Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Nagi pamirsau paminet, kad pamacius Peperoni tai tiesiog negalejau patiket, kad tokio grozio moteris vaiksto cia zeme wub.gif ech . . ..

O jau fotografe - tai isvis ner zodziu. taip moket nufotkint, o jeeeeee rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 19:49)

thumbup.gif

QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 19:51)
man pirmoj gaila kad ausyte nukirtai  unsure.gif o akys grazumo  wub.gif rimtas vyras  wub.gif
o antroj man noretusi truputi ryskiau bet labai labai miela  wub.gif

kaip nusikaltele pasijutau, ausi.... nureziau..... unsure.gif hihihi.gif aha , gaila, kad neturiu antros su ausim sad.gif

QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 19:57)
Zitlali, antra nereali wub.gif  wub.gif  wub.gif Cia su 50-tuku fotkinai?

nzn kas ty tokio... unsure.gif zinau kad micro 60mm blink.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 20:00)
na kaaaa, man kaip pradedanciajai, tai truksta to ryskumo nors tu ka  doh.gif  blush2.gif

jaja... antroj ane?

Turiu da tokia:
user posted image
bet ji man per rozine... g.gif ane?
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 20:04)

Turiu da tokia:
bet ji man per rozine...  g.gif ane?

aga smile.gif o iš ankstesnių dviejų ta antroji man visai faina ir nereikia man ten to ryškumo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 17:04)
1.nzn kas ty tokio...  unsure.gif zinau kad micro 60mm  blink.gif

2.Turiu da tokia:
bet ji man per rozine...  g.gif ane?

1. ta prasme klausia su kokiu obj fotkinai??
2. schmoll.gif nzn kaip is tikruju bet mano laptopas rodo pakausiuka visiskai ruuuuuzava unsure.gif o jei b/w darytum? g.gif bet ta rankyte uzdeta ech nerealu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zitlali @ 2009 03 27, 18:46)
Kritikai  4u.gif

abejose man ryskumo truksta blush2.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 19:02)
Nagi pamirsau paminet, kad pamacius Peperoni tai tiesiog negalejau patiket, kad tokio grozio moteris vaiksto cia zeme  wub.gif ech . . .. 

O jau fotografe -  tai isvis ner zodziu. taip moket nufotkint, o jeeeeee  rolleyes.gif

as tai paziurejau abi ir radau prie ko prisikabint lotuliukas.gif doh.gif cia jau liga turbuttokia - ieskot slieku lotuliukas.gif doh.gif

Zitlali, o jau kad nupenetas mazylis wub.gif blush2.gif bet ryskumo man ir trecioje truksta, kad fokuso tiesiog ner g.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 20:07)
aga smile.gif  o iš ankstesnių dviejų ta antroji man visai faina ir nereikia man ten to ryškumo biggrin.gif

drinks_cheers.gif Man ir ten ryskumo netruksta mirksiukas.gif pati niekad to ryskumo neisgaunu lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 20:08)
Zitlali, o jau kad nupenetas mazylis wub.gif  blush2.gif bet ryskumo man ir trecioje truksta, kad fokuso tiesiog ner g.gif

g.gif g.gif as tada savosios net nerodysiu blush2.gif Manoji visiskas "antikrizinis planas" lotuliukas.gif
Atsakyti
Valetta, taip aciu, gavau 4u.gif

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 27, 19:02)
Nagi pamirsau paminet, kad pamacius Peperoni tai tiesiog negalejau patiket, kad tokio grozio moteris vaiksto cia zeme  wub.gif ech . . .. 

O jau fotografe -  tai isvis ner zodziu. taip moket nufotkint, o jeeeeee  rolleyes.gif

Nugis begau ir as ieskot tu nuostabiu nuotrauku biggrin.gif Nagi grazu grazu rolleyes.gif Saules Puga nuostabiai pasidarbavo, o Peperoni tikrai grazuole wub.gif
Saunules merginos thumbup.gif Ir labai nuosirdziai ir baltu pavydu pavydziu Jums abiems...vienai modeliuko, kitai tokiu graziu nuotrauku prisiminimui 4u.gif

Zitlali, visose tavo nuotraukytese man truksta kokybes. Na ir tie astrus seseliai visai nepatinka...Patariu pirma ismokt graziai fotografuot dienos sviesoje 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 27, 19:11)
g.gif  g.gif  as tada savosios net nerodysiu blush2.gif Manoji visiskas "antikrizinis planas" lotuliukas.gif

parodyk, parodyk, niekad dar nematem wub.gif
Atsakyti
lekiu ieskot SP ir Pepperoni fotosesijos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 20:07)
aga smile.gif  o iš ankstesnių dviejų ta antroji man visai faina ir nereikia man ten to ryškumo biggrin.gif

man ir nereik tongue.gif yra mano kruvos zietu foto kur to ryskumo tikrai nera smile.gif man ne visad grazu astrumas

QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 20:07)
1. ta prasme klausia su kokiu obj fotkinai??
2.  nzn kaip is tikruju bet mano laptopas

1. atsakiau smile.gif ant jo parasyta af micro nikkor 60mm
2. mhm reik pabandyt g.gif

QUOTE(Pukė @ 2009 03 27, 20:08)
Zitlali, o jau kad nupenetas mazylis wub.gif  blush2.gif bet ryskumo man ir trecioje truksta, kad fokuso tiesiog ner g.gif

man trecioj visai ryskumo netruksta... ax.gif bet atkreipsiu demesi i komentarus...

QUOTE(c-girl @ 2009 03 27, 20:11)

Zitlali, visose tavo nuotraukytese man truksta kokybes. Na ir tie astrus seseliai visai nepatinka...Patariu pirma ismokt graziai fotografuot dienos sviesoje 4u.gif

kas yra graziai? vienam grazu kitam negrazu biggrin.gif
Atsakyti
O aš su savo buitiaku...

user posted image
Atsakyti
jau fotosesija SP su Peperoni tai wub.gif wub.gif wub.gif as vis gryztu ir gryztu pasigrozeti blush2.gif wub.gif abi savo darba atliko super super !
Atsakyti