Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(olo @ 2009 03 28, 13:17)
Sakykit, ar čia panašu į juodai-balta !  g.gif

visai neblogai thumbup.gif upss...kokia plaukuota wub.gif thumbup.gif tik tevelis is jaudulio turbut sujudejo, nes ryskumo truksta blush2.gif

Stikline, galvojau dienos sviesoje cia fotkinta doh.gif nu sauniai pasidarbavai thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 28 kovo 2009 - 13:28
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 14:22)
nu bet kokie plaukuciai  blink.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

Apžėlimas į tėtuką biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 28, 13:17)
primiausia mergaites "prisiduodu" su pataisytais ir naujais namu darbais  pioneer.gif jau tikisuosi sulauskiu isrisimo smile.gif

Man atrodo, kad gerai ax.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 28, 13:17)
Laba !

Sakykit, ar čia panašu į juodai-balta !  g.gif

Juodai balta, tik aš dar įžiūriu ir melsvą atspalvį (nors nežinau, gal man tik taip atrodo). Na bet mergytė labai labai graži wub.gif wub.gif
Atsakyti
Vugi - tai ar visus ND jau padarei? g.gif as truputi iskritus is konteksto daba... blush2.gif
Atsakyti
Peperoni, aišku. Pabandysiu perfotografuot kada. 4u.gif
Nikkė, ačiū. O su auto man blogai. biggrin.gif Kažkaip atrodo, kad vieną idėją aš geriau išpildyčiau ne su savim, o su kokiu kitu žmogumi. Bet dar mėginsim. Laiko yra iki trečiadienio. biggrin.gif
Atsakyti
manau kad taip smile.gif ax.gif

Peperoni Paskelbta Šiandien, 14:32
Vugi - tai ar visus ND jau padarei? as truputi iskritus is konteksto daba...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 28 kovo 2009 - 13:41
sveikos smile.gif

pagaliau ir as pas jus vel galiu prisijungt.. namie nebuvo laiko, o dabar kaime su dedes laptopu bepigu cia skaitinetis smile.gif fotografijos neuzmirsau, vis kokiu chalturu padarydavau biggrin.gif
va ir dabar is fotografinio zygio po kiema grizau. cia yra tokia miela ir (kaip gerai!) fotogeiska katyte 4u.gif
pries pora savaiciu nusipirkau televyka (tamron 80-210mm), tai pirmakart islekiau i lauka su juo pasaudyt smile.gif kokybe lyginant su kitu - su-pe-rin-ne! wub.gif

dar kart labai aciu valettai uz psw, nes nebuciau tada ne paslapcia isliukinus i fotoalbuma.. 4u.gif 4u.gif 4u.gif

ir labai atsiprasau uz nelietuviskas raides, laptopas tokiu nepazista ir neturi blush2.gif
Atsakyti
wite, parodyk su naujuoju obj ka nors biggrin.gif
Atsakyti
laba

ačiū, Valetta, už slaptažodį 4u.gif

mano mažasis kavalierius perėjo per klaviatūrą, išjungė SM ir dingo citatos doh.gif bandysiu kažką atsiminti.

apie vaikučių foto pasakysiu bendrai. prisižiūrėjus paskutinių jūsų įkeltų vaikučių nuotraukų, pradedu daugumai pavydėti tos kokybės vaikų fotkėse. neišeina man taip nors tu ką doh.gif

lamella, judesys šauniai pagautas thumbup.gif norėtųsi ryškumo daugėliau, bet gi panningas ne šiaip sau pykš pokšt, tad dabartinis rezultatas tikrai geras.

ediper, namukas man pakirptas labiau patiko, o tas vaizdelis parke spalvotas ax.gif smagus stebėjimo taškas pasirinktas. atrodo, seklys guli ant žemės po medžiu ir visus stebi bigsmile.gif

Stikline, patiko tos pastelinės švelnios spalvos wub.gif dėl užrašo jau išsiaiškinta, o dėl balanso net nežinau. ta ranka lyg ir padeda truputį atsverti, dar ir tamsūs ilgi plaukai link tos pusės traukia. reziumė - šaunus darbelis thumbup.gif

o aš jau prarandu viltį pakomentuoti visus auto. labai daug ir gražių pridėta wub.gif bandžiau kažkada pradėti komentuoti, pastebėjau, kad nieko naujo nebepasakau, nes jau viskas suminėta doh.gif galiu tik pagirti visus - šaunuoliai thumbup.gif nėra tokio auto, kuris nepatiktų, neįsivaizduoju kaip reikės balsuoti doh.gif

toks jausmas, kad dar kažką pamiršau...

vakar su mažium buvom prie Nemuno. ir kaip gi aš fotiko nepasiimsiu biggrin.gif bet labai trūko šviesos, turbūt kitą savaitę važiuosim pakartoti. ale vistiek keliu keletą kadrų ir tikiuosi sutaršymo (kad lengviau kartotųsi fotosesija bigsmile.gif )

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Peledike, nerealu! Nuostabus apsvietimas (kaip toki sureguliavai? lotuliukas.gif ), pausciai atrodo kaip is kito pasaulio. Labiausiai patiko pirma, nors truputi bardakelis, bet tie zmones priduoda tikroviskumo. Antra tai truputi is fantastikos srities... biggrin.gif
Ispudinga!
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 28, 13:17)
Lamella - a pabluuudai biggrin.gif is kur cia ta daugiskaita?  lotuliukas.gif

Nežinau, savaime atsirado blush2.gif biggrin.gif

Peržiūrėjau krūvas psl. tiek gražių nuotraukų pridėjot, gerai kai turit tokius puikius modelius - vaikus po ranka. wub.gif Šaunuolės thumbup.gif
Labai patiko Ninin vaikis, su ta stilinga šuokuosena, labai gražios spalvos ir ryškumas thumbup.gif wub.gif
Stiklinės nuotrauka tokia šviesi, spalvos gražios, patinka wub.gif

Aš taip pat jau su nekantrumu laukiu auto pabaigos, knieti sužinoti autores ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Nikkė @ 2009 03 28, 14:42)
Peledike, nerealu! Nuostabus apsvietimas (kaip toki sureguliavai? lotuliukas.gif ), pausciai atrodo kaip is kito pasaulio. Labiausiai patiko pirma, nors truputi bardakelis, bet tie zmones priduoda tikroviskumo. Antra tai truputi is fantastikos srities...  biggrin.gif
Ispudinga!

ačiū biggrin.gif apšvietimą bent kiek padoresniu "padariau" action'ų pagalba (deja) biggrin.gif originaluose spalvos tragiškos. didžioji dalis foto tik išmetimui, nes dėl šviesos trūkumo neįmanoma buvo išlaikymo bent kiek sutrumpinti, kad nepripalsnotų tie kirai pilno kadro. labai knieti dar pafotkinti juos su trumpu išlaikymu. dėl bardakėlio sutinku 100proc. čia jau visas bardakas. tsakant "kirų buitiakas" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 28 kovo 2009 - 14:56