Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 28, 09:53)
Na, vaziuoju pas tevus, bandysiu pafotkint ten kate stora ir isgauti taip trukstama mano nuotraukose ryskuma (kad ji kur ...  doh.gif ) tongue.gif grazios dienos ir sekmingu foto!!

labas rytas, oi kaip nekantriai laukiu tavo nuotrauku wub.gif
Atsakyti
Labas rytas, 4u.gif

aciu uz nauja slaptazodi. Kelias dienas atsijungusi nuo temos buvau, tik akimis permesdavau. Tai jau tiek visko pridejote!!! wub.gif Vaikiukai wub.gif Ypac Vasaraites - su kojytemis putliomis thumbup.gif
O apie Olo kaip tik pagalvojau, kad idomu, kaip lelius atrodo. Ir ziuriu -yra. biggrin.gif 4u.gif

Peperoni ir SP kadrai - wub.gif

Nuo techniniu namu darbu atsilikau si karta. verysad.gif Nors tema idomi buvo. Ir perdaug nesudetinga. Ale darbas ir namie remontai tik i depresija isuko... doh.gif
Nueisiu nebent Jusu pakomentuoti, pati nedalyvaudama... blush2.gif

Atsakyti
labas rytas
bukit atidzios
stebetojai dirba biggrin.gif
user posted image
Atsakyti
Ediper noriu spalvoootos ax.gif rolleyes.gif jetus as sedziu ir parinuos del to susitikimo biggrin.gif dar panasu,kad mano buvus meila prisijungs tai isvis jauciu bus PUIKIOJIIII lotuliukas.gif veziuos su savim 2 fonus ir visokiu pricindalu lotuliukas.gif idomu ar ryt galesiu ziuret i tas foto doh.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 28, 09:57)
labas rytas
bukit atidzios
stebetojai dirba biggrin.gif

Oi, kol supratau kame esme tongue.gif thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 28, 12:01)
Ediper noriu spalvoootos  ax.gif  rolleyes.gif jetus as sedziu ir parinuos del to susitikimo  biggrin.gif  dar panasu,kad mano buvus meila prisijungs tai isvis jauciu bus PUIKIOJIIII  lotuliukas.gif veziuos su savim 2 fonus ir visokiu pricindalu  lotuliukas.gif idomu ar ryt galesiu ziuret i tas foto  doh.gif  unsure.gif

prasom biggrin.gif
user posted image

oho tu cia rimtai pasiruosus thumbup.gif ir modeliai ne eiliniai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ediper @ 2009 03 28, 11:23)
prasom  biggrin.gif

oho tu cia rimtai pasiruosus  thumbup.gif ir modeliai ne eiliniai  smile.gif

nu ir man tikrai geriau spalvota thumbup.gif

eik tu, jauciu reik ikalt 50gr ,kad drasiau butu is namu iseinant lotuliukas.gif unsure.gif
Atsakyti
Laba ryta (diena gal jau g.gif )

siaip ne taip prisicitavau 10 puslapiu doh.gif , tai eisiu daba po truputi komentuot... ax.gif foto is citatu jauciu netrinsiu - tai labai nepykit 4u.gif biggrin.gif

Papildyta:
Labai aciu visoms uz komplimentus ir liaupses wub.gif 4u.gif Neesu as nei fotogeniska, nei jokia kitokia... biggrin.gif is tikro baisiai uzsikompleksavus ir siaip komplikuota cioce (patinka man sitas pazengusiuju temoj naudojamas zodelytis biggrin.gif )... blush2.gif visa gyvenima kazkaip vengdavau fotoaparato, visada geriau sleptis uz jo... ax.gif

Taip jau susikloste, kad nori nenori per paskutinius 3 metus teko iskest ne viena fotosesija (buvo ivairiu iskilmingu progu ax.gif ), ir su kiekviena ju, pastebejau, darosi lengviau ta daryt.... taigi svarbiausia nenustot bandyt thumbup.gif visos jus grazios (apie Olo grozi, ka jau ir bekalbet biggrin.gif) - tik reik daugiau pasitikejimo savim thumbup.gif

Sitas pavasario ieskojimas su SP (neskaitant nuostabiu foto wub.gif , kuriose ir sau pasidariau grazi, bei ne piktom akim, kaip Stikline sake blush2.gif biggrin.gif ) man suteike neapsakoma malonuma wub.gif Su tokiu siltu ir mielu zmoguciu - tai tapo isdykelisku mergaitisku pakvailiojimu wub.gif ax.gif zodziu, ispudziai neisdildomi wub.gif
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 03 27, 14:53)

gal ir visai neblogai būtų tie proginiai auto 
aš norėjau siūlyti auto kartoti. bet kartoti linksmai!!! pvz per vasarą galėtume bandyti nufotografuoti linksmą, nuotaikingą, galbūt net jumoristinį auto ir rugsėjo pradžioj visos sukeltume. būtų tokie kaip vasaros nd. daba auto albume vien liūdnos, ilgesingos foto. nesakau, kad tai blogai, bet kai jos beveik visos tokios... norėčiau pamatyti gražių moterų (ir vyrų) gražias šypsenas 

labai pritariu thumbup.gif

QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 15:03)

tik truputi nesuprantum, cia kalbama apie  meniniu Nd slaptazodziu, o kaip su techniniais, nes ten kur pavyduky yra ikletas psulapelis, tai tik 2 albumiukai su keliom nuotraukytem ?

kadangi tie techniniai jau ne tik techniniai - tai buvo nuspresta juos visus laikyt po uzraktu smile.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 27, 15:17)
ochhhhhhhhh pipirų pievaaaaaaaa, dabar žinau kurie auto tavo 

aš ND darau, tik paskui neprisipažįstu kurie mano, nes gėda 

tai kur jau nezinosi biggrin.gif dabr jau apsisvieciau visam grazume... lotuliukas.gif

o del nepasirasymo - gausi lupt tongue.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 15:49)
Peperoni labai puikus modelis esate, o SP puiki fotografė

Lamella - a pabluuudai biggrin.gif is kur cia ta daugiskaita? lotuliukas.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 27, 16:45)

Kaip taip pyragėlis atrodo? labai blogai čia ta centrinė kompozicija?
user posted image

Duoma, man patinka tas tavo naudojamas actionas (vintazinis turbut cia skaitos), bet tada, kai tu fotkini drauges, mokyklinius paseliojimus ir etc. tada tos spalvos nuotraukoms priduoda nostalgijos jausmo... o va cia jis jau neigiamai veikia to pyragelio skonines savybes tongue.gif biggrin.gif
Papildyta:

QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
aciu as gavau kazkaip galvojau man neduosit  nors ir pirmus nd dariau tik auto nedarau  va situs vel darysiu
noriu paklaust ar labai blasko seseliai  nu kaip cia man taip isejo su blykste  ir is viso ar galima toki kadra pasilikt?  nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe 

parasysiu laiska
user posted image

Edeva - ta balta lapa visiskai isdeginai sad.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 17:51)

Bandžiau judesį gaudytį, bet jaučiu nieko gero

user posted image

Lamella - znk jau visai neblogai thumbup.gif ryskumo dviratininkui dar siek tiek reiktu bet is esmes - saunus bandymas thumbup.gif as dar kazkaip neprisiruosiau pabandyt... blush2.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 18:12)
pataisiau savo sedevra blush2.gif 
user posted image

Man nuotaika sitioj foto labai patinka, tik kazkaip truksta erdves kaireje puseje... g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 28 kovo 2009 - 12:06
Sveikos 4u.gif ir aš noriu pagirti abi cioces SP ir Peperoni smile.gif gražios foto, nuostabios spalvos, modelis wub.gif žodžiu tiek fotografė, tiek modelis thumbup.gif ir aš norėčiau papult pas SP į fotosesiją, gal stebuklą padarytų ... biggrin.gif

Dedu savo vakarykščius pakvailiojimus biggrin.gif foto tvarkiau kokią 4 nakties... taigi...tiesiog sutaršymui biggrin.gif

user posted image
Atsakyti

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 18:46)
Kritikai 

1.
user posted image

2.
user posted image
(sitoje jauciu sakysit ryskumo ane  doh.gif )

Man ryskumo truksta abejose... apatinej j/b per pilkas... pirmoje tos ausytes baisiai truksta.. unsure.gif ir siaip bendras pastebejimas del tavo foto - negailek erdves wink.gif labai iremini ir suspaudi savo modeliukus... ax.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 19:04)

Turiu da tokia:
user posted image
bet ji man per rozine...  g.gif ane?

Sitoj baltos spalvos balansas nugrybaves... ir tas leliukas kazkaip nepatogiai "ant galvytes" guli... unsure.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 27, 19:11)
Nugis begau ir as ieskot tu nuostabiu nuotrauku  Nagi grazu grazu  Saules Puga nuostabiai pasidarbavo, o Peperoni tikrai grazuole
Saunules merginos  Ir labai nuosirdziai ir baltu pavydu pavydziu Jums abiems...vienai modeliuko, kitai tokiu graziu nuotrauku prisiminimui

aciu...... 4u.gif
o C-girl - gaila, kad jus su Sea_ taip toli... unsure.gif nors Sea_ - girdejau gandus blush2.gif - ruosiasi LT atostogu? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 28, 12:20)
Dedu savo vakarykščius pakvailiojimus biggrin.gif foto tvarkiau kokią 4 nakties... taigi...tiesiog sutaršymui  biggrin.gif

Nugis labai gerai smile.gif Man labai patinka spalvytės. (O čia gal auto? blush2.gif )
Atsakyti

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 19:26)
O aš su savo buitiaku...

user posted image

Gaila , kad taip suspaudei unsure.gif - bet ryskumas ir spalvos - nerealiai gerai thumbup.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 27, 19:37)
As tai vis ziuriu, kad be ND slaptazodzio visviena negausiu 

lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 20:27)
rodomes  sunkiai man sekasi 
user posted image

ilgai ziurejau... g.gif modeliukas sitas, tai uzfotografuojamas wub.gif biggrin.gif negaliu atsilaikyt pries sitas akytes ir garbaneles wub.gif

bet jei kabintis prie technines puses, tai fokusas pabego nuo akyciu sad.gif niekaip nesuprantu kur - bet panasu, kad i virsugalvi g.gif ir per mano pc ji atrodo kiek persharpinta... g.gif ypac kur bluras ant bliuskytes/suknytes... ax.gif visa kita - super thumbup.gif
Papildyta:

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 27, 20:46)
1. ax.gif Ačiū merginos... Ten tik dvi foto, bet kai taip smagu buvo, net ir netobulas foto pasilikau smile.gif

2. Kas kita?  cool.gif

1. ai, man tai jos visos tobulos... irnesakyk.gif wub.gif blush2.gif

2. biggrin.gif thumbup.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 20:57)

Pirmoji savo spalvom uzburia wub.gif

O tas Michelinukas biggrin.gif wub.gif labai mielas kadras, bet tas actionas man cia kazkaip nea... ax.gif norec spalvota pamatyt ax.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 27, 21:10)
As kazkaip pasiziurejau jusu temoj, niu gi daugelio nera kaip pradinukem pavadint doh.gif  biggrin.gif saunuoles 4u.gif

Labai dziugu girdet tokius komplimentus wub.gif thumbup.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 21:13)
Dar viena nuotraukytė iš to paties buitiako... bet žaidžiau su action'ais...
user posted image

va sita tai isvis super thumbup.gif jau ta sukuosena hihihi.gif
Papildyta:

QUOTE(olo @ 2009 03 27, 21:25)
Pakūriau PS  thumbup.gif 

O čia pirmas blynas uždėti rėmelius

Miegalius
user posted image

jeezus Olo, nu gausi lupt uz tuos remus nono.gif toki trapuma ir grazuma i toki juoda griozda ireminai unsure.gif

ech koks modeliukas wub.gif

QUOTE(boruzka @ 2009 03 27, 21:34)
Ziurekit as db pries miega skaitau Kelby ir man idomu pasidare ar naudojot kuri ta veidrodzio pakelimo funkcija norint ryskuma isgauti kaip kad ten raso ? 

nenaudoju... ax.gif kazka skaiciau apie tai - bet jau nebepamenu blush2.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 28, 07:15)
Tai ką gi, šiandien 20 val. vakaro galėsim balsuoti už techninius ND bigsmile.gif

O ne ryt? g.gif

as galvojau, kad man jau dvigubintis pradejo, kai pamaciau tiek zinuciu doh.gif biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 28, 08:32)
Aš irgi, labai noriu sužinoti autores  Man auto buvo labai įdomus ND.

drinks_cheers.gif
smagu girdet wub.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 28, 11:23)

Spalvota man irgi geresne thumbup.gif

-------------------

Saule pro debesis islindo - o pas mus namu arestas unsure.gif doh.gif mazoji sirguliuoja... verysad.gif
ir taip visada - kai geros salygos fotkint, tai as negaliu to daryt... verysad.gif
Atsakyti