Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Valetta, ačiū. 4u.gif
Kaip taip pyragėlis atrodo? labai blogai čia ta centrinė kompozicija?
user posted image
Atsakyti
fonas melsvas, ir raudonas rubas demesi blasko smile.gif
Atsakyti
Jetus kokios grazios foto!!! wub.gif Saunuole SP ir Peperoni ! 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
merginos jei kuri dar negavot nepykit, bandau kaip galedama greiciau ax.gif
jei kuri neturit rekit cool.gif i a.z ax.gif
Atsakyti
Puke, jau rankovės niekaip nepanaikinsiu. verysad.gif O kas dėl fono? Blogai, kad melsvas?
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:48)
merginos jei kuri dar negavot nepykit, bandau kaip galedama greiciau  ax.gif
jei kuri neturit rekit  cool.gif i a.z  ax.gif

tai tavo az tuoj bus pilna biggrin.gif

Peperoni ir SP didziausi komplimentai wub.gif wub.gif (jetus kaip noreciau buti tokia fotogeniska ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:48)
merginos jei kuri dar negavot nepykit, bandau kaip galedama greiciau  ax.gif
jei kuri neturit rekit  cool.gif i a.z  ax.gif

aciuuuu biggrin.gif

Duoma, perfotkint galima ta pyrageli, nebent jis jau burnoje biggrin.gif rankoves pasiraitot biggrin.gif fona ne melsva padaryt, pirstai gali taip paimt pyrageli lyg tuoj ruostusi i burna ji det, nu, zodziu biggrin.gif paekperimentuok, nes dabar tai tokia foto nieko ypatingo blush2.gif tu gali idomiau biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif aciu as gavau kazkaip galvojau man neduosit blush2.gif nors ir pirmus nd dariau tik auto nedarau unsure.gif va situs vel darysiu blush2.gif

noriu paklaust ar labai blasko seseliai doh.gif nu kaip cia man taip isejo su blykste blush2.gif ir is viso ar galima toki kadra pasilikt? g.gif nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe doh.gif

parasysiu laiska
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edeva: 27 kovo 2009 - 16:57
QUOTE(Kaktuke @ 2009 03 27, 16:54)
tai tavo az tuoj bus pilna  biggrin.gif

biggrin.gif nu ne gal biggrin.gif sorry kai kurioms ir po du man rodos isiunciau doh.gif
Atsakyti
Pyragėlis iškart po fotosesijos iškart buvo suvalgytas. Bet yra pirkt jų. Aš bandžiau padaryt portretą su juo. Bet negražiai gaudavosi... Jis man visą laiką gaudavosi išdegęs. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
noriu paklaust ar labai blasko seseliai  doh.gif nu kaip cia man taip isejo su blykste  blush2.gif ir is viso ar galima toki kadra pasilikt? g.gif  nzn kaip spalvos nes beveik nieko netaisiau nes mat pas mb nieko ner kompe  doh.gif

šešėliai šėšėliais, ale lapas atrodo išdegęs. g.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 16:57)
biggrin.gif nu ne gal  biggrin.gif sorry kai kurioms ir po du man rodos isiunciau  doh.gif

ačiukas, gavau mirksiukas.gif thumbup.gif

QUOTE(Duoma @ 2009 03 27, 16:58)
Pyragėlis iškart po fotosesijos iškart buvo suvalgytas. Bet yra pirkt jų. Aš bandžiau padaryt portretą su juo. Bet negražiai gaudavosi... Jis man visą laiką gaudavosi išdegęs.  verysad.gif

man žinok neskanios, nenatūraliai žalsvos spalvos jo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Edeva @ 2009 03 27, 16:56)
parasysiu laiska

man norisi naturalios dienos sviesos, tada butu grazu, svelnios, issklaidytos... tokia nesiziuri. Kompozicija irgi galetu but naturalene, tusinuka i ranka paimt rasymo "poza" biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Pukė: 27 kovo 2009 - 17:06