Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 15:51)

wub.gif
QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 18:36)
uzmirstas namas

pirma mintis irgi buvo, kad reik apacia pjaut, bet kad nupjovus ta nuotrauka tokia g.gif "lengvesne" atrodo... o man kazkodel norisi mantyti sunkia, niuria.. kaip filmuose paprastai buna uzmirstas namas, ragana etc.
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 20:04)
Turiu da tokia:

mano monitorius grybauja tai del spalvu nieko nesakysiu.. del ryskumo jau rase.. bet jau pozos mielumas wub.gif laaabai

Aciu labai uz slaptazodi, o del aktyvesnio dalyvavimo nu stengiuosi.. vejuosi.. tik pora km atsilieku blush2.gif doh.gif sesija ant nosies, saules nera, blush2.gif cia is serijos "nesveikuoju skauda koja"... tongue.gif

Ediper, truputuka erdves.. o visa kita wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žūžū: 27 kovo 2009 - 20:32
QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 21:27)
rodomes  blush2.gif sunkiai man sekasi  doh.gif

wub.gif wub.gif grooozis... tik man labai uzbalinta rankyte ir rankove, susilieja... kazkaip norisi tokioje foto liniju tokiu pat ryskiu (bent mannnnnn.... nepykite 4u.gif ) rudosss akyssss... silpnybe wub.gif

QUOTE(Žūžū @ 2009 03 27, 21:29)
mano monitorius grybauja tai del spalvu nieko nesakysiu.. del ryskumo jau rase.. bet jau pozos mielumas  wub.gif laaabai

jo leliai nerealus, tik fotografas nemoka to perteikti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 kovo 2009 - 20:33
QUOTE(Žūžū @ 2009 03 27, 21:29)
wub.gif

pirma mintis irgi buvo, kad reik apacia pjaut, bet kad nupjovus ta nuotrauka tokia  g.gif "lengvesne" atrodo...  o man kazkodel norisi mantyti sunkia, niuria.. kaip filmuose paprastai buna uzmirstas namas, ragana etc.

Ediper, truputuka erdves.. o visa kita  wub.gif  wub.gif  wub.gif

4u.gif uz komentara bigsmile.gif butent tokia minti ir turejau ir kai nukirpau,sau albume vis vien nusprendziau pasilikti nekirpta blush2.gif

QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 21:32)
wub.gif  wub.gif grooozis... tik man labai uzbalinta rankyte ir rankove, susilieja... kazkaip norisi tokioje foto liniju tokiu pat ryskiu (bent mannnnnn.... nepykite  4u.gif ) rudosss akyssss... silpnybe  wub.gif

originale ranka nepersviesta,bet va po korekciju doh.gif jau tikrai netoli isdegimo drinks_cheers.gif as net galvojau apie kirpima,bet velgi,kadangi seimos albumui ,ta sergancia rankyte,nusprendziau palikti unsure.gif
Atsakyti
Zuzuavataras lotuliukas.gif thumbup.gif
Atsakyti
ax.gif Ačiū merginos... Ten tik dvi foto, bet kai taip smagu buvo, net ir netobulas foto pasilikau smile.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 19:08)
abejose man ryskumo truksta blush2.gif
as tai paziurejau abi ir radau prie ko prisikabint lotuliukas.gif  doh.gif cia jau liga turbuttokia - ieskot slieku lotuliukas.gif  doh.gif

rolleyes.gif žinau... Manai, aš pati nesikabinčiau? Ir dėl pavogto fokuso (netyčia) ar tų "išdegimų" (tyčia), kartais pilkumo "ne tų" spalvų. Bet kartais net ne esmė tokiose "smulkmenose". Apskritai, tos foto vertę turi tik mums dviem, bet jei ir dar kažkam pažiūrėti gera, tai gerai...

Kas kita? cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 20:15)
parodyk, parodyk, niekad dar nematem wub.gif

Tigi rodziau blush2.gif jau ne karta 4u.gif Tingiu dabar tvarkyti naujas, tai paskutines pakartoju mirksiukas.gif
user posted image
user posted image
O cia mano antikrizinis planas blush2.gif . Sios foto nekomentuokit doh.gif Nes bandziau n visokiu actionu ir t.t.,
user posted imageO plika parodysiu kita kart

QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 20:26)
O aš su savo buitiaku...

wub.gif ryyyyyyyyyskumas wub.gif
Atsakyti
Saulės pūga, jei visos tokios gražios busim, tai, manau, visos lotuliukas.gif
Atsakyti
Vasaraite, pirma ir trecia thumbup.gif koks michelin zmogelis lotuliukas.gif vien rauksliukai biggrin.gif nerealu wub.gif
Atsakyti
Ediper wub.gif , Vasaraite, 3-čia thumbup.gif wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 21:59)
Saulės pūga, jei visos tokios gražios busim, tai, manau, visos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 19:25)
kas yra graziai? vienam grazu kitam negrazu biggrin.gif

Su fokusu, atkreipiant demesi i kompozicija... smile.gif Kudikius fotografuociau dienos sviesoje, be visu tu juodu seseliu...

QUOTE(ediper @ 2009 03 27, 20:27)
rodomes  blush2.gif sunkiai man sekasi  doh.gif
user posted image

Nu labai jau wub.gif Liuks zinok 4u.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 20:57)
Tigi rodziau blush2.gif  jau ne karta 4u.gif  Tingiu dabar tvarkyti naujas, tai paskutines pakartoju mirksiukas.gif
user posted image

Pirma nuostabi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(c-girl @ 2009 03 27, 22:08)
Su fokusu, atkreipiant demesi i kompozicija... smile.gif Kudikius fotografuociau dienos sviesoje, be visu tu juodu seseliu...

Tai cia jau skonio reikalas 4u.gif kudikius fotkinu ir dienos sviesoj mirksiukas.gif kompozicija mano manymu gera smile.gif del fokuso pritariu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 27 kovo 2009 - 21:10