Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Seave, optinė apgaulė. doh.gif
Zitlali, man irgi pirma labiau. ax.gif
Armana, ačiū. : )
Stikline, o kas su kadravimu? unsure.gif
Kaktuke, oj kaip tu čia... blush2.gif dėkui labai.
Jurina, ačiū. 4u.gif
Bonda. blush2.gif žinau. Sujudėjau. biggrin.gif
Vugi. dėkui. aciuks.gif
RamuteS, dėkui. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 13:03)
Skelbei?  g.gif  as jau suspainiojau galutinai su tais ND  lotuliukas.gif  tai tada tas, aks laimes dabar techninius ND lai skelbia  ax.gif

O gal visgi darykim kaip pažengusios darė blush2.gif - naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos ax.gif

Ačiū, Pelėdike 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 14:18)
O gal visgi darykim kaip pažengusios darė blush2.gif  - naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos ax.gif

Ačiū, Pelėdike  4u.gif

nu ok smile.gif

as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ... ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 14:10)
kaip idomu, o katu ten tvarkai ?smile.gif darbas su tuo susijes, ar tiesiog padedi kazkam ? smile.gif

tvarkau minimaliai - kontrastus, spalvas truputį pakoreguoju, pakarpau, kai kur curves patampau. iš viso yra beveik 5GB foto, tai į labai didelius tvarkymus nesileidžiu. čia MB draugo nuotraukos. norėčiau tokio darbo, bet abejoju kas nors man mokėtų pinigus už mano diskutuotinus pakoregavimus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 14:24)
nu ok smile.gif

as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ...  ax.gif  4u.gif

O kas tai?
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 27, 14:02)
Man tai Lamella ne su Liamuna maisosi, o su Valeta  smile.gif Tikrai nereikia nei vienai keist del to niku  mirksiukas.gif

biggrin.gif
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 14:18)
- naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos ax.gif

drinks_cheers.gif geriausia taip butu

Duoma, dar tavo nuotrauku nepagyriau thumbup.gif pirmoji tikrai pagalvojau, kad pajuryje rolleyes.gif antroji, tai bele kokia blush2.gif tik emocijos merginu patiko 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 14:24)
as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ...  ax.gif  4u.gif

as i tema tai nenoreciau det schmoll.gif nebent i albuma 4u.gif nors mano proginis dar ne tuoj ir nusimato biggrin.gif
bet kokia tu grazi wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 kovo 2009 - 14:30
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 14:25)
O kas tai?

Tai Fotokūdroje vyraujantis paprotys, gimtadienio proga parodyti savo auto ax.gif .
Visai gera idėja, tada ir gimtadienių nepražiopsotume tongue.gif
Atsakyti
Valetta, biggrin.gif . Visiems neįtiksi. Ačiū. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 14:25)
O kas tai?

taip, Peperoni, paaiskink, kas per proginiai auto ir kas yra FK? (futbolo klubas? fabriko konvejeris?) lotuliukas.gif
Papildyta:
jau Armana atsake blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 14:29)
taip, Peperoni, paaiskink, kas per proginiai auto ir kas yra FK? (futbolo klubas? fabriko konvejeris?)  lotuliukas.gif

foto kudra
Atsakyti
Nu va, kol manes nebuvo - jau viska ir issiaikinot biggrin.gif tai galima ne temoj - galima i albuma det ax.gif

QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 14:27)
bet kokia tu grazi wub.gif

nzn kokiu budu dar labiau galima raudonuot, nei snd visa diena raudonuoju... blush2.gif ale nepasislepsi - viska tuoj suseka... biggrin.gif tongue.gif aciu SP uz sita grozi 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 kovo 2009 - 14:37
doh.gif ot sekliai morkom reik būti, kas, kur ir kaip lotuliukas.gif Jei giriates, tai prašom su nuorodom smile.gif Bet tikrai, čia TOKIOS merginos susirinkusios, nors imk ir slėpkis po lapais blush2.gif atsekiau ir aš mūsų pievą ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ninin: 27 kovo 2009 - 14:42