Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Rasytce @ 2009 03 26, 12:49)
tikrai yra toje knygoje ps vaizdziai, kuria cia ikele atsisiust wink.gif

reiks paziuret mirksiukas.gif aciuks mirksiukas.gif
Atsakyti
Laba diena mano brangios ponios ! biggrin.gif

Nu sakyčiau judat į priekį šviesos greičiu. Šaunuolės, gražių foto pridėjot.
Atsakyti
Uz tema 4u.gif

Del katino idomu... pirma ir trecia idomios, atskirai padejus kiekviena atskirai net ziuretusi thumbup.gif vadinas man patinka... o antroji siaip sau, neispildyta truputi , ji viena nesiziuretu, neaisku ka tas katinas ten atlikineja (aisku ka ten ispildysi kai katinas viska atlieka per 2 sec biggrin.gif ) bet siaip saunuole 4u.gif patinka, kad svari ir kontrastinga foto smile.gif Dar zinai, pagalvojau, kadangi cia ideta ne kaip trys atskiros, o kaip triptikas, tai man noretusi tada ir , kad duru tarpas eitu visur vienodai smile.gif db trputi blasko tie dryziai nelygus smile.gif (o , kad pasisakiau... nemuskit tik tongue.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Zitlali: 26 kovo 2009 - 13:27
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 11:59)
Naujos temos proga dedu foto kritikai. biggrin.gif (jau turbūt atsibodau su tais katinais... blush2.gif )

įleisk

katinai negali atsibost!!! wub.gif labai grazu, ypac pirmoji,geras momentas pagautas, ,paslaptinga tokia,netiketa. kitos dvi jau iprasteses,todel taip stipriai nesudomina.bet kartu visos puikiai ziurisi!

o nuotrauka su knyga nepasirode labai idomi, gal todel,kad pati auginau katinus ir visaip juos fotkindavau, man ji visai iprasta, katino miego nuotrauka. smile.gif
Atsakyti
Kažkur mačiau buvote įdėjusios info kaip daryti kliažus. Knisausi ankstesnėse temose, bet neradau. Gal galėtut dar karta persiusti į pm.
Atsakyti
Olo, ten wordo failas, parasyk meila, permesiu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(olo @ 2009 03 26, 13:38)
Kažkur mačiau buvote įdėjusios info kaip daryti kliažus. Knisausi ankstesnėse temose, bet neradau. Gal galėtut dar karta persiusti į pm.

Olo, pagavau, kad nesinaudoji Blog'u lotuliukas.gif nono.gif

http://fotopradziamo.....el/PS pamokos
Atsakyti
Sveikos,

as vakar pajutau nerealu malonuma fotografuojant lauke bigsmile.gif wub.gif labai gaila, kad negaliu idet parodyt kas isejo sad.gif tik siandien kazkaip atsikeliau kvadratine galva, galvojau , kad persalau unsure.gif
Atsakyti
Man visur meto Not Found smile.gif tik 20 pamoka atidaro..
Atsakyti
QUOTE(boruzka @ 2009 03 26, 13:52)
as vakar pajutau nerealu malonuma fotografuojant lauke bigsmile.gif  wub.gif labai gaila, kad negaliu idet parodyt kas isejo

jeeetus - pavyyydziu tau, kad turi glaimybe iseit ir pafotkint. labai jau ciekava ka tu ten prigaudei ax.gif

sveikateles kibira siunciu 4u.gif ir lauksim fotkiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 26, 12:59)
Naujos temos proga dedu foto kritikai. biggrin.gif (jau turbūt atsibodau su tais katinais... blush2.gif )

Oi ne.. man ir gi katinai niekada nenusibos.. dievinu tuos padarelius, galdel to ir kritika ne objektyvi, bet man labai patiko, isskytus antra smile.gif. jungciau tik pirma ir antra, tik pirmaja noretusi man dar is kaires pakirpti, o treciaja gal kiek is desines smile.gif bet tik trupuciuka smile.gif...
Atsakyti
Tikrai , Seava, kazkodel nebeveikia nuorodos i tas PS pamokas... g.gif gal gali paziuret, kas ten negerai? g.gif
Atsakyti