Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 10:42)
bet cia turbut reiktu taip padaryti tai,kuri siuncia,o ne tai, kuri gauna ane?

butent smile.gif kai faila saugoji su save as... reik pasirinkimuose file type ieskot wink.gif
Atsakyti
Duoma, man irgi labai patiko tavo ''pajuris''
Peperoni, kaip liudna,kad pagedo kompas, labai truksta tavo tiksliu komentaru namu darbuose verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(RamuteS @ 2009 03 27, 10:53)
Duoma, man irgi labai patiko tavo ''pajuris''
Peperoni, kaip liudna,kad pagedo kompas, labai truksta tavo tiksliu komentaru namu darbuose verysad.gif

sad.gif nu man irgi liudna... maciau tai visus - bet nedristu ka sakyt - nes puses kokybes nematau sad.gif

savaitgali turesiu daugiau laiko -pabandysiu savo paklerusi pasijungus kazkaip pakomentuot... ax.gif
Atsakyti
laba,

man atidarė Armanos pamokėlę. mūsų wordai vienodi biggrin.gif o šiaip tai baisia ššššššš laikas man dabar.. paskutinės dienos darbe nerealiai sunkios, vaikis serga, naktim nemiegam, nedasikasu iki fotoaparato, tik peržvelgiu čia info ir viskas... žoooooooooodžiuuuuuuuuuuuuu.

mačiau daug gražių foto, daug nerealių auto, gal spėsiu kada pakomentuot vėliau 4u.gif
Atsakyti
Labas rytas. smile.gif

Dėkui Armana už pamoką, man iškart viskas normaliai atsidarė. 4u.gif
Duoma, aš pamačius pirmą foto taip pat pagalvojau, kad pajūris biggrin.gif Labai patiko spalvos, dangus toks mėlynas. wub.gif
Atsakyti
Ei nu, mergai, gal nustosit girtis, kaip jums atsidare biggrin.gif tongue.gif gal kuri perseivinsit ir mums, a? ax.gif unsure.gif
Atsakyti
aha, galėtų kuri nors kuriai atsidarė, kad į pdf failą paverst smile.gif
Atsakyti
keliu ir as savo bandyma, esme cia buvo, kad zaidziau su saules apsvietimu ir gaudziau seseliusir sviesas smile.gif user posted image
Papildyta:
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 27, 12:09)
Ei nu, mergai, gal nustosit girtis, kaip jums atsidare  biggrin.gif  tongue.gif  gal kuri perseivinsit ir mums, a?  ax.gif  unsure.gif

QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 12:13)

pritariu pritariu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 12:13)

O kaip į tą pdf paversti? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 12:21)

na kai esi atsidariusi, tai tiesiog issaugodama Save as.. galune dedei ".pdf" ir saugai tokiu formatu.. pabandyk smile.gif

pamelavau.. nesigauna sitaip sad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vugi: 27 kovo 2009 - 11:25
QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 12:23)
na kai esi atsidariusi, tai tiesiog issaugodama Save as.. galune dedei ".pdf" ir saugai tokiu formatu.. pabandyk smile.gif
pamelavau.. nesigauna sitaip sad.gif

Na,nerandu aš pdf, visokie xml, html yra, bet pdf nerandu... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lamella @ 2009 03 27, 11:21)

Su PS as verciau... ax.gif bet daug darbo taip bus... pabandykit tiesiog worde daryt save as... ir apaciojturetu but file type - tai reik pasirinkt word 1993-2003(ar kazkaip taip blush2.gif ) , kur Katuka minejo... ax.gif
Atsakyti