Įkraunama...
Įkraunama...

Fotografijos pradžiamokslis, (22 tema)

Merginos, man neatidaro Armanos pamokeles sad.gif kaip suprantu reikia MS Word, o pas mane yra naujesne, MS Work Word Processor. gal kas nors susidure su tuo?
Atsakyti
Merginos, pagelbėkit, prašom.
Tarkim turiu kelias nuotraukas tinkamas koliažui, bet jos yra nevienodo šviesumo, ir kai atidarau visas foto, paskui kelias pašviesinu, tai jų man paskui neledžia tempt į koliažą, tik originalus. Ką aš neteisingai darau? kaip pašviesint norimas nuotraukas ir paskui sukelt į koliažą.
Atsakyti
Pasirodo ne man vienai neatidaro doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 09:46)
Merginos, pagelbėkit, prašom.
Tarkim turiu kelias nuotraukas tinkamas koliažui, bet jos yra nevienodo šviesumo, ir kai atidarau visas foto, paskui kelias pašviesinu, tai jų man paskui neledžia tempt į koliažą, tik originalus. Ką aš neteisingai darau? kaip pašviesint norimas nuotraukas ir paskui sukelt į koliažą.

o tu padarai Flatten kai pasviesini nuotraukas?
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 09:37)
Atsisiunčiau, bet man atidaro hieroglifus  doh.gif

Pabandykit atidaryti su Microsoft Word (open with), man viskas gerai atsidaro g.gif

Jeigu ir taip neišeis, tai tada rašykit e-mail'us, bandysiu atsiųsti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Armana: 27 kovo 2009 - 09:51
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 09:45)
Merginos, man neatidaro Armanos pamokeles sad.gif kaip suprantu reikia MS Word, o pas mane yra naujesne, MS Work Word Processor. gal kas nors susidure su tuo?

Man irgi neatidaro cray.gif
Atsakyti
QUOTE(almantė_k @ 2009 03 27, 10:48)
o tu padarai Flatten kai pasviesini nuotraukas?

ne blush2.gif o kaip reikia daryt Flatten? tiesiog paspaust ar dar ką?
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 09:49)
Pabandykit atidaryti su Microsoft Word (open with), man viskas gerai atsidaro g.gif

Armana,kiek pauslapiu yra pamokeleje?Man į rodo,bet atsidariau tai net nezinau per kur. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:49)

Būtent su wordu ir neatidaro ax.gif rašau tuomet emailą smile.gif Agnedov(eta)gmail.com ačiūūūū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Stiklinė: 27 kovo 2009 - 09:57
QUOTE(inesaS @ 2009 03 27, 09:54)
Armana,kiek pauslapiu yra pamokeleje?Man į rodo,bet atsidariau tai net nezinau per kur. doh.gif

Viso 3 puslapiai
Atsakyti
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 09:56)
Būtent su wordu ir neatidaro  ax.gif  rašau tuomet emailą smile.gif  Agnedov(eta)gmail.com  ačiūūūū

man atidare su open office, persavinau i paprasta worda, bet reik, kad kas paziuretu smile.gif

Laba ryta 4u.gif bigsmile.gif

Stikline paduosiu tau per skype smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 09:57)
Viso 3 puslapiai

Pas mane 5 lotuliukas.gif lotuliukas.gif Koks netaupus mano kompas ir printeris doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurina @ 2009 03 27, 09:50)
ne  blush2.gif  o kaip reikia daryt Flatten? tiesiog paspaust ar dar ką?

tikiuosi, tu visus tvarkymus darai ne ant pagrindines nuotraukos, o atskiruose layeriuose, tai po to juos reikia suspausti i viena wink.gif taigi eini i Layer meniu o ten apacioj rasi Flatten. o tada galesi saugoti arba kopijuot i koliaza wink.gif
Atsakyti