Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 12:36)
dabar man dasuto, kad Lamella su Liamuna maisoma  doh.gif  biggrin.gif

----------------------

Liamunos eile skelbt techninius - siuo atveju panasu, kad bus "Ritmas"  smile.gif but gerai, kad viska graziai suformuluotum smile.gif

biggrin.gif pasistengsiu kuo aiskiau ir graziau suformuluoti. mirksiukas.gif , bet ta gal savaitgali padarysiu jau. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 27, 12:39)
biggrin.gif pasistengsiu kuo aiskiau ir graziau suformuluoti.  mirksiukas.gif , bet ta gal savaitgali padarysiu jau.  blush2.gif

tu dar neisvaziuoji didziajam ivykiui? g.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:23)
Pabandykit dabar

viskas kuo puikiai gavosi, dekui.
pas mane Word 2003 - atidare be problemu smile.gif

Sveikos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 13:36)
dabar man dasuto, kad Lamella su Liamuna maisoma  doh.gif  biggrin.gif

Jaučiu reik man niką keistis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 12:41)
tu dar neisvaziuoji didziajam ivykiui?  g.gif  bigsmile.gif

dar laikaisi tongue.gif
QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 12:51)

arba man lotuliukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 12:36)
O Armanos eile po "Auto" skelbt kita mianine tema smile.gif

Kodėl gi mano tongue.gif ? Aš vieniems ND jau paskelbiau. Gal tegul naują temą skelbia autoportretų temos nugalėtoja (-as) ax.gif

QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 12:51)

Nereikia, labai geras tavo nikas. Aš jau atskiriu Lamella nuo Liamunos cool.gif .
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 13:02)
Kodėl gi mano tongue.gif ? Aš vieniems ND jau paskelbiau. Gal tegul naują temą skelbia autoportretų temos nugalėtoja (-as) ax.gif
Nereikia, labai geras tavo nikas. Aš jau atskiriu Lamella nuo Liamunos cool.gif .

Skelbei? g.gif as jau suspainiojau galutinai su tais ND lotuliukas.gif tai tada tas, aks laimes dabar techninius ND lai skelbia ax.gif
Atsakyti
O gal paleikam 2 konkursinius ND per mėnesį ir kokią vieną temą (ar net kelias), kurios nuotraukas galėtumėme aptarinėti, bandyti, ieškoti čia??? Nes tie techniniai su kūrybiniais nd jau persipinę...

Arba techniniams darbas nedarom jokių PS korekcijų (apart apkarpimo/kadravimo)?

ax.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 27, 13:59)
arba man  lotuliukas.gif

biggrin.gif

QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 14:02)

Tada gerai. biggrin.gif
Atsakyti
Man tai Lamella ne su Liamuna maisosi, o su Valeta smile.gif Tik rai nereikia nei vienai keist del to niku mirksiukas.gif
Atsakyti
laba

Armana, ačiū už pamokėlę 4u.gif ir aš noriu tave pagirti, nes tikrai matosi labai labai didelis žingsnis į priekį. kiekvienas portretukas vis švaresnis, gražesnis, mielesnis wub.gif

atrodo būsiu vakar prisikomentavus ND doh.gif merginos, nepriimkit mano žodžių asmeniškai. aš net nenutuokiu, kieno darbą komentuoju (na tik įsivaizduoju, kad pvz medžiai Lietuvoj dar nežydi, bet ir užsieniečių gi pas mus ne viena ir ne dvi).

---------------------------
turiu garbės ir tuo pačiu vargo tvarkyti nemažą krūvą mėgėjiškų foto iš Gambijos. kaip aš pati norėčiau ten wub.gif dar tik menka dalis aptvarkyta, nebeturiu visai laiko nei fotografavimui, nei aktyviam dalyvavimui temoje doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Peledike @ 2009 03 27, 15:03)
laba

---------------------------
turiu garbės ir tuo pačiu vargo tvarkyti nemažą krūvą mėgėjiškų foto iš Gambijos. kaip aš pati norėčiau ten  wub.gif  dar tik menka dalis aptvarkyta, nebeturiu visai laiko nei fotografavimui, nei aktyviam dalyvavimui temoje  doh.gif

kaip idomu, o katu ten tvarkai ?smile.gif darbas su tuo susijes, ar tiesiog padedi kazkam ? smile.gif
Atsakyti