Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 26, 14:46)
Olo, pagavau, kad nesinaudoji Blog'u  lotuliukas.gif  nono.gif

blush2.gif

Ačiū
Atsakyti
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 26, 13:55)
jeeetus - pavyyydziu tau, kad turi glaimybe iseit ir pafotkint. labai jau ciekava ka tu ten prigaudei  ax.gif

sveikateles kibira siunciu  4u.gif ir lauksim fotkiu smile.gif

tfu tfu tfu tikiuosi nesirgsiu unsure.gif istikruju kazkaip jau net bijau cia det , net jei ir galeciau doh.gif visad ir pati jau randu priekabiu ir dazniausiai tai buna nusokes fokusas, nes as pati kalta stengiuos auto nesinaudot , blogas kadravimas , ryskumo trukumas blush2.gif
Atsakyti
laba,

mergaitės, gal galit kuri pasakyti kaip su PS greitai ir neskausmingai horizontą tiesinti 4u.gif kažkoks specialus įrankis lyg yra, bet kuris ir kaip juo naudotis nepamenu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peledike: 26 kovo 2009 - 14:18
QUOTE(bonda @ 2009 03 26, 09:45)
o kaip su PS vien akis paryskint? blush2.gif
apsvietimas tai butu nuostabus, jei ryskumo netruktu blush2.gif

Čia taip nufotkinta, akys visai neryškintos.

O va šitoj nuotraukytės pabandžiau paryškinti akytes pagal foto žurnalo aprašymą ax.gif

user posted image

Lamella, tavo katukas kaip visada gerulis smile.gif Mergaitės jau pakomentavo, visiškai sutinku su išsakyta kritika.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 26 kovo 2009 - 14:23
Mergaites, o kas turi pranest ar prieme mane i jusu buri ar ne? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 26, 15:17)
laba,

mergaitės, gal galit kuri pasakyti kaip su PS greitai ir neskausmingai horizontą tiesinti  4u.gif  kažkoks specialus įrankis lyg yra, bet kuris ir kaip juo naudotis nepamenu  blush2.gif

Horizonto tiesinimas:

Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai.
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 26, 14:15)
istikruju kazkaip jau net bijau cia det , net jei ir galeciau doh.gif visad ir pati jau randu priekabiu ir dazniausiai tai buna nusokes fokusas, nes as pati kalta stengiuos auto nesinaudot , blogas kadravimas , ryskumo trukumas  blush2.gif

lotuliukas.gif visai kaip as lotuliukas.gif nebebuna man mano geru fotkiu doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 26, 14:26)
Horizonto tiesinimas:

Measure Tool yra pasleptas po Eyedropper Tool (desiniam stulpely 10-tas nuo virsaus). paspaudi ta Eyedropper Tool, palaikai kokia sekunde nuspaudus, ir atsiranda trys irankiai: apatinis ir yra Measure tool (liniuote pavaizduota). (na, bent mano photoshopo versijoj taip yra ) tada pasirenki ta liniuote, brezi linija ant kreivo horizonto, pavyzdziui, paskui eini i Image - Rotate Canvas - Arbitrary - OK. ir istiesina. o kadangi istiesina pasukdamas nuotrauka, kiek reikia, tai po to reikia ja truputi apkirpti, nes atsiranda kampuose tusti plotai.

ačiū 4u.gif pavyko, dabar jau žinosiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 26, 14:30)
lotuliukas.gif visai kaip as lotuliukas.gif  nebebuna man mano geru fotkiu doh.gif  lotuliukas.gif

bet tu zinok is pradziu as to nejauciau .. visiskai doh.gif o db kiekviena foto atsidarius pati imu ieskot kas negerai .. ir db pradedu galvoti, kad cia reik kelti tokias foto, kurias dar galima perfotkinti arba kazkaip kitaip pataisyti blush2.gif doh.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 14:25)
Mergaites, o kas turi pranest ar prieme mane i jusu buri ar ne?  blush2.gif

DAbar Stikline uz sita darba atsakinga smile.gif

Armana - nu negaliu atsizavet tavo milziniskais suoliais i prieki bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 26, 15:22)
Čia taip nufotkinta, akys visai neryškintos.

O va šitoj nuotraukytės pabandžiau paryškinti akytes pagal foto žurnalo aprašymą ax.gif

Lamella, tavo katukas kaip visada gerulis  smile.gif Mergaitės jau pakomentavo, visiškai sutinku su išsakyta kritika.

o su kokiu cia objektyvu, kur tavo nuotrauku sviesumo, ryskumo ir skaidrumo paslaptis? a? smile.gif.. gal isduosi ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 26 kovo 2009 - 15:16
Armana gal gali trumpai papasakot kokiu butu ryskinai akis? 4u.gif
Atsakyti