Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 11:13)
Net nežinai kame čia problema, pas mane Windows Vista (o jie irgi turi savų pribumpasų), be to man pačiai tiesiogiai Wordo dokumentus atidaro su WordPad'u, todėl visada reikia rinktis Open with ir pasirinkti su kuo atidaryti dokumentą.

as cia truputi ne apie fotografija bet noriu patarti... ant bet kokio word'inio dokumento paspauskit desini peles klavisa ir Properties ten pamatysit galima pakeisti su kuo atidarineja mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 14:24)

as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ...  ax.gif  4u.gif

cia proga tai kada? g.gif lotuliukas.gif tas kur 1 kart metuose? biggrin.gif

QUOTE(Peledike @ 2009 03 27, 14:24)
tvarkau minimaliai - kontrastus, spalvas truputį pakoreguoju, pakarpau, kai kur curves patampau. iš viso yra beveik 5GB foto, tai į labai didelius tvarkymus nesileidžiu.

mane stas ir lauka cool.gif dar nuo sausio men doh.gif tetes kelione po Tanzanija wub.gif -nikaip laiko neistaikau doh.gif

Davai rodot, o ne ten baltai snekat -nes as tai nieko nesuprantu, nes toj jusu kudroj nenardau ax.gif
Atsakyti
as tai dar turiu pasiulyma, pakeisti psw albumo ax.gif nes tikrai yra tokiu kur turi, bet ND nedaro unsure.gif netgi pries Auto ND balsavima ax.gif
aisku darbo daug doh.gif as gal ir galeciau bet nezinau kaip blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(bonda @ 2009 03 27, 14:48)
cia proga tai kada? g.gif  lotuliukas.gif tas kur 1 kart metuose? biggrin.gif
mane stas ir lauka cool.gif  dar nuo sausio men doh.gif  tetes kelione po Tanzanija  wub.gif -nikaip laiko neistaikau doh.gif

Davai rodot, o ne ten baltai snekat -nes as tai nieko nesuprantu, nes toj jusu kudroj nenardau ax.gif

jo cia ta, kur viena kart metuose smile.gif

ei kaip idomu thumbup.gif - net i Tanzanija blink.gif

http://fotokudra.lt/...im.php?aut=8565 tikiuos SP nesupyks.. blush2.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 14:48)
as tai dar turiu pasiulyma, pakeisti psw albumo ax.gif nes tikrai yra tokiu kur turi, bet ND nedaro  unsure.gif netgi pries Auto ND balsavima  ax.gif
aisku darbo daug   as gal ir galeciau bet nezinau kaip  blush2.gif

pritariu - tik negaliu dabar tuo klausimu padet...

ok mergaites - lekiu i sportus, balius, festivalius... ax.gif biggrin.gif susirasysim ko gero rytoj smile.gif

jei ka pakeisit - duokit zinia smile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 kovo 2009 - 14:53
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 14:48)
as tai dar turiu pasiulyma, pakeisti psw albumo ax.gif nes tikrai yra tokiu kur turi, bet ND nedaro  unsure.gif netgi pries Auto ND balsavima  ax.gif
aisku darbo daug  doh.gif as gal ir galeciau bet nezinau kaip  blush2.gif

thumbup.gif pats laikas atsinaujinti.
Atsakyti
atsekiau ir aš thumbup.gif nu fantastika thumbup.gif graži moteris gražiai nufotografuota wub.gif

gal ir visai neblogai būtų tie proginiai auto ax.gif
aš norėjau siūlyti auto kartoti. bet kartoti linksmai!!! pvz per vasarą galėtume bandyti nufotografuoti linksmą, nuotaikingą, galbūt net jumoristinį auto ir rugsėjo pradžioj visos sukeltume. būtų tokie kaip vasaros nd. daba auto albume vien liūdnos, ilgesingos foto. nesakau, kad tai blogai, bet kai jos beveik visos tokios... norėčiau pamatyti gražių moterų (ir vyrų) gražias šypsenas wub.gif
Atsakyti
Aš irgi radau... kol ieškojau čia jau viską įkėlė, tikrai graži tikrai gražiai wub.gif
Peperoni tau labai tinka skrybelės
Atsakyti
oh.. kokl atkapsciau kuri apie kuria kalba doh.gif

smile.gif

dziaugiuosi, kad pagaliau atejo savaitgalis ir galesiu vel bandyti fotografuoti ir sudeti kokybiskus ND, ir pagaliau prisijungti prie jusu kompanijos.
tik truputi nesuprantum, cia kalbama apie meniniu Nd slaptazodziu, o kaip su techniniais, nes ten kur pavyduky yra ikletas psulapelis, tai tik 2 albumiukai su keliom nuotraukytem smile.gif ax.gif ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 27 kovo 2009 - 15:06
oho, ir fotgrafa thumbup.gif ir modelis bigsmile.gif thumbup.gif
Atsakyti
ochhhhhhhhh pipirų pievaaaaaaaa, dabar žinau kurie auto tavo tongue.gif

aš ND darau, tik paskui neprisipažįstu kurie mano, nes gėda lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 27, 15:17)
aš ND darau, tik paskui neprisipažįstu kurie mano, nes gėda  lotuliukas.gif

tongue.gif tai tie kurie nepasirasyti cool.gif

nerandu as ten fotki kur galima pakeisti psw. doh.gif
Atsakyti
Sveikos,

as siandien kazkaip skaitau daugiau ... biggrin.gif

QUOTE(žmogiukas @ 2009 03 27, 15:17)
ochhhhhhhhh pipirų pievaaaaaaaa, dabar žinau kurie auto tavo  tongue.gif

aš ND darau, tik paskui neprisipažįstu kurie mano, nes gėda  lotuliukas.gif

nu baik tik cia .. man irgi buvo geda lotuliukas.gif nu ir kas .. as tiesiog tikiuosi, kad po metu galesim is to garsiai pasijuokti ...
Atsakyti