Laba ryta (diena gal jau
)
siaip ne taip prisicitavau 10 puslapiu
, tai eisiu daba po truputi komentuot...
foto is citatu jauciu netrinsiu - tai labai nepykit
Papildyta:
Labai aciu visoms uz komplimentus ir liaupses
Neesu as nei fotogeniska, nei jokia kitokia...
is tikro baisiai uzsikompleksavus ir siaip komplikuota cioce (patinka man sitas pazengusiuju temoj naudojamas zodelytis
)...
visa gyvenima kazkaip vengdavau fotoaparato, visada geriau sleptis uz jo...
Taip jau susikloste, kad nori nenori per paskutinius 3 metus teko iskest ne viena fotosesija (buvo ivairiu iskilmingu progu
), ir su kiekviena ju, pastebejau, darosi lengviau ta daryt.... taigi svarbiausia nenustot bandyt
visos jus grazios (apie Olo grozi, ka jau ir bekalbet
) - tik reik daugiau pasitikejimo savim
Sitas pavasario ieskojimas su SP (neskaitant nuostabiu foto
, kuriose ir sau pasidariau grazi, bei ne piktom akim, kaip Stikline sake
) man suteike neapsakoma malonuma
Su tokiu siltu ir mielu zmoguciu - tai tapo isdykelisku mergaitisku pakvailiojimu
zodziu, ispudziai neisdildomi
Papildyta:
QUOTE(Peledike @ 2009 03 27, 14:53)
gal ir visai neblogai būtų tie proginiai auto
aš norėjau siūlyti auto kartoti. bet kartoti linksmai!!! pvz per vasarą galėtume bandyti nufotografuoti linksmą, nuotaikingą, galbūt net jumoristinį auto ir rugsėjo pradžioj visos sukeltume. būtų tokie kaip vasaros nd. daba auto albume vien liūdnos, ilgesingos foto. nesakau, kad tai blogai, bet kai jos beveik visos tokios... norėčiau pamatyti gražių moterų (ir vyrų) gražias šypsenas
labai pritariu
QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 15:03)
tik truputi nesuprantum, cia kalbama apie meniniu Nd slaptazodziu, o kaip su techniniais, nes ten kur pavyduky yra ikletas psulapelis, tai tik 2 albumiukai su keliom nuotraukytem ?
kadangi tie techniniai jau ne tik techniniai - tai buvo nuspresta juos visus laikyt po uzraktu
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 27, 15:17)
ochhhhhhhhh pipirų pievaaaaaaaa, dabar žinau kurie auto tavo
aš ND darau, tik paskui neprisipažįstu kurie mano, nes gėda
tai kur jau nezinosi
dabr jau apsisvieciau visam grazume...
o del nepasirasymo - gausi lupt
QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 15:49)
Peperoni labai puikus modelis
esate, o SP puiki fotografė
Lamella - a pabluuudai
is kur cia ta daugiskaita?
QUOTE(Duoma @ 2009 03 27, 16:45)
Kaip taip pyragėlis atrodo? labai blogai čia ta centrinė kompozicija?
Duoma, man patinka tas tavo naudojamas actionas (vintazinis turbut cia skaitos), bet tada, kai tu fotkini drauges, mokyklinius paseliojimus ir etc. tada tos spalvos nuotraukoms priduoda nostalgijos jausmo... o va cia jis jau neigiamai veikia to pyragelio skonines savybes
Papildyta:
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
aciu as gavau kazkaip galvojau man neduosit nors ir pirmus nd dariau tik auto nedarau va situs vel darysiu
noriu paklaust ar labai blasko seseliai nu kaip cia man taip isejo su blykste ir is viso ar galima toki kadra pasilikt? nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe
parasysiu laiska
Edeva - ta balta lapa visiskai isdeginai
QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 17:51)
Bandžiau judesį gaudytį, bet jaučiu nieko gero
Lamella - znk jau visai neblogai
ryskumo dviratininkui dar siek tiek reiktu bet is esmes - saunus bandymas
as dar kazkaip neprisiruosiau pabandyt...
QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 18:12)
pataisiau savo sedevra
Man nuotaika sitioj foto labai patinka, tik kazkaip truksta erdves kaireje puseje...