Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

As kazkaip pasiziurejau jusu temoj, niu gi daugelio nera kaip pradinukem pavadint doh.gif biggrin.gif saunuoles 4u.gif
Atsakyti
O jei dar labiau pamokytumėte ir pakomentuotumėte, tai pas jūs prašysimės lotuliukas.gif

Dar viena nuotraukytė iš to paties buitiako... bet žaidžiau su action'ais...
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 kovo 2009 - 21:16
QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 21:27)

Man patinka wub.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 22:00)
Vasaraite, pirma ir trecia  thumbup.gif koks michelin zmogelis  lotuliukas.gif vien rauksliukai biggrin.gif nerealu  wub.gif

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 22:00)
Ediper  wub.gif , Vasaraite, 3-čia  thumbup.gif  wub.gif  wub.gif  wub.gif

QUOTE(c-girl @ 2009 03 27, 22:08)
Pirma nuostabi 4u.gif

Aciu wub.gif o man kazkodel antra mieliausia, ji tokia ten susimascius rolleyes.gif

QUOTE(wyshnia @ 2009 03 27, 22:10)
As kazkaip pasiziurejau jusu temoj, niu gi daugelio nera kaip pradinukem pavadint doh.gif  biggrin.gif saunuoles 4u.gif

drinks_cheers.gif As jau seniai manau, kad kai kurias reik pas jus i buri siusti biggrin.gif Tik, kad mokytoju nebeturetumem, tai neatiduosim schmoll.gif
Atsakyti
Ninin, su kokiu čia objektyvu? Man irgi tokio reikia. Noriu ryškumo tokio biggrin.gif Labai tikra odos spalva.

Vasaraite, kokia pirma... wub.gif

Tai, kad ir esat gražios smile.gif
Atsakyti
Eikit sau doh.gif Kol nebuvau tai 14 puslapiu priraset doh.gif Varau vyniuko nusipirti ir skaityti viska doh.gif Nu jus pavarot doh.gif
Atsakyti
Pakūriau PS thumbup.gif

O čia pirmas blynas uždėti rėmelius

Miegalius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 22:13)

sita man liux viskuo thumbup.gif kompozicija, spalvos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 27, 21:20)
Ninin, su kokiu čia objektyvu? Man irgi tokio reikia. Noriu ryškumo tokio biggrin.gif Labai tikra odos spalva.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O aš šio objektyvo noriu atsisakyti smile.gif Sigma 18-200mm, f/3,5-kažkiek (Nikonui)... Fotografuota RAW formatu, ir keltas ISO iki 800 lotuliukas.gif Ar dar nori? rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 kovo 2009 - 21:27
Kokiu graziu portretu pridejot wub.gif

Vasaraite primosios spalvos wub.gif dabar gausi kruvas az kokius actionus naudoji lotuliukas.gif trecioji foto savo rinkutem patiko labai biggrin.gif

Ninin, liuks, patinka labai wub.gif

ediper grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 22:13)

blush2.gif pavydziu baltai Tau tokio ryskumo doh.gif

QUOTE(Saulės pūga @ 2009 03 27, 22:20)
Vasaraite, kokia pirma...  wub.gif

Aciu 4u.gif

QUOTE(olo @ 2009 03 27, 22:25)
Pakūriau PS  thumbup.gif 

O čia pirmas blynas uždėti rėmelius

wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 22:26)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif O aš šio objektyvo noriu atsisakyti smile.gif Sigma 18-200mm, f/3,5-kažkiek (Nikonui)... Fotografuota RAW formatu, ir keltas ISO iki 800  lotuliukas.gif Ar dar nori?  rolleyes.gif

Aaaa kode norite atsisakyti ?
Atsakyti
QUOTE(Sea_ @ 2009 03 27, 22:27)
Vasaraite primosios spalvos wub.gif    dabar gausi kruvas az kokius actionus naudoji lotuliukas.gif  trecioji foto savo rinkutem patiko labai biggrin.gif

Cia vienas ir tas pats actionas, tik vienur visa naudoju, o kitur pusiau blush2.gif As ji praminiau Kaktukes actionu lotuliukas.gif , nes ji cia visoms apdalino biggrin.gif O vadinas High
_Key sviesinimas geras +JB
Atsakyti