Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 11:13)
Net nežinai kame čia problema, pas mane Windows Vista (o jie irgi turi savų pribumpasų), be to man pačiai tiesiogiai Wordo dokumentus atidaro su WordPad'u, todėl visada reikia rinktis Open with ir pasirinkti su kuo atidaryti dokumentą.

Tai vat, kad man neduoda pasirinkti su kuo atidaryt, tik kai pakeičiu failo galunę į doc, rodo, kad tai wordinis failas, o kai atidarau išmeta krūvą hieroglifų smile.gif ech ta technika biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(vugi @ 2009 03 27, 11:15)
o man sita ir gi fainesne.. tokia su emocijom smile.gif.. bet zinoma spalvos spalvos.. smile.gif
zinok pas mane ir 50'tukas.. bet nemoku as su juo kolaks draugauti taip kaip Armana blush2.gif ,  o siaip jei gundaisi, tai manau vertetu, gi jis visai nebrangus palyginus su kitais, o praktikai pats tas smile.gif, tiesa pasakius kitinio taip ir nebeuzsidejau nuo to laiko kai nusipirkau  ax.gif
o as vis perzvelgiu ka cia pas save turiu.. ir vis kazkaip nekyla ranka man ka deti, isties, tai tas tai anas jau paciai kliuva.. o padoresnio rezultato kazkaip sispausti nepavyksta, kad jau ir visom parodyt blush2.gif .. atrodo na kam gi deti ta foto, jei ir taip aisku kad ji berysio
Armana, gal ir man permesk i pasta golldenevve@gmail.com  4u.gif

kurį nusižiūrėjau kainuoja 1300-1500 , man tai pakankamai brangu. O kiek kainuoja nebrangus ir kur galima įsigyti?
Aš Armanos failiuke radau paveiksliukus, bet teksto nerandu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurina: 27 kovo 2009 - 10:20
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:13)
Net nežinai kame čia problema, pas mane Windows Vista (o jie irgi turi savų pribumpasų), be to man pačiai tiesiogiai Wordo dokumentus atidaro su WordPad'u, todėl visada reikia rinktis Open with ir pasirinkti su kuo atidaryti dokumentą.

Tai pas mane irgi Vista, bet offisas 2003, o pas tave 2007 speju smile.gif kad worda atidarytu su wordu biggrin.gif, reik nueit i control panel ir ieskot default programs wink.gif

dar gali pdf faila padaryt su PS wink.gif arba tiesiog i foruma sukelt - bet darbo bus nemazai... ax.gif geriausia, kad tos, kurioms atidaro - perseivintu i senesni doc formata...

tas geitsas amziais susigalvoja, kaip sudetingiau gun_bandana.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Peperoni: 27 kovo 2009 - 10:22
Pabandykit dabar

Čia
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 11:19)
kurį nusižiūrėjau kainuoja 1300-1500 , man tai pakankamai brangu. O kiek kainuoja nebrangus ir kur galima įsigyti?
Aš Armanos failiuke radau paveiksliukus, bet teksto nerandu.

tiek ir man brangu smile.gif.. todel mokymuisi ir nusipirkau neypatinga ( bet lyginant su kitiniu geresni) canon 1.8/50 mm (na turi turi jis tu trukumu tikrai ir ne viena) uz 300 Lt (tiek kainuoja naujas), o jau ateity kai leis galimybes daugiau investuoti tai zinoma kazka rimciau rinksiuosi smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:23)
Pabandykit dabar

Čia

verysad.gif tas pats sh... turbut nelemta graziai nufotosopint akytes sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 08:09)
Šiandien pabandysiu padaryti pamokėlę kaip ryškinti akis (iš Foto žurnalo) ax.gif

o is kokio nr zurnalo ta pamokele? blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 09:50)
ne  blush2.gif  o kaip reikia daryt Flatten? tiesiog paspaust ar dar ką?

Gali dar bandyt tiesio kombinacija Shift+Ctrl+E, ir viska sujungia i viena mirksiukas.gif
Atsakyti
Įsiterpsiu smile.gif

Reiktų užsaugoti dokumentą save as word 97-2003 document ir atidarys visoms 4u.gif
.docx yra 2007 officų word'inis trumpinys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(liamuna @ 2009 03 27, 11:34)
Gali dar bandyt tiesio kombinacija Shift+Ctrl+E, ir viska sujungia i viena  mirksiukas.gif

ačiū , pabandžai su flatten, pavyko, šių mygtukų kombinacija ir yra turbūt tas flatten. Ačiū visiems smile.gif
Atsakyti
labas rytas 4u.gif

Atsisiunciau Armanos ideta failiuka, bet neatidare, o ismete lentute, ka reiktu atsisiust, norint kad atidarytu, tai atsisunciau kazkoki skaitytuva ir atidare 4u.gif dekoju 4u.gif tik man dar PS laaabai tamsus miskas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Valetta: 27 kovo 2009 - 10:42
QUOTE(katuka @ 2009 03 27, 10:36)
Įsiterpsiu  smile.gif

Reiktų užsaugoti dokumentą save as word 97-2003 document ir atidarys visoms  4u.gif
.docx yra 2007 officų word'inis trumpinys  smile.gif

bet cia turbut reiktu taip padaryti tai,kuri siuncia,o ne tai, kuri gauna ane?
Atsakyti