Edeva. ačiū.
Rasytce, kokybė tai nelabai gera.
dedu dar vieną. Panašią.
QUOTE(Peperoni @ 2009 03 26, 14:08)
Tikrai , Seava, kazkodel nebeveikia nuorodos i tas PS pamokas... gal gali paziuret, kas ten negerai?
ryt paziuresiu,siandie jau kaip ir per velu. o is vis kam nors parsisiunte normaliai? nes kaip supratau vis kazkas strigo ,nesigavo?as pirma kart naudojausi tuo psl, gal ka netaip padariau.. perziuresiu.
QUOTE(Ninin @ 2009 03 26, 21:47)
Duoma, gražios spalvos. Su PS koreguota?
O šiaip pirmas įspūdis: o tu prie jūros buvai? Jei ne namai horizonte, toks jausmas, kad va už kalvos jūra ošia
O šiaip pirmas įspūdis: o tu prie jūros buvai? Jei ne namai horizonte, toks jausmas, kad va už kalvos jūra ošia
as net nesuabejojau,kad prie juros buvau visiskai tikra- pajuris ot pastabumas..
spalvos idomios,debesys truputi alyviniai, bet gal cia mano monitorius
Labas rytas
Ačiū, merginos, už pagyras
Šiandien pabandysiu padaryti pamokėlę kaip ryškinti akis (iš Foto žurnalo)
Man ši labiau patinka, nes visos trys merginos rodo skirtingas emocijas, viena šypsosi, kita rūpinasi kas skambina, o trečia, matyt apie kelią galvoja
Ačiū, merginos, už pagyras
QUOTE(Vasaraitė @ 2009 03 26, 21:20)
Nepamenu ar Armanos dukryte su ryskiom akytem buvo ideta? man ta nuotrauka labai patko Papasakok kaip ryskinai
Šiandien pabandysiu padaryti pamokėlę kaip ryškinti akis (iš Foto žurnalo)
QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 23:44)
Man ši labiau patinka, nes visos trys merginos rodo skirtingas emocijas, viena šypsosi, kita rūpinasi kas skambina, o trečia, matyt apie kelią galvoja
QUOTE(Duoma @ 2009 03 27, 00:44)
va čia nevisai kadravimas patinka
QUOTE(seava @ 2009 03 27, 01:24)
kaip įdomiai, nes man rodo tokį mėlyną mėlyną dangų
dedu dar vieną. Panašią.
nu kaip man patiko sita foto nu tokia kaip is mano tevu nuotrauku albumu, ta raudonairuda spalva, toks tarybinio jaunimo nerupestingumas ir kompozicijaman labai patiko, cia turbut skaitosi taisykliu lauzymas, bet mano akiai jis cia labai tinka. Gerai tie daugiabuciai atrodo merginom uz nugaru. Apie emocijas jau net nekalbu
Sveiki, visi
Stiklinė, so praėjusiu tortadieniu
Lamela, katukas labai patinka .
Armana, aš šitoj temoj ne super ilgai, bet ir aš pastebėjau tavo pažengimą . Mergytė nuostabi. Žiūrėdama į tavo nuotraukas vis gundausi pirkt 50tuką. Susilaikau kol kas, galvoju kad reikia dar su turimu kitu pasimokint ir biški gąsdina kad nėra zoomo. Vis tik labai patogu tas zoomas.
Pukė patinka 2-os nuotraukos spalvos.
Zitlali, lupos gražiai blizga.
JuJu kadras su žuvėdra labai geras būtų jei įmanoma būtų jį patobulinti. Bet spalvos
Duoma, dangus kaip nupieštas(turiu omeny kad labai gražus) ir teisingai pastebėjo , atrodo kad prie jūros kur fotkinta.
Stiklinė, so praėjusiu tortadieniu
Lamela, katukas labai patinka .
Armana, aš šitoj temoj ne super ilgai, bet ir aš pastebėjau tavo pažengimą . Mergytė nuostabi. Žiūrėdama į tavo nuotraukas vis gundausi pirkt 50tuką. Susilaikau kol kas, galvoju kad reikia dar su turimu kitu pasimokint ir biški gąsdina kad nėra zoomo. Vis tik labai patogu tas zoomas.
Pukė patinka 2-os nuotraukos spalvos.
Zitlali, lupos gražiai blizga.
JuJu kadras su žuvėdra labai geras būtų jei įmanoma būtų jį patobulinti. Bet spalvos
Duoma, dangus kaip nupieštas(turiu omeny kad labai gražus) ir teisingai pastebėjo , atrodo kad prie jūros kur fotkinta.
QUOTE(Ju.Ju @ 2009 03 26, 21:15)
Stai idedu irgi sena. Dabar jau zinau kad smelio juosta eina tiesiai per viduri. Na ir riskumo zuvedrai truksta
man sita foto kazkuom patinka -gaila, kad zuvedra isskrenda is kadro, o ne iskrenda aisku, pritairu, aks ir pamineta -ir del blaskymo, ir del horizonto, ir dle ryskumo, bet vis tiek kazkuom patrauklu
QUOTE(Duoma @ 2009 03 26, 21:28)
ryskumo turkumas ant paneliu o va dangus ir visa kita
cia pritariu Katukei -man irgi kazkuom primena tarybinius laikus
Papildyta:
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 09:27)
aciu, einu siust
Pukes antrosios spalvos ir man patiko kazkaip neblogai ziuris -man ten tik ryskumo stoka
QUOTE(Armana @ 2009 03 27, 10:27)
Atsisiunčiau, bet man atidaro hieroglifus
QUOTE(Stiklinė @ 2009 03 27, 10:37)
Atsisiunčiau, bet man atidaro hieroglifus
ten jei gerai supratau, einu word, media ir yra kaip skenuoti failai
armana, o koks turi but ten failas -wordo ar kazkoks kitos? ne sman trumpinio.docx nesupranta kompas