Merginos, man neatidaro Armanos pamokeles kaip suprantu reikia MS Word, o pas mane yra naujesne, MS Work Word Processor. gal kas nors susidure su tuo?
Merginos, pagelbėkit, prašom.
Tarkim turiu kelias nuotraukas tinkamas koliažui, bet jos yra nevienodo šviesumo, ir kai atidarau visas foto, paskui kelias pašviesinu, tai jų man paskui neledžia tempt į koliažą, tik originalus. Ką aš neteisingai darau? kaip pašviesint norimas nuotraukas ir paskui sukelt į koliažą.
Tarkim turiu kelias nuotraukas tinkamas koliažui, bet jos yra nevienodo šviesumo, ir kai atidarau visas foto, paskui kelias pašviesinu, tai jų man paskui neledžia tempt į koliažą, tik originalus. Ką aš neteisingai darau? kaip pašviesint norimas nuotraukas ir paskui sukelt į koliažą.
Pasirodo ne man vienai neatidaro
Papildyta:
o tu padarai Flatten kai pasviesini nuotraukas?
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 09:46)
Merginos, pagelbėkit, prašom.
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 09:37)
Atsisiunčiau, bet man atidaro hieroglifus
Pabandykit atidaryti su Microsoft Word (open with), man viskas gerai atsidaro
Jeigu ir taip neišeis, tai tada rašykit e-mail'us, bandysiu atsiųsti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 09:45)
Merginos, man neatidaro Armanos pamokeles kaip suprantu reikia MS Word, o pas mane yra naujesne, MS Work Word Processor. gal kas nors susidure su tuo?
Man irgi neatidaro
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 10:48)
ne o kaip reikia daryt Flatten? tiesiog paspaust ar dar ką?
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 09:49)
Armana,kiek pauslapiu yra pamokeleje?Man į rodo,bet atsidariau tai net nezinau per kur.
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:49)
Būtent su wordu ir neatidaro rašau tuomet emailą Agnedov(eta)gmail.com ačiūūūū
QUOTE(inesaS @ 2009 03 27, 09:54)
Armana,kiek pauslapiu yra pamokeleje?Man į rodo,bet atsidariau tai net nezinau per kur.
Viso 3 puslapiai
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 09:56)
man atidare su open office, persavinau i paprasta worda, bet reik, kad kas paziuretu
Laba ryta
Stikline paduosiu tau per skype
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 09:57)
Viso 3 puslapiai
Pas mane 5 Koks netaupus mano kompas ir printeris
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 09:50)
ne o kaip reikia daryt Flatten? tiesiog paspaust ar dar ką?
tikiuosi, tu visus tvarkymus darai ne ant pagrindines nuotraukos, o atskiruose layeriuose, tai po to juos reikia suspausti i viena taigi eini i Layer meniu o ten apacioj rasi Flatten. o tada galesi saugoti arba kopijuot i koliaza