

ir... cia beveik ne kritikai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 28, 14:55)
ačiū  biggrin.gif  apšvietimą bent kiek padoresniu "padariau" action'ų pagalba (deja)  biggrin.gif  originaluose spalvos tragiškos. didžioji dalis foto tik išmetimui, nes dėl šviesos trūkumo neįmanoma buvo išlaikymo bent kiek sutrumpinti, kad nepripalsnotų tie kirai pilno kadro. labai knieti dar pafotkinti juos su trumpu išlaikymu. dėl bardakėlio sutinku 100proc. čia jau visas bardakas. tsakant "kirų buitiakas"  biggrin.gif

Kokie be butu orginalai,bet sitos patvarkytos tai superines wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 28, 13:17)
jau tikisuosi sulauskiu isrisimo smile.gif

manau gerai mirksiukas.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 28, 13:17)
Sakykit, ar čia panašu į juodai-balta !  g.gif

wub.gif wub.gif wub.gif grožis koks wub.gif į juodai baltą panašu. Man tai žinokit primena mano vaikystės nuotraukas, juostines. Labai šilta wub.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 28, 14:34)
vakar su mažium buvom prie Nemuno. ir kaip gi aš fotiko nepasiimsiu  biggrin.gif  bet labai trūko šviesos, turbūt kitą savaitę važiuosim pakartoti. ale vistiek keliu keletą kadrų ir tikiuosi sutaršymo (kad lengviau kartotųsi fotosesija  bigsmile.gif  )

wow. Taršymo nesulauksi, limpa man tokie kadrai. Tas actionas laaaabai tiko. Super thumbup.gif
Gal galima akie krašteliu į originalą žvilgtelt? Antros pvz nuotraukos?

Ediper parkas labai fotogeniškas thumbup.gif irnamukas tas ir porelė thumbup.gif

Meginos - o kaip dėl surašymo prie nuotraukų technikos ir parametrų? Nes exifas nevisur matosi ax.gif
Atsakyti
exifo neturiu, tai varysiu is atminties blush2.gif

Canon 45oD
Tamron 8o-21o mm
f/4.5-5.6
shuter speed ~ 1/15o

Atsakyti
lamella, inesaS, Sadi, ačiū 4u.gif

QUOTE(Sadi @ 2009 03 28, 15:33)
Gal galima akie krašteliu į originalą žvilgtelt? Antros pvz nuotraukos?

galima biggrin.gif čia tik sumažinta su PS, daugiau nieko nedaryta.

user posted image
Atsakyti
Peledike, gerai padirbėjai thumbup.gif koks čia actionas? puikiai gavosi smile.gif
Atsakyti
Grazios nuotraukos rolleyes.gif

Norejau paklausti- ar kas is jusu uziprenumerave e-mail'us is Digital Photography scholl, siandien atsiunte apie portretus, jei kam reikia galiu persiusti, arba galiu cia nuorodas sudeti (18 pamoku)

Neilgai dabar sedesiu cia, tad galiu kam persiusti, o paskui pasidalinsit (jei neturit, aisku) blush2.gif
Atsakyti
peledike, super smile.gif sauniai apdirbai ir "pagavai" foto 4u.gif

rico, jei gali persiusk blush2.gif auguste.miau[eta]gmail.com
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo wite: 28 kovo 2009 - 16:00
Peledike, labai gražiai pavyko išgelbėti kažką wub.gif O spalvos!!! thumbup.gif
Man 1 ir 2 nuotraukose susidaro įspūdis nuotraukos pasvirimo. Bandžiau ieškoti "per kurią vietą": lyg žmonės vertikaliai stovi... Ilgai žiūrėjau, sumąsčiau gal tai dėl žibintų... Bet čia gal tik man g.gif
O šiaip gražuuuuuuuuuuu... wub.gif wub.gif
Atsakyti
na, dar jei kam reikia Ninin ir wite prasykit, nes as begu 4u.gif
Atsakyti
Įmečiau į fotopradziamokslis eta gmail.com. Sl. kaip ir fotki albumo...
Atsakyti