Valetta, ačiū.
Kaip taip pyragėlis atrodo? labai blogai čia ta centrinė kompozicija?
fonas melsvas, ir raudonas rubas demesi blasko
Jetus kokios grazios foto!!! Saunuole SP ir Peperoni !
Puke, jau rankovės niekaip nepanaikinsiu. O kas dėl fono? Blogai, kad melsvas?
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:48)
merginos jei kuri dar negavot nepykit, bandau kaip galedama greiciau
jei kuri neturit rekit i a.z
tai tavo az tuoj bus pilna
Peperoni ir SP didziausi komplimentai (jetus kaip noreciau buti tokia fotogeniska )
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:48)
merginos jei kuri dar negavot nepykit, bandau kaip galedama greiciau
aciuuuu
Duoma, perfotkint galima ta pyrageli, nebent jis jau burnoje rankoves pasiraitot fona ne melsva padaryt, pirstai gali taip paimt pyrageli lyg tuoj ruostusi i burna ji det, nu, zodziu paekperimentuok, nes dabar tai tokia foto nieko ypatingo tu gali idomiau
aciu as gavau kazkaip galvojau man neduosit nors ir pirmus nd dariau tik auto nedarau va situs vel darysiu
noriu paklaust ar labai blasko seseliai nu kaip cia man taip isejo su blykste ir is viso ar galima toki kadra pasilikt? nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe
parasysiu laiska
noriu paklaust ar labai blasko seseliai nu kaip cia man taip isejo su blykste ir is viso ar galima toki kadra pasilikt? nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe
parasysiu laiska
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 27, 16:54)
tai tavo az tuoj bus pilna
nu ne gal sorry kai kurioms ir po du man rodos isiunciau
Pyragėlis iškart po fotosesijos iškart buvo suvalgytas. Bet yra pirkt jų. Aš bandžiau padaryt portretą su juo. Bet negražiai gaudavosi... Jis man visą laiką gaudavosi išdegęs.
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
šešėliai šėšėliais, ale lapas atrodo išdegęs.
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:57)
nu ne gal sorry kai kurioms ir po du man rodos isiunciau
ačiukas, gavau
QUOTE(Duoma @ 2009 03 27, 16:58)
Pyragėlis iškart po fotosesijos iškart buvo suvalgytas. Bet yra pirkt jų. Aš bandžiau padaryt portretą su juo. Bet negražiai gaudavosi... Jis man visą laiką gaudavosi išdegęs.
man žinok neskanios, nenatūraliai žalsvos spalvos jo
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
parasysiu laiska
man norisi naturalios dienos sviesos, tada butu grazu, svelnios, issklaidytos... tokia nesiziuri. Kompozicija irgi galetu but naturalene, tusinuka i ranka paimt rasymo "poza"