Nagi pamirsau paminet, kad pamacius Peperoni tai tiesiog negalejau patiket, kad tokio grozio moteris vaiksto cia zeme ech . . ..
O jau fotografe - tai isvis ner zodziu. taip moket nufotkint, o jeeeeee
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 19:49)
Zitlali
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 19:51)
man pirmoj gaila kad ausyte nukirtai o akys grazumo rimtas vyras
o antroj man noretusi truputi ryskiau bet labai labai miela
o antroj man noretusi truputi ryskiau bet labai labai miela
kaip nusikaltele pasijutau, ausi.... nureziau..... aha , gaila, kad neturiu antros su ausim
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 19:57)
nzn kas ty tokio... zinau kad micro 60mm
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 20:00)
na kaaaa, man kaip pradedanciajai, tai truksta to ryskumo nors tu ka
jaja... antroj ane?
Turiu da tokia:
bet ji man per rozine... ane?
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 20:04)
aga o iš ankstesnių dviejų ta antroji man visai faina ir nereikia man ten to ryškumo
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 17:04)
1.nzn kas ty tokio... zinau kad micro 60mm
2.Turiu da tokia:
2.Turiu da tokia:
1. ta prasme klausia su kokiu obj fotkinai??
2. nzn kaip is tikruju bet mano laptopas rodo pakausiuka visiskai ruuuuuzava o jei b/w darytum? bet ta rankyte uzdeta ech nerealu
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 18:46)
Kritikai
abejose man ryskumo truksta
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 19:02)
Nagi pamirsau paminet, kad pamacius Peperoni tai tiesiog negalejau patiket, kad tokio grozio moteris vaiksto cia zeme ech . . ..
as tai paziurejau abi ir radau prie ko prisikabint cia jau liga turbuttokia - ieskot slieku
Zitlali, o jau kad nupenetas mazylis bet ryskumo man ir trecioje truksta, kad fokuso tiesiog ner
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 20:07)
aga o iš ankstesnių dviejų ta antroji man visai faina ir nereikia man ten to ryškumo
Man ir ten ryskumo netruksta pati niekad to ryskumo neisgaunu
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 20:08)
Zitlali, o jau kad nupenetas mazylis bet ryskumo man ir trecioje truksta, kad fokuso tiesiog ner
as tada savosios net nerodysiu Manoji visiskas "antikrizinis planas"
Valetta, taip aciu, gavau
Nugis begau ir as ieskot tu nuostabiu nuotrauku Nagi grazu grazu Saules Puga nuostabiai pasidarbavo, o Peperoni tikrai grazuole
Saunules merginos Ir labai nuosirdziai ir baltu pavydu pavydziu Jums abiems...vienai modeliuko, kitai tokiu graziu nuotrauku prisiminimui
Zitlali, visose tavo nuotraukytese man truksta kokybes. Na ir tie astrus seseliai visai nepatinka...Patariu pirma ismokt graziai fotografuot dienos sviesoje
QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 19:02)
Nugis begau ir as ieskot tu nuostabiu nuotrauku Nagi grazu grazu Saules Puga nuostabiai pasidarbavo, o Peperoni tikrai grazuole
Saunules merginos Ir labai nuosirdziai ir baltu pavydu pavydziu Jums abiems...vienai modeliuko, kitai tokiu graziu nuotrauku prisiminimui
Zitlali, visose tavo nuotraukytese man truksta kokybes. Na ir tie astrus seseliai visai nepatinka...Patariu pirma ismokt graziai fotografuot dienos sviesoje
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 19:11)
as tada savosios net nerodysiu Manoji visiskas "antikrizinis planas"
parodyk, parodyk, niekad dar nematem
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 20:07)
man ir nereik yra mano kruvos zietu foto kur to ryskumo tikrai nera man ne visad grazu astrumas
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 20:07)
1. ta prasme klausia su kokiu obj fotkinai??
2. nzn kaip is tikruju bet mano laptopas
2. nzn kaip is tikruju bet mano laptopas
1. atsakiau ant jo parasyta af micro nikkor 60mm
2. mhm reik pabandyt
QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 20:08)
man trecioj visai ryskumo netruksta... bet atkreipsiu demesi i komentarus...
QUOTE(c-girl @ 2009 03 27, 20:11)
kas yra graziai? vienam grazu kitam negrazu
O aš su savo buitiaku...
jau fotosesija SP su Peperoni tai as vis gryztu ir gryztu pasigrozeti abi savo darba atliko super super !