Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Ziurekit as db pries miega skaitau Kelby ir man idomu pasidare ar naudojot kuri ta veidrodzio pakelimo funkcija norint ryskuma isgauti kaip kad ten raso ? blush2.gif
Atsakyti
Oi, merginos, tikrai nesu iš tų, kurios foto ryškios, 95% ir daugiau trinamos (na palieku daugiau į vaiko albumą, bet jums rodyti gėda). ax.gif

Olo, objektyvo visai neatsisakysiu, nes universalus visgi. Bet tamsus. Svajoju apie kokį šviesų (na ir žinoma portretinį, bet tai svajonėse) Reik geros saulėtos dienos, kad bučiau patenkinta nuotraukomis (na gal dar ir daug praktikos). Namie fotkinu tik saulėtom dienom, arba va užkeliu ISO.
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 21:36)
Oi, merginos, tikrai nesu iš tų, kurios foto ryškios, 95% ir daugiau trinamos (na palieku daugiau į vaiko albumą, bet jums rodyti gėda). ax.gif

Olo, objektyvo visai neatsisakysiu, nes universalus visgi. Bet tamsus. Svajoju apie kokį šviesų (na ir žinoma portretinį, bet tai svajonėse) Reik geros saulėtos dienos, kad bučiau patenkinta nuotraukomis (na gal dar ir daug praktikos). Namie fotkinu tik saulėtom dienom, arba va užkeliu ISO.

tai kad zinok as nematau triuksmu cia g.gif nors gal .. bet tikrai ner taip kad jie gadintu nuotrauka tongue.gif

olo o man nepatinka cia toks juodas storas remelis blush2.gif apie leliuka tyyliu wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 27, 22:38)
olo o man nepatinka cia toks juodas storas remelis  blush2.gif apie leliuka tyyliu  wub.gif  wub.gif

Kitokių dar nemoku uždėti smile.gif , bet išmoksiu !
Atsakyti
Sveikos merginos, tiek šiandien prirašėt, o aš kaip tyčia neturiu laiko skaityti doh.gif . Ir kaip supratau pakeistas albumo slaptažodis,ane unsure.gif .Gal galėčiau gauti naują ax.gif . Pokalbius nelabai palaikau, ND nekomentuoju, nes nemoku dar, bet ND darau ir auto ir daiktą iš trijų pusių. Manau nusipelniau slaptažodžio rolleyes.gif .
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 27, 21:34)
Ziurekit as db pries miega skaitau Kelby ir man idomu pasidare ar naudojot kuri ta veidrodzio pakelimo funkcija norint ryskuma isgauti kaip kad ten raso ?  blush2.gif

nea, nenaudoju smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 20:57)
O cia mano antikrizinis planas blush2.gif . Sios foto nekomentuokit doh.gif  Nes bandziau n visokiu actionu ir t.t.,
user posted imageO plika parodysiu kita kart
wub.gif  ryyyyyyyyyskumas wub.gif

man sita kokia faina bigsmile.gif thumbup.gif prisimenu dabar tavo lialia blush2.gif

Spanguole, siunciu tau smile.gif

Olo, miegantis lelius gal ryskesnis kiek galetu but g.gif blush2.gif
Atsakyti
Labas rytas smile.gif

as siandien einu susitikti su pazistama,kurios 100 metu nemaciau ax.gif jamsiu ir fotika su savim tai db truputi stresuoju, net miegot normaliai negalejau ... unsure.gif idejas kelias turiu idomu ar pavyks jas igyvendint g.gif unsure.gif eisiu jauciu arbatos pasidarysiu ir po nuotrauku galerijas paslanpinesiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai ką gi, šiandien 20 val. vakaro galėsim balsuoti už techninius ND bigsmile.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 17:51)
Edeva, lapas išdegęs ir, kad kvadratas nelabai žiūrisi ax.gif
Ediper,man tik tas rėmas nevienodas nepatinka schmoll.gif O visa kitai patinka. thumbup.gif

Bandžiau judesį gaudytį, bet jaučiu nieko gero g.gif

user posted image

Aš manau, kad judesį pagauti tau puikiai pvyko thumbup.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 19:04)
Turiu da tokia:
user posted image
bet ji man per rozine...  g.gif ane?

Jėckau koks grožis. Nors ir per daug rausvos spalvos, bet grožis tai nerealus wub.gif Žodžiu, man labai labai patinka ax.gif

QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 20:27)
rodomes  blush2.gif sunkiai man sekasi  doh.gif
user posted image

Labai graži nuotraukytė wub.gif , neturiu prie ko prikibt.

Ši labai labai graži wub.gif Kaip toookias spalvytes išgavai?

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 21:13)
Dar viena nuotraukytė iš to paties buitiako... bet žaidžiau su action'ais...
user posted image

Vaikinuko šukuosena superinė (ir labai derinasi prie gėlės lapų) tongue.gif O nuotraukytė tai labai graži, ryški ir spalvinga wub.gif Tik vienas dalykas man nepatinka, tai matomas laidas, kuris eina nuo vaikiuko nosies iki krūtinės.

QUOTE(olo @ 2009 03 27, 21:25)
O čia pirmas blynas uždėti rėmelius

Miegalius
user posted image

Tik ne juodi rėmeliai, čia jie tikrai netinka schmoll.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

Tai ką gi, šiandien 20 val. vakaro galėsim balsuoti už techninius ND bigsmile.gif

Ediper,man tik tas rėmas nevienodas nepatinka schmoll.gif O visa kitai patinka. thumbup.gif

user posted image

Turiu da tokia:
user posted image

Jėckau koks grožis. Nors ir per daug rausvos spalvos, bet grožis tai nerealus wub.gif Žodžiu, man labai labai patinka ax.gif

user posted image

user posted image

Vaikinuko šukuosena superinė (ir labai derinasi prie gėlės lapų) tongue.gif O nuotraukytė tai labai graži, ryški ir spalvinga wub.gif Tik vienas dalykas man nepatinka, tai matomas laidas, kuris eina nuo vaikiuko nosies iki krūtinės.

Miegalius
user posted image

Atsakyti
Labas rytas smile.gif

as siandien einu susitikti su pazistama,kurios 100 metu nemaciau ax.gif jamsiu ir fotika su savim tai db truputi stresuoju, net miegot normaliai negalejau ... unsure.gif idejas kelias turiu idomu ar pavyks jas igyvendint g.gif unsure.gif eisiu jauciu arbatos pasidarysiu ir po nuotrauku galerijas paslanpinesiu ax.gif
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif

user posted image

Turiu da tokia:
user posted image

user posted image

user posted image

Miegalius
user posted image

Atsakyti