Seave, optinė apgaulė.
Zitlali, man irgi pirma labiau.
Armana, ačiū. : )
Stikline, o kas su kadravimu?
Kaktuke, oj kaip tu čia... dėkui labai.
Jurina, ačiū.
Bonda. žinau. Sujudėjau.
Vugi. dėkui.
RamuteS, dėkui.
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 13:03)
Skelbei? as jau suspainiojau galutinai su tais ND tai tada tas, aks laimes dabar techninius ND lai skelbia
O gal visgi darykim kaip pažengusios darė - naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos
Ačiū, Pelėdike
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 14:18)
O gal visgi darykim kaip pažengusios darė - naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos
Ačiū, Pelėdike
Ačiū, Pelėdike
nu ok
as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ...
QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 14:10)
kaip idomu, o katu ten tvarkai ? darbas su tuo susijes, ar tiesiog padedi kazkam ?
tvarkau minimaliai - kontrastus, spalvas truputį pakoreguoju, pakarpau, kai kur curves patampau. iš viso yra beveik 5GB foto, tai į labai didelius tvarkymus nesileidžiu. čia MB draugo nuotraukos. norėčiau tokio darbo, bet abejoju kas nors man mokėtų pinigus už mano diskutuotinus pakoregavimus
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 14:24)
nu ok
as dar noriu pasiulyt nusikopijuot tradicija nuo FK - deti savo proginius auto ...
O kas tai?
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 27, 14:02)
Man tai Lamella ne su Liamuna maisosi, o su Valeta Tikrai nereikia nei vienai keist del to niku
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 14:18)
- naują temą skelbia nugalėtojas. Tada nebus jokios painiavos
geriausia taip butu
Duoma, dar tavo nuotrauku nepagyriau pirmoji tikrai pagalvojau, kad pajuryje antroji, tai bele kokia tik emocijos merginu patiko
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 14:24)
as i tema tai nenoreciau det nebent i albuma nors mano proginis dar ne tuoj ir nusimato
bet kokia tu grazi
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 14:25)
O kas tai?
Tai Fotokūdroje vyraujantis paprotys, gimtadienio proga parodyti savo auto .
Visai gera idėja, tada ir gimtadienių nepražiopsotume
Valetta, . Visiems neįtiksi. Ačiū.
QUOTE(Ninin @ 2009 03 27, 14:25)
O kas tai?
taip, Peperoni, paaiskink, kas per proginiai auto ir kas yra FK? (futbolo klubas? fabriko konvejeris?)
Papildyta:
jau Armana atsake
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 14:29)
taip, Peperoni, paaiskink, kas per proginiai auto ir kas yra FK? (futbolo klubas? fabriko konvejeris?)
foto kudra
Nu va, kol manes nebuvo - jau viska ir issiaikinot tai galima ne temoj - galima i albuma det
nzn kokiu budu dar labiau galima raudonuot, nei snd visa diena raudonuoju... ale nepasislepsi - viska tuoj suseka... aciu SP uz sita grozi
QUOTE(Valetta @ 2009 03 27, 14:27)
nzn kokiu budu dar labiau galima raudonuot, nei snd visa diena raudonuoju... ale nepasislepsi - viska tuoj suseka... aciu SP uz sita grozi
ot sekliai morkom reik būti, kas, kur ir kaip Jei giriates, tai prašom su nuorodom Bet tikrai, čia TOKIOS merginos susirinkusios, nors imk ir slėpkis po lapais atsekiau ir aš mūsų pievą